אולי אתם זוכרים?

Zipadidoda

New member
אולי אתם זוכרים?

מזל טוב וכל הכבוד על הפתיחה של הפורום החדש! בדיוק לפני כמה ימים חיפשתי פורום כזה כאן אך לא מצאתי... בכל אופן... רציתי לשמוע סיפורים שלכם על ה"פעם הראשונה" שהיה לכם אומץ לגשת על מישהו ולהגיד לו מה אתם מרגישים או שעליתם רמה אם מישהו ממבטים ומדי פעם פלירטוטיםם ודברים כאלה... תודה... זה חשוב לי כי אני מנסה לעבור את השלב הזה ואני בטוח שזה יעזור תודה רבה לכולכם אוהב אותכם :)

אופק L

New member
זה מורכב מאוד, לא בטוח שאפשר

להכניס הכל להודעה אחת. אתה מדבר על מישהו שראינו בפאב או דיסקוטק של גייז? מישהו ברחוב שלא בטוחים לגבי הזהות המינית שלו? חבר טוב מהתיכון שנמצאים איתו בקשר כמה שנים וחוששים להגיד לו מה אנחנו מרגישים כלפיו? אצלי למשל זו הייתה היכרות אינטרנטית ולכן קל יותר לספר למישהו שאתה הומו ושאתה מאוהב בו ולראות מה תהיה תגובתו - אם הוא לא מעוניין סוגרים את חלון השיחה ונגמר הסיפור, עוברים למועמד הבא.

Zipadidoda

New member
אתה

מכיר אנשים רק מהאינטרנט? אני מדבר על מישהו שראית ברחוב או על חבר טוב מהתיכון דברים כאלה... לא משנה אם הראשון היה באינטרנט. יש לך סיפורים אחרים אבל? או שאתה מכיר אנשים רק דרך האינטרנט או מודעני גייז

אופק L

New member
לי אישית לא יצא להכיר הומו ברחוב

ולהתחיל איתו. בוודאי שאני מכיר גם אנשים מהמציאות ולא רק מהאינטרנט, אבל את בן זוגי הכרתי ברשת ומאז אנחנו יחד. במקרה אתמול אחד החברים שלי סיפר שהוא היה ב-OUT, עשה עיניים למישהו שעשה לו עיניים בחזרה והתחילו לדבר. אני חושב שזו אחלה דרך להכיר בני זוג וגם אם לא יוצאת חתונה קתולית, אפשר לרקוד ולדבר ולהנות יחד. גם בתיאו, בימי חמישי-שישי בערב יש קהל גדול של אנשים, חלקם זוגות וחלקם בודדים, אפשר ללכת כקבוצה של חברים ולהתחיל בצייד. בנוגע לחברים מהתיכון - אני יודע על זוג אחד מהשכבה שלי, כשהשאלה הגדולה היא איך הם גילו אחד על השני. האם דרך ידידה משותפת או אולי מצאו אחד את השני באחד הפאבים/דיסקוטקים? בהצלחה

DJNYC

New member
תגידו לי - על מה אתם מדברים?

ברור שאנשים מתחילים אחד עם השני... בדיסקוטקים, בפאבים, ברחוב ובאינטרנט. אני לא מבין את השאלה.

Zipadidoda

New member
אז תן לי לשאול אותך את זה

הרבה עושים לי עיניים... (בנים כמובן)... בן אם זה הרבה מבטים חפוזים (אני בדרך כלל לא לוקח את זה כעניים כי זה לא הכי בטוח) למבטים של כמה דקות... אם אני מסתכל עליו והוא עליי במשך כמה דקות... מה זה אומר? מה אני צריך לעשות?

MARMELAD

New member
המדריך השלם למציאת גבר

ובכן לאור השאלה ששאלת החלטתי לשבת ולחלוק איתך מנסיוני עתיר השנים במציאת גברים. כמובן שגם אם תמצא גבר זה לא אומר שהוא יסכים ללכת איתך הביתה, אבל למצוא אותו זה כבר צעד בכיוון הנכון...! שים
..
1
איך להתחיל עם גבר ברחוב... ובכן, ביום בהיר אחד אתה הולך לך ברחוב ולפתע חולף מולך גבר חלומותיך. אל תברח! גבר הוא לא כלב. אין לך מה לפחד מלדבר איתו. פנה אליו בכל אחד מהמשפטים הבאים:
אההה תגיד לי אתה לא היית בצוות בידור באילת? (רוב הסיכויים שהוא יגיד לו ואז תגיד לו...חבל, דווקא ממש נראה לי שמתאים לך)
סליחה... יש לך אש/סיגריה/10 שקל למונית/זין גדול??? (קח בחשבון שלגבי השאלה האחרונה לא תמיד הוא יענה בחיוך)
מושיקו !!!! (בשלב הזה אתה מתנפל עליו בחיבוק רק כדי לגלות אח"כ שהוא לא מושיקו אבל הקשר כבר נוצר, השתמש בו לתועלתך)
תגיד לי לא היית בSCENE ביום שני שעבר??? (אם הוא יגיד לך שכן אז ברכותיי, תתחדש) אחרי כל משפטי הפתיחה הגאוניים האלו שישבתי וחשבתי עליהם במשך שנים רבות ואף התאמנתי עליהם תמיד מגיע המצב שאמרת מה שאמרת ומשתרר שקט מביך. הפתרון? לזרוק איזו יציאה סתמית ולא קשורה על משהו שמתרחש מול עיניכם ולפתח ממנו שיחה. למשל..."תראה את ההיא, מה הרעיון של שיער ירקרק חרדל" או "איזה כלבלב חמוד, הא?" או "מה הם עושים לבחורה ההיא שם???
" אם אתה ביישן, כמובן, ישנה תמיד אופציה ב´ שהיא לעבור בהפגנתיות מול הבחור המהמם בין 12 ל35 פעמים עד שהוא כבר יפנה אליך בדברים. כמובן שבכל פעם שאתה עובר מולו עליך לעשות את עצמך נהנה מהחיים, בעל חוש הומור ושיניים לבנות כדי לגרום לו לחשוק בך אף יותר.
2
איך להתחיל עם בחור במועדון... דבר ראשון עליך ליצור קשר עין חזק ובלתי ניתן לפספוס. ואז בחר לך שיטת עבודה מבין הנ"ל:
הורד את חולצתך בחושניות, רקוד עם עצמך תוך ליטופים מיניים ברורים ולאט לאט התקרב אליו בצעדי סלסה איטיים. שים
את השיטה הזאת לא מומלץ להפעיל על שומרי המועדון.
הוצא סיגריה מכיסך וחפש בקדחתנות את המצית. לאחר שלא תמצא אותה, וכדאי גם לדאוג שהיא לא תהיה בכיס האחורי של הג´ינס כדי שהוא לא ירגיש בעוד חמש דקות כשתרקדו סלואו לצלילי ההאוס...,גש אליו ואמור לו בחושניות צרודה את המשפט שכל גבר באשר הוא חייב לדעת בעל פה: "סליחה, יש לך אש?"
עוד שיטה ידועה היא התופסת מועדון: בכל פעם שאתה קולט אותו מסתכל לכיוונך לאט שני צעדים אחורה. חכה עד שהוא יגיע. ברגע שהוא יחזור להביט בך לך עוד שני צעדים אחורה. עד סוף הערב יקרו אחד משני דברים. או שתגיע למבוי סתום כמו השירותים (10 נקודות, הצלחת) שם הוא יתפוס אותך בנונשלאנטיות ויציע לך לבצע בגופך מעשים מגונים אך נחמדים... או שהוא יבוא אליך במהירות, יתפוס אותך, וידביק לך נשיקה מצלצלת מול כל באי המועדון. שים לב לנהל את משחק התופסת מועדון רק במקום שאינו הומה אדם כדי שלא תלך לאיבוד, וזכור! תמיד ישנה האופציה הקלושה שבזמן שאתה תלך אחורה בחיוך מהוסס הוא יסתובב ויתפוס בישבנו של הבחור המוצק והשרמנטי שלידו. הישאר עם אצבע על הדופק תמיד.
אופציה רביעית ואהובה עליי במיוחד. לך בנחישות לעבר הבחור, התנגש בו בחוזקה, האשם אותו בעצבנות על כך שנתקע בך ככה סתם, ונצל את האצבעות לשוטט עם אצבעותיך על כתפו מה שיוביל וודאי לסקס לוהט אם כי ברוטאלי.
3
איך להתחיל עם גבר באינטרנט..... הערה חשובה ומשמעותית! לכינוי שתבחר תהיה חשיבות רבה לגבי כל הסעיף הבא. חשוב שתזכור שהכינוי הוא הרושם הראשוני שאתה יוצר ככה שאם תבחר לקרוא לעצמך "שרירי 25 נתניה דרום" כך גם ייתייחסו אליך, ולכן כדאי שהניק שתבחר יהיה דומה במעט לאישיותך האמיתית. מצד שני, לקרוא לעצמך "שמן עם חטטים ושיער מקורזל" עלול להביא לבידוד חברתי וירטואלי.
בחר לך מועמד מבין שוכני החדר. פנה אליו במשפט הפתיחה הקלאסי "היי". קח בחשבון שמשפט פתיחה כמו "אני חרמן" עלול להיגמר בהתעלמות. בזמן השיחה שבח את עצמך אך זכור להישאר קרוב למה שאתה במציאות, אלא אם כן אתה מעוניין לקיים רק מין וירטואלי במחשב ואז אתה גם תמיד יכול לטעון שאתה סמי הורי. מי יידע?
עוד שיטה מוכרת היא הפטפוט בכללי. רשום כל מיני משפטים בכללי, שבהם תפגין את חכמתך, שנינותך, כמובן תמיד כדאי לזרוק איזה בדל של תיאור פיזי... אם תעשה זאת טוב מספיק הגברים ישטפו אותך בהצעות פרטיות ולך נשאר רק לבחור.
שיטה אחרונה וחביבה לא פחות היא להציף את הכללי במשפטים כמו "
חרמן עכשיו בקיבוץ גזר
......" ככל שתרשום את המשפט הזה יותר פעמים ברצף תגרום לאנשים לשים לב אליך. הערה קטנטונת: האנשים שמציפים את הצ´טים בהודעות אידיוטיות כאלו נשארים בדרך כלל עם יד ימין שלהם ומספר לא מבוטל של שונאים. תמיד גם יכול להיות שאיזהשהוא רובוט יחליט להעיף אותך מהצ´אט. בקרוב, חמוד, אמשיך ואסביר לך על איך משיגים גברים... בגן העצמאות, בעבודה, בצבא, ואפילו בחלל. בינתיים התחל עם כלים בסיסיים אלו. בהצלחה ! MARMELAD. הערה קטנטונת כמובן שאני מסיר אחריות מהשיטות הנ"ל... כל מה שקורה לך יהיה על אחריותך בלבד. נהג בחכמה ושים קונדום !

אופק L

New member
וכך הודעה זו מוצאת עצמה בהודעות

המומלצות. ישר כוח
ותודה.

טל קר

New member
מזל טוב מרמלד! זכית להבחר כ

הודעת היום הנבחרת מכלל פורומי תפוז. (באמת, תסתכל בדף הראשי של הפורומים בפינה הימנית העליונה, ותראה איזו הודעה מופיעה תחת "הודעת היום הנבחרת")

makore

New member
גדול!!!!

מרמלד אני גאה בכך! כל הכבוד! מאיפה כל החוכמה הזאת? ואם בא לך כתוב משהו לאיי מייל שלי

yoavon1

New member
המממממ... ../images/Emo6.gif

אני מכיר את הידיד הזה שלך ???
יקירי !!! מזל טוב על פתיחת הפורום ! אני גאה בך שלקחת על עצמך לנהל פורום כ"כ חשוב... תצליח, ושיהיה לכולנו מעניין פה
יואבון

i love u

New member
מרמלדי אתה הכי חמוד בעולם ../images/Emo23.gif

ולכן אני שולחת לך עוד קובץ

i love u

New member
לא הולך לי אז...

אני אנסה בפעם האחרונה לשלוח לך קובץ אחר... בתקווה שזה ישלח שיהיה לך אחלה של יום שלך, יפעת

למעלה