אולטרסאונד ראשון

מצב
הנושא נעול.

nhfk2

New member
אולטרסאונד ראשון

אולטרסאונד ראשון
שלום לכולכן/ם שמחה לבשר על עובר אחד (מתוך 3 שהוחזרו) מתאים לשבוע ובינתיים הכל נראה בסדר כמו חלום שהתגשם. אני מרגישה לא כל כך טוב מלא בחילות, עייפות וחולשה. מי יודע מתי זה אמור לחלוף? תודה לכולכן על הפורום המדהים שמחזק אותי מיום ליום ונתן לי את הכוחות להשלים עם ההחלטה. שיהיה חג שמח ורק בשורות טובות!!

ronitili

New member
כמה מרגש - US ראשון...

אולטרסאונד ראשון
שלום לכולכן/ם שמחה לבשר על עובר אחד (מתוך 3 שהוחזרו) מתאים לשבוע ובינתיים הכל נראה בסדר כמו חלום שהתגשם. אני מרגישה לא כל כך טוב מלא בחילות, עייפות וחולשה. מי יודע מתי זה אמור לחלוף? תודה לכולכן על הפורום המדהים שמחזק אותי מיום ליום ונתן לי את הכוחות להשלים עם ההחלטה. שיהיה חג שמח ורק בשורות טובות!!
כמה מרגש - US ראשון...
עוד לא הייתי שם בהקשר הזה - (חוץ מהריון חוץ רחמי שניסו לאתר) מקווה שהבחילות יעברו במהרה ותוכלי להנות מההריון. בכל מקרה - שימשיך תקין ומשעמם, ושתצאי בעוד 8 חודשים מבית חולים עם סל-קל ביד, ובו תינוק מושלם עם

הי nhfk2, מברוק על ה-../images/Emo23.gif

אולטרסאונד ראשון
הי nhfk2, מברוק על ה-

ולגבי התחושות הפיסיות הלא נעימות: החולשה והעייפות בד"כ עוברות בטרימסטר השני וכנ"ל גם הבחילות. אני עכשיו סיימתי שבוע 12 ומרגישה בהחלט הקלה פיסית ניכרת, אם כי הבחילות, לצערי, עדיין לא עברו לגמרי. מציעה לך להכנס לפורום השכן: הריון לאחר טיפולים, ולהוועץ עם האחיות לצרה/ברכה. כה לחי אוריינית

שרון991

New member
איזה יופי../images/Emo23.gifשימשיך כך ../images/Emo57.gif

הי nhfk2, מברוק על ה-

ולגבי התחושות הפיסיות הלא נעימות: החולשה והעייפות בד"כ עוברות בטרימסטר השני וכנ"ל גם הבחילות. אני עכשיו סיימתי שבוע 12 ומרגישה בהחלט הקלה פיסית ניכרת, אם כי הבחילות, לצערי, עדיין לא עברו לגמרי. מציעה לך להכנס לפורום השכן: הריון לאחר טיפולים, ולהוועץ עם האחיות לצרה/ברכה. כה לחי אוריינית
איזה יופי
שימשיך כך

מצב
הנושא נעול.
למעלה