אולי אתם תוכלו לעזור לי...

אולי אתם תוכלו לעזור לי...

אני בעצמי פגועת נפש ואני מחפשת עזרה. אני לא רוצה ללכת לפסיכולוג או פסיכיאטר אבל בגלל כמה גורמים שקלתי אישפוז. אולי אתם יודעים האם זה באמת כדאי ? קראתי על אישפוזים דברים איומים בכל מיני מקומות (למשל שזה רק מחמיר את הבעיה והמצב אח"כ יותר גרוע) ואני מאוד מפחדת מצד שני אולי זה לא כל כך נורא כמו שמספרים אלא להיפך אולי זה באמת מה שיעזור לי... מה אתם אומרים ?

ל ו ל י ת

New member
שלום, ילדה עם כאב.

את כותבת שבחרת לא ללכת לפסיכולוג או לפסיכיאטר אך כן שוקלת אשפוז. כשמדובר הדבר שאת שוקלת מעלה בי שאלה מדוע בחרת לא לפנות לפסיכולוג או לפסיכיאטר. האם אי פעם היית? היה נסיון אל טוב? חוסר אמון? חוסר הבנה? או מה בעצם? האם הפגיעה שאת כותבת שיש לך היא משהו שפרץ לאחרונה או משהו שמוכר לך במשך שנים ? חשוב שתדעי שניתן לעזור בהרבה מקרים ללא אשפוז, ניסית? באשפוז יש אמנם מסגרת שבה את נמצאת 24 שעות אך לא כל אחד זקוק לה. באשפוז מין הסתם תטופלי על ידי רופא ו/או פסיכולוג למרות שבאשפוז יש גם אנשי מקצוע נוספים (מטפלים בגישות שונות נוספות). בכל זאת על מנת לנסות ולענות לך חשוב שאדע יותר על למה לא פסיכולוג ולמה לא פסיכיאטר.

marizza

New member
שלום לך!

היי ילדה מה שלומך קודם כל? אשמח אם תוכלי לשתף אותי מה הגורמים שהביאו אותך למחשבה על אישפוז? שמי נעם, אני בת 17 וחצי והיתי מאושפזת 4 וחצי חודשים בביה"ח הפסיכיאטרי. אם תפני אליי באופן אישי אשמח לעזור לך

למעלה