אולימפי ראשון...

אילת52

New member
אולימפי ראשון...

לפני שנתיים עשיתי את הטריאתלון (ספרינט) הראשון שלי בגן שמואל. אתמול עשיתי את האולימפי הראשון. הגעתי אליו במצב הרבה פחות טוב ממה שתכננתי. תקופת האימונים האחרונה לא היתה טובה, התאמנתי פחות ממה שאני רגילה, הריצות שלי היו גרועות ושברתי את כל השיאים שלי.... מלמטה.., בנוסף לזה בשבוע האחרון כאב לי הגב והיו תפוסים לי כל מיני שרירים, תחושות שכבר שכחתי מהן (לחץ?). אבל, לא רציתי שהאולימפי הראשון יהיה באילת אז זו הייתה האופציה היחידה. ביום חמישי האחרון היה שיפור במצבי (בעיקר במצב הרוח) כי קיבלתי את הציון על עבודת התזה שלי לתואר שני (סוף סוף). קניתי איזוטוני וסוכריות ג'ל לכבוד האולימפי (לא משתמשת בהם באימונים ובספרינט) וגם פינקתי את עצמי ברצועה למספר... ולעניין עצמו, השחייה היתה מעולה (זה הקטע החזק שלי), ים צלול ורגוע, פשוט כיף. באופניים היה בסדר, רכבתי לי לאט ורגוע, ואז הגיעה הריצה שהיתה ממש קשה, בסיבוב הראשון פשוט לא זזתי, הסיבוב השני היה יותר טוב, אבל ב500 מטר האחרונים לפני קו הסיום הרגשתי שאני לא יכולה יותר, לא ידעתי איך אני אגיע לקו הסיום, אבל הגעתי! לא יכולתי לדבר כמה דקות אבל ידעתי שעשיתי את זה, זה אפשרי. לא תחושת אושר עילאית, לצערי אבל סיפוק ושרירים תפוסים. תודה לכל מי שעודד אותי בדרך, מכרים ואנשים זרים. קטע משעשע - על החליפות של הקבוצה הדפיסו לכל אחד את השם הפרטי בעברית מאחורה, אז גם אנשים זרים מעודדים אותך בשמךך וזה ממש נחמד. תודה מיוחדת לליאת ודפנה מעמק האושר שזינקנו ביחד ואחכ היו הרבה לפני אבל עודדו אותי. תודה לסהר ואילן ודודיק ועדה, (ראיתם שהתאמצתי?...) לרותם. לכל חברי אסא רופין שאין כמוהם, למעודדים האלמונים, וכמובן להראל המאמן הדגול שבלעדיו לא הייתי מגיעה עד הלום וגם לאורי. מצטערת שלא יכולתי לעודד אף אחד בחזרה, פשוט לא היה לי אויר...

איזה קטע.

אני אחד האנשים שעודדו אותך. חלפתי על פנייך באופניים בקטע המשובש בעלייה מצומת פל-ים ואמרתי לך, בעודי מתנשפת כמו היפופוטם, יאללה איילת.
אחרי דקה וחצי בערך לקחת לתשומת לבך את הקריאה שלי, עקפת אותי ונעלמת. נדמה לי שלא ראיתי אותך בריצה אבל אולי אני טועה. כל הכבוד על האולימפי הראשון. אצלי זה היה השני.

אילת52

New member
נכון, תודה../images/Emo13.gif

באמת נתת לי מרץ ועקפתי אותך.... אבל בסוף הגעת לפני...

וואו, נשמע קשה - יופי שהצלחת לסיים

יש תקופות שהרגליים שלנו מסרבות לשמוע ללב ועושות שביתה. אם הצלחת לעשות אולימפי בתקופה כזו, אני משוכנעת שהבא יהיה יותר טוב. בכל פעם כשאני יוצאת לריצה של מרחק חדש ומגלה תוצאה לא משהו, אני חושבת שעכשיו יהיה לפחות יותר קל לשבור את ה"שיא" הזה בפעם הבאה. אין ספק שהפעם הבאה שלך תהיה כייפית יותר והתוצאה תהיה בטוח שיא אילת חדש. בינתיים אסור לך להשאיר טיפה אבק על הכתפיים. תטפחי לעצמך חזק חזק על כך שסיימת

מור שלז

New member
איילת - איזה יופי, כל הכבוד על אולימפי ראשון!

נשמע נהדר! אולימפי ראשון זה באמת קשה, ונשמע שצלחת את זה נהדר, וזה למרות תקופת האימונים האחרונה. מה שאני יכולה להבטיח לך זה שמפעם לפעם תרגישי שזה הופך קל יותר, האולימפי הבא כבר ירגיש לך אחרת לגמרי... כל הכבוד ובהצלחה באילת

יש כבוד ../images/Emo47.gif

וברכות על הצין בתיזה
(תקועה בקפאון עמוק במטלה האחרונה של התואר השני ולא יודעת איך לצאת מזה)

למעלה