אולי אני מצטערת

אולי אני מצטערת

אתמול הייתי באחד ממרכזי הקניותבארצנו. מולי הלכה נערה (לדעתי בת 13 או 14) שמנה. מולנו התקרבה בחורה צעירה על נעלי עקב מנומרות ושתי חברות. כשעברה מול הנערה השמנה אמרה לה בקול רם מאוד."דיאטה חמודה דיאטה" לא יכולתי לראות את הפנים שלה, אבל כשאותה בחורה התקרבה אלי "בטעות" הקפה שהיה לי ביד נשפך עליה. על כל החולצה הלבנה שלה, על הג'ינס על נעלי העקב. הקריאות של "זונה, שמנה, מכוערת, עשית את זה בכוונה, שמנה, זונה, מגעילה" די התגמדו כשראיתי את אותה נערה מביטה בה וקצת מחייכת.
אז אולי אני מצטערת, אולי לא הייתי צריכה לעשות את זה, זה בטח לא מה שילמד אותה לכבד את כל האנשים ולא משנה מה המשקל שלהם. אז אולי אני מצטערת.

אבל הלוואי שמישהי היתה עושה אותו דבר לשלל הנשים שהעירו לי והשפילו אותי כשאני הייתי בת 14.
 

polegra

New member
מצטערת אבל התגובה שלך לטעמי הייתה ממש לא לעני

ין
לקחת אלימות מילולית שלה והגבת עליה באלימות פיסית משלך
ככה יוצרים הסלמה

למה?

הייתי באה נעמדת ושואלת אותה אם יש לה בעיה עם זה
או מחייכת חיוך של הבנה לאותה נערה

התגובה שלך הרבה, אבל הרבה יותר חמורה משלה

לא הייתי מתגאה בזה

טלי
 
מעבר לאלימות...

רוב הסיכויים שהבחורה הצעירה הזו לא ממש הבינה את הרמז שלך - כלומר מבחינתה היא לא מקשרת בין ה"תאונה" לבין ההערה הנבזית שלה. אני חושבת שהדרך של טלי הרבה יותר יעילה כי היא מעמתת אותה עם הטמטום והרשע של עצמה.
 

מרים 882

New member


 
למעלה