אולי אני נאיבית....

HodY@KambodY

New member
אולי אני נאיבית....

אני יודעת שאני נאיבית, אפילו סופר נאיבית, או אולי ז בגלל שאף פעם לא היה לי חבר, אבל היום היה לי יום מוזר לחלוטין. הכל התחיל בבצפר, איזה מישהי מכיתה יא שהיא חברה של חברה שלי באה והשויצה ב``היקי`` שלה! תבינו אני לומדת בביצפר דתי, אפילו מאוד דתי באולפנה! אני לא מבינה גדולה בבנים, חושבת שה``היקי`` שלה די מגעיל! לאט לאט במשך היום גיליתי חברות שלי שהם לא ממש צנועות וחסודות (בוא נגיד את זה כך). ושוב אני אומר אולי אני נאיבית, אולי תמימה אבל אני ממש חושבת שזה מגעיל כל הקטע הזה! טוב לא חשוב אולי כשיהיה לי חבר אני אבין על מה כולם לעזאזל מדברים....

AZ-Boy

New member
תמימה!!

אני חייב לציין שאת מאד תמימה לחשוב שאם את לומדת בבי``ס דתי אז כולם שם ``צנועות וחסודות`` כדבריך... דבר שני איך את יכולה להגיד על משהו שהוא מגעיל אם לא ניסית?? לכל אחד יש יצרים וצרכים... גם אם הוא דתי... AZ

HodY@KambodY

New member
שלא תבין לא נכון!

זה לא משהו רע רק רציתי לומר שזה די מדהים לראות איך בן אדם באמת מתנהג, מאחורי ההצגה שלו בבית ספר! אין לי שום דבר נגדה שתעשה מה שהיא רוצה זה ממש לא מזיז לי!

Papi_n

New member
אני מתקשה להבין

מה את באמת מצפה מאנשים כאלה? שיעזבו את בי``ס וילכו לריב עם כל העולם? אמנם צביעות זה ממש ממש לא משהו להתגאות בו, אבל אנשים מסוימים לא יכולים אחרת, ויש אינסוף סיבות. אצל כמה דתיים שאני מכיר, סיבה עקרונית מאוד להצגות זה ההורים וגם ``מה שיגידו``. אז אם זאת הדרך שמתאימה לה, תני לה לחיות ככה, וזה לא קשור כל כך לתמימות..

Black Star

New member
לי זה סתם נראה די פאתטי..

להשוויץ בהיקי? טוב.. אולי זה אחרת באולפנה, כשהדברים האלה הם עדיין יחסית נדירים ונועזים. אני מכירה מישהי אחת שהשויצה בהיקי (שגם אותו היא הלכה והתחננה שמישהו יעשה לה, והא היה מגעיל, צהוב כזה עם נקודות סגולות)- והיא הבנאדם הכי וואנבי בעולם. אבל, שמעי... זה לא צריך להגעיל אותך, זה די טבעי, הייתי אומרת. יכול להיות שכרגע זה נראה לך מוזר ודוחה, אבל גם תורך יגיע. קחי ת`זמן, ואל תילחצי רק בגלל איך שהחברות שלך.. יעלי.

זה במקרה בכניסה לפתח תקווה?

צומת סגולה? מקום נחמד, למוזיקאים. ואני עדיין לא מבין לאן את ממהרת עם החיי מין שלך.

למעלה