אולי אפרד

אולי אפרד

אולי אעשה הפסקה? אולי אנסה אחרות? האם זה פייר? האם זה נכון... האם זה יגרום לי להבין כמה אני אוהב אותה או רק יסבך אותי עם התאהבות במישהי חדשה?

uri80

New member
החלטה שלך. אף אחד אחר לא יקח אותם במקומך

ואף אחד לא מכיר את המצב הפרטי שלך טוב ממך.

מתלבט13

New member
לא ידוע

משום מה היפרדות לניסיון נשמעת לי התחלה של פרידה. למרות המלים היפות. עצתי תחשוב על הצד שלה לא פחות משלך. ומכיון שהדברםי כל כך לא ברורים, אולי עדיף לא להיות חכם מדאי. אולי עודף החשבונות רק מכבידים עליך ולא מועילים. יש כל כך הרבה חישובים וטיעונים סותרים שייתכן שהסבל הנובע מרוב חכמה גדול מהתועלת שמגיעה מהחשבונות השונים.

מתלבט13

New member
ואולי גם

הרבה מהטיעונים הם ניסיון לצקת תוכן ברגשות שונים ומשונים. הרגשות הקיימים הם דבר אמיתי שקיים. התיאוריות שאנחנו בונים לעצמינו אינן תמיד נכונות. לעתים חשוב להבין מה הלב מרגיש ולא רק איזה חשבונות יש בעד ונגד כך אולי נהיה יותר קרובים למציאות.

יכול להיות שכדאי לקחת הפסקה

אני לא ממליץ לך אם לקחת הפסקה או לא. אתה צריך לחשוב טוב מה נכון בשבילך לעשות, מה טוב לך ומה אתה באמת רוצה. הפסקה יכולה לגרום לך להבין שהיא לא ממש חסרה לך, או לחלופין, להבין שהיא מאוד חסרה לך וטובה בשבילך ואתה מוכן בשביל הקשר ביניכם לשלם מחיר. לא הייתי מפחד מלהתאהב במישהי אחרת (בהנחה שאתם נפרדים, ומקובל על שניכם להמשיך הלאה) כי ממה נפשך, אם תתאהב במישהי אחרת, אז היא לא ממש חסרה לך. ואם תצא עם בנות ותרגיש שזה לא זה, תדע שאותה אתה באמת אוהב ורוצה. אנחנו אגב עשינו הפסקה. זו היתה פרידה, לא הפסקה. ניסיתי לצאת עם בנות אחרות, והשלמתי כביכול עם זה שנפרדתי ממנה. וכמעט ארבעה חודשים לא הספיקו לי כדי לשכוח אותה, אלא רק גרמו לי יותר ויותר להבין כמה חזק וטוב היה הקשר. וכמה אני רוצה שיתחדש. בהצלחה!

mnm6

New member
בלה בלה בלה

צר לי אבל רוב האנשים הם אגואיסטים,וידאגו לעצמם,בעיקר שמדובר באנשים זרים כך שזה באמת נשמע בתור תרוץ

צר לי

שאתה לא מוצא את הרגישות שבדבר. מסתבר שיש אנשים שונים ממך, וטוב שכך.

מתלבט13

New member
../images/Emo45.gif

עדיין כאשר אנו חושבים על השני, לא פעם זה חצי ושליש אגואיסטי.

זה הכי לא תירוץ בעולם

אני באמת מנסה להימנע ממצב של פגיעה במישהי אחרת.מניסיון.תאמין לי.

mnm6

New member
אם זה באמת לא תרוץ

אז מי אומר לך שתפגע בה ,אולי תגלה שזו לא היית אהבת חייך אבל אם אתה שואל אותי לצאת עם אחרות זה לא פתרון אתה צריך לבת עם עצמך ולעשות סידורי עדיפויות

החלטה מורכבת ומסובכת? דאאאא

אולי אם לא, לא הייתי מתייעץ פה? אוקיי. לא הייתי רוצה להיות אגואיסט, ובטח גם אתה לא. אבל תגיד, אם לא היתה לך מישהי כזו, וסתם היית יוצא עם בחורה, בלי שום מטען על הגב, לא היית מפחד לפגוע בה אם תיפרדו והיא תרצה להמשיך? אז מה, אף פעם לא תצא עם בחורות כדי לא לפגוע בהן? כאילו, מה? אולי קח פסק זמן, ותהיה קצת לבד, אבל אל תשבר, ואז תראה אם אתה חושב שאתה מוכן לצאת עם אחרות או לא, ובכל מקרה, לא הייתה כוונתי שתצא סתם עם בחורה כדי לבדוק אם זה מאחוריך או לא. תצא עם בחורה שרלוונטית מבחינתך, ועונה על מה שאתה מחפש, ותבחן את זה באמת! יכול להיות שדבר כזה יגרום לך לשכוח מחברה שלך, ויכול להיות שתבין שאתה צריך אותה.

שבתאי

New member
מכיר את זה?

מכיר את זה שאתה מתנהל בבית איך שבא לך ופיתאום שם לש שמישהו הביט בך ומתבייש רטרואקטיבית??? למה?עשיתי כמה דברים שאתה לא עושה ליד אנשים למה את אותם דברים אני לא עושה ליד אנשים? - סתם אז מה הבושה? לוידע. ואותו האדם שכשהוא מתגלה כצופה, לפעמים נמצא בתוכי. אני מכיר אנשים רואה את העולם, ברמה זו או אחרת, מתוך עולמם, והם מגבילים אותי - ולפעמים צריך להשתחרר מהם... ואתה כאילו מבקש לשמוע דעות אחרות של אנשים אחרים, על נושא שאמור לידון בתוך הלב פנימה - במקום הכי עמוק, איפה שטרם הספיקו להגיע ולטנף באילוצים וב"אני מתחזים" ואתה נכנס לתוך הדילמה כמייצג שלה - ויש לך יחס לייצוג הדילמה ולייחסך כמייצג הדילמה - וכל אלו מרחיבים את השאלה ומרחיקים את הפתרון. עשה מה שבא לך זה נמצא שם!

ברור שההחלטה שלו

אבל כשקשה להחליט, מעניין לשמוע מה אחרים חושבים ולקחת את זה בחשבון. אולי אנשים היו באותה התלבטות? אולי הנסיון שלהם יכול לעזור? איש חכם לומד מטעויות. איש חכם יותר לומד מטעויות של אחרים.

כיפה שקופה אתה מדבר מניסיון?

לגבי בחורה חדשה... יצא לך להכיר ולצאת? התאהבת? דיברת קודם על הפרדה בין אהבה להתאהבות...

למעלה