אולימפוס 3030 מול 720

ofer214

New member
אולימפוס 3030 מול 720

אולימפוס 3030 מול 720 מה עדיף ? אני יודע ל-720 יש זום יותר גדול ! אבל האם יש לה חסרונות לעומת 720 ,או יותר נכון במה 3030 יותר טובה אם בכלל

תבדוק

צמצם מירבי מהירויות סגר, רגישויות, זמן תגובה, אופציות קיימות לשליטה של הצלם, כפתורים חיצוניים חיבור לפלאש חיצוני, חיבור לעדשות ופילטרים, סוללות, סוג כרטיס, אורך זום, כמובן - מגהפיקסלים, ותחליט מה מתאים לך יותר. (אני מניחה שמחירן זהה - שני הדגמים אינם עדכניים)

נמיה222

New member
אפשר להשוות בקלות באתר המצורף

פשוט לבחור את המצלמות הרצויות להשוואה. עלי זה ממש הקל.

ofer214

New member
אני לא כל כך מבין נתונים

אני לא מקצועוי בתחום. יש לי 3030 ומישהו רוצה להחליף ראש בראש מול 720 אני לא יודע אם שווה לי.עשיתי השוואה באתר שנתתם אבל אני לא מבין הנתונים http://www.olympusamerica.com/cpg_section/productcompare/productcompare.asp מה שהבנתי : 1 מבחינת מגה פיקסל שלי 3.3 ושלו 3.0 - דיי שולי בשבילי 2 מה זה Megapixel CMYG . אצלי יש ואצלו אין 3 אצלי יש WAV (sound) ואצלו אין -הוספת קול לתמונה לדעתי- אני לא משתמש 4 אצלי אין Pixel Mapping ואצלו יש-אין לי מושג מה זה אני אמשיך בתגובה הבאה. בבקשה תיכנסו ותענו לי

ofer214

New member
המשך לנתונים

5 אצלו זום אופטי יותר גדול- נראה לי יתרון (הוא טוען שהוא לא צריך) 6 Viewfinder Type אצלי אופטי אצלו אלקטרוני-לא יודע מה זה 7 אצלו מסך צפיה יותר קטן- צריך לחשוב אם זה משמעותי 8 f/stop Range יש הבדל בנתונים-אין לי מושג מה זה והאם זה קריטי 9 Shutter Speed יש הבדל בנתונים-אין לי מושג מה זה והאם זה קריטי 10 לי יש שלט אלחוטי ולא אין - צריך לחשוב אם זה משמעותי אלו ההבדלים שמצאתי קחו בחשבון שאותי מעניין זום אופטי גדול כי אני מצלם הרבה נופים והוא אומר שמעניין אותו פלאש חיצוני לשים שאצלי אי אפשר, אבל בטח יש עוד חסרונות ב 720 שאני לא יודע מישהו יכול לספר לי מנסיון

idohal

New member
ה -3030 טובה יותר כמעט בכל פרמטר מה

720. היתרון היחיד של השניה היא הזום אבל נוף מצלמים בעדשת רחבת זווית וצך בנמצלמה יש זווית רחבה יותר מאשר ב-720. אם חסר לך זום אפשר להוסיף עדשה ומתאם. גם מבזק ניתן חיצוני ניתן להוסיף למצלמה שלך על יד מתקן מיוחד.

I R I S C

New member
סעיפים 7-8:פרט את ההבדלים

ונסביר - כאן טמון חלק מה'עוקץ'. אני לא הייתי מחליפה.ה720 הוא דגם כלאיים-בין ה700 ל730 ,נמכר תקופה קצרצרה בטרם יצא המחליף שלו. הדבר היחיד הטוב הוא הזום הענק - אם רק זה חשוב לך - אז הבחירה ברורה. הצעה נוספת:לצלם נושאים שאתה רגיל לצלם אותם במצלמה שלך,ולראות אם יש הבדלים:בתגובת המצלמה,בנוחות השימוש שלך,וכמובן תוצאות בזום הארוך - ומתי טובות מתי כבר לא.

ofer214

New member
אפשר פירוט

אני שוקל את זה רק בגלל הזום הגדול שנראה לי נחמד ואני לא רוצה להשקיע במתאם ועדשות. השאלה היא מה אני מפסיד ? האם יש הבדל באיכות ? בעצם במה מתבטאת זה שה 720 פחות איכותית

idohal

New member
מפסיד איכות גם ברזולוזיה כי החיישן

ופחות טוב מאשר ב 3030

למעלה