אולטראסאונד

אולטראסאונד

היום עשיתי אולטראסאונד ובתוצאות רשום "הדים אקוגנים 18*16 ממ, מה זה אומר? חשוב לציין שאני ביום ה 7 למחזור.

טלטל11

New member
לא יודעת ../images/Emo4.gif אבל משרשרת פה גם שאלה

משלי- שהיא קצת קשורה
ביום ה- 6 למחזור, נראו ב- US רירית 7 מ"מ וזקיק 12 מ"מ. נראה לכן הגיוני? למישהי קרה פעם?... (ללא הורמונים כלשהם)

gulij

New member
בטח הגיוני...

ברור שהגיוני ולדעתי (הלא מקצועית כמובן...) אפילו תקין מאוד. אני חושבת ששאר הבנות המבינות יאשרו את זה אבל ככל שידוע לי הזקיק הוא גדל בימים אלו לקראת ביוץ (הוא גדל כל יום בשני מ"מ בערך) ובערך בגודל 15-20 מתרחש הביוץ, הרירית בגודל שציינת גם היא 100% ולקראת הביוץ תגדל עוד יותר ולסיכום נראה לי שאת הולכת לבייץ עוד כמה ימים (4-7) ב ע ר ך . מקווה שעזרתי קצת ושלא חרטשתי יותר מדי.

טלטל11

New member
זהו ש- 4-7 ימים זה טווח זמן ענק

ויש לי יומכיפור באמצע וגם שישבת
מה שעושה את נסיון התזמון (להזרעה) מאוד בעייתי כאשר המעקב האחרון שלי (עד ליום שלישי הבא) הוא בעצם מחר בערב
וחוץ מזה זה פשוט נראה לי קצת מוזר גודל זקיק כזה ביום ה-6 - תמיד הגודל הזה היה בערך ביום ה- 9 פלוס מינוס
בכל אופו
(וזה בכלל לא היה חרטוש!) ומחזיקה לעצמי אצבעות שלא אפספס

sher72

New member
../images/Emo32.gifמתחילה להילחץ...

מבקשת את עזרתכן מתי לעשות בדיקה? ב - 18/9 קיבלתי כוריגון לפני הזרעה (שבסוף לא עשינו לא משנה כרגע למה) וב - 22/9 החזירו לי מוקפאים. אני ללא תמיכה כלשהי וקבעו לי בדיקת דם רק אחרי יום כיפור. האם לדעתכן אפשר לעשות בדיקה ביתית כבר ביום ראשון שזה יוצא 18 יום אחרי כוריגון או שצריך לתזמן את הבדיקה לפי מועד החזרת המוקפאים? לא נראה לי שאני אצליח לצלוח את יום כיפור ללא בדיקה כלשהי

סביון1

New member
אין לי נסיון עם מוקפאים אבל אם זה

כמו בהחזרה רגילה אז ביום ראשון את כבר 13 יום אחרי החזרה והרבה אחרי כוריגון ואת יכולה לעשות בדיקת דם. מצד שני נדמה לי שהבטא במקרה של מוקפאים עולה לאט יותר. בהצלחה

sher72

New member
תודה סביון, דרך אגב אם אני כבר

18 יום אחרי כוריגון ועדיין המכשפה לא הגיעה זה לא סימן של איחור?

יעליק27

New member
אני בטוחה שאם לא עונים לך

אז לא יודעים
מקווה שהתוצאות האילה מראות על התקדמות טובה
ושולחת לך המוני
י תמיכה

נועם@בת

New member
לא ברור על מה נכתב הדים אקוגנים

הדים אקוגנים מוחזרים ממשהו. האם זה ברחם? בשחלות? גמר חתימה טובה נועם

למעלה