אולי אני סתם ממורמרת , ואלי לא אשמח

inventor

New member
אולי אני סתם ממורמרת , ואלי לא אשמח

לקבל דיעה והכנסה לפרספקטיבה נכונה - מאחר וזו פעם ראשונה שאני משתתפת בארוע כזה אולי לא ידועים לי הקריטריונים וכללי המשחק. ויתכן ואני טועה השתתפתי בתערוכת עיצוב "מכונית משחק " של קרן רז-רם . אני חייבת לציין שמאד נפגעתי שלא הוזמנתי למרות שהרמתי טלפון כמה פעמים לבקש שישלחו לי הזמנה ,או לפחות יציינו מתי הפתיחה בדיוק וכך פיספסתי את ההזדמנות. לראות את התערוכה (שהיתה יום אחד בלבד) עדיין לא קיבלתי חזרה את העבודה ולעניין ההתמרמרות : עכשיו ראיתי את הקישור לפוסטר התחרות . הרגיז אותי שלא כתבו את שמי נכון והרגיז אותי לראות מי זכה במקום השני עם כל הכבוד , נושא התחרות היה "מכונית משחק " ולא עיצוב מכונית . חוץ מזה שהייתי מצפה מתחרות עיצוב ,להתמקד גם בקונספט , בנוסף המקום השני הרגיז אותי מאחר ומדובר על עיצוב מכונית בלי שום קשר לנושא " מכונית משחק" ומאחר ובכל תערוכת עיצוב מכוניות , יש כל כך הרבה דגמים דומים לזה . המקום הראשון יפיפה לעין וחבל היה לי שלא יכולתי לקרוא את הקונספט , לדעתי היו צריכים להוסיף באתר . שלי למשל " מכונית משחק לעזרת הרפואה " לא שווה בלי דף הקונספט. ואני אוסיף אותו בתגובה להודעה זו . הנה כתובת האתר www.raz-ram.org מאד הפריע לי שלא כתבו מי השופטים מכונית משחק לעזרת הרפואה - קונספט מעצבת: מיכל בן-שבתאי מטרת העיצוב עיצוב זה של מכונית משחק בא כדי לעזור ולהוריד את אלמנט הפחד מפני מזרקי תרופה שנראים כעצם זר ועוין . העיצוב הנ"ל יכול לשמש בכמה מקומות ודרכים. 1. בבית : כשאמא לילד בן שנתיים צריכה לשכנעו לקחת תרופה כאקמול (למרות טעמה הטוב כיום של התרופה הדבר נתקל בהתנגדות לעיתים קרובות, בעיקר אם משתמשים במזרק כדי לדייק בכמות ) האם נותנת לילד לשחק עם המכונית מחוברת למזרק ריק , לאחר שיצר קשר עם המשחק האם מחליפה את המזרק שיוצא בקלות למזרק סטרילי עם תרופה וכך נעלם אלמנט הפחד הפסיכולוגי מפני הגוף הזר , במקרה זה המזרק. (אפשר במקום מכונית להשתמש בדגם מטוס למשחק האוירון המוכר בשכנוע פתיחת פה) . 2. לחולי סוכרת ובבית החולים : כאן הפחד והרתיעה נובעים מאיום כאב ממשי , אם מהוצאת דם לבדיקות או נתינת תרופות , אך גם כאן המכונית יכולה להקל . הרופא יכול לתת לילד לבחור איזו מכונית היה רוצה להשתמש ממבחר צבעים או צורות , ובכך לערב את הילד בטיפול ולהפחית מעט מחוסר האונים של הילד מול צורך ללא בחירה. גם ילדים חולי סוכרת יוכלו להחליף מידי פעם את עיצוב המכונית , דבר שייתן למזרק מין נופך אופנתי , ויותר אישי תיאור העיצוב מכונית משחק (במקרה זה עשויה גומי גמיש) ייחודה בעיצוב הינו שבמרכזה גלילי המתאים להשחלת מזרק, בגליל יש חלון כדי שאפשר יהיה לראות את מד הכמות על המזרק

inventor

New member
אשמח לדעת אם היה מישהו בתערוכה וראה

האם הוצג הקונספט ליד העבודה

abo1

New member
השתתפתי בתחרות-מסכים איתך!../images/Emo45.gif

אהלן מיכל! שמי אבי אלוני וגם אני השתתפתי בתחרות "מכונית משחק" ראשית אני חייב לציין שלמרות כל הדגמים הגדולים והמושקעים שהיו בתחרות ,תפס את עיניי דווקא הדגם הקטן והזעיר שלך, כמה קטן ופשוט-ככה שימושי ויעיל! גם אני קיוויתי ששופטי התחרות ישאירו את נושא התחרות חופשי לאינטרפטציה אישית של כל מתמודד (כך לפחות צויין בפירסום על התחרות) ולא יסתפקו בפירוש בסיסי ופשוט של הנושא:מכונית משחק.... לצערי,בהזמנה לתחרות כבר צויין אחרת: הזמנה לתחרות "עיצוב מכוניות משחק"-נושא שונה לחלוטין! (אין לי מושג מדוע לא קיבלת הזמנה,ייתכן אי הבנה או קצר בתקשורת) גם אני בחרתי בנישה קצת שונה של פרשנות הנושא,בניתי דגם שעוסק בנושא תאונות הדרכים בארץ (מופיע במרכז הפוסטר שורה ראשונה) הצבתי גלגל רכב ובמרכזו מסתובבת על צירה קובייה שקופה המוארת באור אדום מהבהב (כסמל לקוביית משחק-מקרה,גורל,מזל?....) הגלגל מתנפץ אל תוך מראה (כסמל לתאונה...) ומתחתיו לוחית רישוי עליה מוטבע מספר ההרוגים מאז קום המדינה,כשהשהספרה האחרונה עולה בהדרגה....(כסמל למספר ההרוגים...) יש לציין שהדגם שלך הוצג בכבוד הראוי וצורף לו פוסטר הסבר (אם אני זוכר נכון),בכל אופן קחי הכל בקלות,זו בסה"כ תחרות וזה חלק מהעניין... כמו שאמרתי קודם,אותי קנית! בהצלחה בהמשך!

abo1

New member
צילום הדגם

נאלצתי להוריד את איכות התמונות על מנת שיופיעו בפורום

eldarinn

New member
מבלי להתייחס למודל עצמו

אלא עניינית לטענותייך, הרי שאיך שאת מציגה את הדברים (ושוב מדובר בצד אחד) עושה רושם שבאמת נגרם לך עוול ויש לך סיבה למרמור. לגבי המודל - נראה לי שהעבודה ברמת קונספט וצריך עוד להשקיע מחשבה. הנושא שבחרת לא פשוט והפתרון שהצעת אמנם מקל על הבעיה באופן חד פעמי אבל מן הסתם אפילו חתול שיקבל זריקה מאוטו יעשה אחד ועוד אחד בפעם הבאה.

richardx

New member
לדעתי המודל איום ראוי היה שתתני...

את העבודה למעצב ותשאירי את החובבנות לתוכניות של ליאת תימור! מעבר לכך את צודקת.

abo1

New member
../images/Emo46.gifאנשים טובים באמצע הפורום.....

נפלא שיש אנשים שיודעים לתת ביקורת בונה בצורה כל כך מפרגנת... תתבגר!

weid52

New member
אל תתייחס,כל הכבוד על היוזמה

ועל האומץ להשתתף בתחרות

עד היום אני גאה בך...../images/Emo140.gif

על האומץ , היוזמה והאמונה, שהלכת עימה עד הסוף לתחרות... כמו שנראה לי כרגע,זה היה בשבילך רק קצה הקצה של התחרויות שתשתתף בהן... מה קורה, אגב? משהו חדש??? ד"ש מצביקה פיק אוהב אותך.. יפעת שגב מנהלת הפורום

abo1

New member
יש חדש!../images/Emo132.gif

היום מתחילים ללמוד איטלקית,ולהכנס לכל החומר שצריך לדעת לבחינת קבלה, נכיר חבר'ה שהולכים ללמוד באיטליה שנה הבאה, מבטיח לעדכן בהמשך!

inventor

New member
מישהו נחמד - שלח לי תמונות מהתערוכה

וקיבלתי תשובה לשאלה - הכל בסדר והדגם הוצג כמו שצריך תודה

shafan8r

New member
well the model was not the bset

yes nice concept. but i think the concept is a starting point not the end point at the end u should have a product which is good looking and fun to play with .concept is for the designer to use as a guide line not the holy grail sometimes its better to move on and concentrate on the end product

weid52

New member
אל תתייאשי..כל הכבוד על הניסיון..

תמשיכי הלאה!!! תלמדי מזה מה שאת יכולה ותמשיכי הלאה, לאתגר הבא. אולי את צודקת, אבל חבל לבזבז על כך אנרגיה.

למעלה