אולי אתם תעזרו לי..

../images/Emo104.gif../images/Emo104.gif../images/Emo104.gif../images/Emo104.gif מסכימה עם ..

לכלוכית. אמן,אמן ואמן שלא נדע עוד צער ושנראה רק טוב במדינה הזאת

אולי אתם תעזרו לי..

בהתחלה זה יראה לכם לא קשור אבל תקראו עד הסוף.. היום בלילה חלמתי שאני עולה במדרגות בבניין יחד עם ידיד וכשהתחלנו לעלות הידיד שלי אומר לי, תראי את זו, היא נראית לי מוזרה, האישה הייתה עם מדי שוטרת ושקית פיתות שקופה ביד ובתוך השקית היתה שקית כתומה, אמרתי לו שהיא שוטרת ואין מה לדאוג והוא פשוט הלך פתח את השקית שלה ואז זה התפוצץ.. אני מאוד מאמינה שזה בגלל המצב הביטחוני וקרה לי כבר שחלמתי חלום שקשור לערבים ולטרור, זה מאוד מפחיד אותי, השגרה של הטרור הזה, ועכשיו שזה הגיע גם לחלומות שלי.. פורום יעוץ פסכולוגי- אולי תעזרו לי....?

לנטע ../images/Emo39.gif

זה טבעי. אל תשכחי אנחנו חיים את הטרור,הפחד נמצא שם כל הזמן. טבעי לחלוטיין שתחלמי על זה גם מפני הפחד שטמון בך בתת מודע. אני זוכרת שהתחילו לדבר על הנשק הכימי והביולוגי ,אני יכולה לספר לך שלא האמנתי עד כמה זה השפיע עלי. היו לי חולומות נוראים על הנושא הזה,שלא נדבר על לילות ללא שינה בגלל הפחד והמחשבות שצצות לנו. הרי היום שאת רוצה לצאת הרי אין מצב שאת יוצאת בלי לחשוש ולחשוב מהו המקום הבטוח ללכת עליו כי אנחנו נמצאים במצב שהטרור הוא חלק מאיתנו לצערי ולצער כל המדינה הזאת. איך לטפל בזה? אני מקווה שאנשים מכאן יוכלו לתת לך וגם לי עצה טובה. אני רק רציתי להבהיר לך כי הדבר טבעי ואת אינך היחידה.

גרא.

New member
מקובל לחשוב שבחלום,מופעים תכנים

המודחקים בתת-מודע,תכנים שהתחקתם,מעידה בדרך כלל על כך שהם לא סימפאטיים בלשון המעטה..תכנים אלה,יחד עם שרידי היום הקודם,בדרך כלל כאלה שהיו מאד משמעותיים לגבינו.יתכן שאם היית רושמת את החלום מיד כשהתעוררת,היית זוכרת חלקים נוספים ממנו,פרט לאלה שציינת בפנייתך..מכל מקום,רק טבעי הוא שפחדי הקיום היומיומי המלווים את כולנו מדי יום ביומו,יחזור ויופיעו בצורה זו אחרת בחלומותינו.אבל אין בכך שום ביטוי של נבואה,או רמז כלשהוא לכך שמשהוא נורא עלול לקרות לך.כדאי שתדעי שככל שחולמים יותר ויותר חלומות מעין אלה,הפחד מהמתואר בהם,הולך ונחלש..כיוון שחזרה שוב ושוב על חלום מפחיד,מחלישה את גורם הפחד,ואפילו עוזרת להתרגל אליו,ואז הוא פחות מפחיד.נטע,זה בסדר לחלום חלומות כאלה,וכפי שציינתי באופן פרדוקסלי זה דווקא עוזר..אז תמשיכי לחלום..וכמובן להיזהר במציאות.

למעלה