אולה....

• פותח הנושא HnM
  • פורסם בתאריך

harmless

New member
וואי זה קשה../images/Emo58.gif

תשמעי אם קרה משהו אז אני מעדיפה שנראה אותו בלי בגדים! עכשיו- כל עוד שזה קרה בעונה שעברה- (וכמובן נקבל פלאשבק של זה- שאני בספק כי זה הפלאשבקים של מאק) אז זה בסדר מיצידי בתקווה שזה קרה גם לפני שהוא הודה בפני מאטי שהוא אוהב את מאק. ושהוא נפרד ממנה כי הוא רוצה להיות עם מאק. תראי אם לה מותר להיות עם ואב בעעעעעעעע אחרי 3 שנים גם לו מותר להגיע לפורקן! לא יתכן שדבר שווה כמוהו לא השטדרל כבר 3 שנים! מכיוון שלא נקבל פלאשבק כזה אי פעם אז אני מקווה שלא קרה כלום. אם זה ממשיך בעונה הזאת או מתחיל בעונה הזאת אז בכלל אני מקווה ששום דבר לא קרה ולא יקרה!

shipper heart

New member
פשוט אסור שזה יקרה בעונה הזאת...

אסור להרוס את הארמי אבל לפי הספוילרים החדשדים נראה לי שזה פלאשבק...*אני לא שמה
כי אין פה פרטים בגרוש...אפחד לא יבין על מה אני מדברת אלא אם כן הוא קרא ספוילרים...*

harmless

New member
כן לפחות חלק זה פלאשבק אבל

היא מופיעה גם בפרקים נוספים חוץ מזה- נקווה שזה רק לעניני עבודה. נקווה שכל הקטע של הארוחה זה פלאשבק שהיה בעונה שעברה ולא הזאת. ממש אין לי כוח להתמודד עם זה עוד פעם- עד כמה שאני אוהבת את הארם קשה יהיה להצדיק את זה אם זה ימשיך. ואז מה שישאר זה - "לפחות יש לו עיניים יפות וחיוך הורס"

shipper heart

New member
שכחת גוף, קורבט הסמכה על כל מיני

מטוסים וסטירמן פרטי
סעמק אסור להרוס את האופי שלו!

harmless

New member
well that was implied!

גם אם הם יעשו את זה- כולם בטח יגידו שזה פשוט תוצאה של כתיבה גרועה! אחרי 9 שנים שאנחנו מכירים אותו קצת יהיה לנו קשה לקבל את העובדה שהוא לא נאמן להבטחות שלו- וזאת התכונת אופי שהכי בולטת אצלו- honor and integrity וואי עברית קשה שפה- משום מה המילים לא באות לי!

shipper heart

New member
חחחחחח אני מכירה את הנושא

שהם לא באות... לפעמים אני יודעת את הפירוש למילה באנגלית והוא פשוט לא עולה לי בראש! או שאני לויכולה ליצור משפט בעברית כי זה פשוט לא נכון להגיד את זה ובאנגלית זה בא אוטומטית.... אני יודעת! וברור שזאת תהיה כתיבה גרועה... כל ניסיון להרוס את הארמי הוא תוצאה של כתיבה גרועה... בכלל רוב הפרקים כתובים גרוע *סתם בגלל שאין יותר HM Scense (ככה כותבים את זה?!?!) בתכלס הכתיבה של ג'אג ממש טובה, ברוב הפרקים לפחות...אני רוצה לראות פרק שדייויד כתב!*
תחשבי על זה- לגרום להארם לעשות את זה, שובר שניים מהקווים הכי בסיסיים באישיות שלו- 1. כמו שבאד אמר בבלאק ג'ט *פרק 410- הפרק עם קיטר*- יש להארם שתי נאמנויות- למדינה שלו ולחברים שלו *ואז הוא הוסיף שאסור לתת לו לבחור בין שתיהן...לוחשוב* . ברגע שהוא דוחה את מאק ככה הוא שובר את הנאמנות הזאת שהיא כלל כל כך חשוב אצלו. 2. הארם הבטיח למאק שהוא תמיד יהיה שם. וכמו שכולנו יודעים הארם לא מבטיח הבטחות שהוא לא יכול לקיים *don't make a promise you can't keep. -I haven't yet...(Yeah Baby 423)* אם הוא יפנה לה גב אחרי שהוא הבטיח לה את זה, הוא ישבור את המילה שלו והוא פשוט יהיה צבוע *היפוקריט...אני אוהבת את המילה הזאת...
* וכככןןןןןןן חחח כלכבוד לנו
אם

shipper heart

New member
יו אר אה קוויאר?! יאק חחחחחח LOL

אבל האמת לפי איך שהדברים הולכים בפרקים הבאים באמת נראה לי שזה היה לפני...יכול להיות שהיא חוזרת כדי לנסות ולתפוס אותו שוב...

harmless

New member
את מודעת לזה שלא התכוונתי לביצי

דגים נכון?????????? או בחורה חכמה - חוזרת לנסות לתפוס אותו שוב! סוף סוף מישהי עם קצת שכל בסידרה הזאת!

shipper heart

New member
בחורה משועממת...חחחחח כאילו לא

הקטע שהיא ראתה את העונה שוב *טוב...קצת כי היו פרקים מרדימים רצח והיא גם ראתה שוב את TILAM....*אחד הפרקים היחידים, אולי היחיד שלא ראיתי כמה פעמים בעונה הזאת...אפילו את PVS ראיתי פעם וחצי...* אלא העובדה שהיה לה כוח לחשוב על כל הפאקינג פסיכולוגיה הזאת! חחחחחח...כלהכבוד לה...באמת אבל למה היא סיכמה רק עד TILAM?! כאילו על WI לבד אפשר לעשות ניתוח יותר ארוך מזה *כמו ששמנו לב* אבל על החלק הזה של העונה, שבו יחסית הדברים מתחילים להיסתדר ולהסתבך שופעם היא לא כתבה... אנ'לא יודעת אם אני מסכימה איתה על הכל, אבל אלוהים ישמור חחחח הארם ישמור!

harmless

New member
מבחינתי כל מי שמצליח לנתח את העונה

אפילו קצת ולמצוא בה היגיון הוא גאון! אבל במשהו אחד ממש הסכמתי איתה (חוץ מזה שוואב הוא מניאק מתערב) שהעונה הזאת גרמה לנו לחשוב ולהתעצבן והוציאה מאיתנו תגובות כמו שאף עונה אחרת לא עשתה. ועד כמה שאולי לא הסכמנו עם הכיוון שבו היא הלכה כל הקונפליקטים האלה הם מה שעושים דרמה טובה. אם לא היינו מגיבים בכלל זה הרבה יותר גרוע כי זה אומר שזה לא משפיע עלינו בכלל

shipper heart

New member
אמרו לי את זה כל כך הרבה אחרי OOTP

אבל זה לא עושה את זה פחות מעצבן חח... העונה הזאת היא מן עיוות של עונה שישית כזה... חחח לוידעת... במקום באגמי יש את ווב, מאק הרבה יותר מטורפת... לוידעת אבל באופן כללי, חוץ מבאמת כמה פרקים משעממים *שנאתי את 907...למרות החולצה...לא עיניין אותי לראות את סטרג'יס כל כך הרבה...וגם היו רגעים מעצבנים בTB ובPR...ושלא נדבר על 914 ועל זה שאני בכלל לא זוכרת את 913...אה..ולא נשכח כמובן את HARD TIME...* זאת באמת עונה עם המון התפתחויות מכל הבחינות... גם מהבחינה שהארם מתבגר אבל אני מדברת גם על שוני בסדרה... אני חושבת שזאת אחת הפעמים הראשונות, אולי הראשונה *חוץ מהארם ועינייני אבא שלו חח* שאנחנו רואים את האפטראפקטס שיש לאירוע או משימה מסויימת עליהם *ואני לא מתכוונת לסידני למשל כי שם ראינו את האפקט...אולי אדריפט נחשב קצת...* ... נכון זה אמנם היה מלווה בהריסת הדמות של מאק אבל זאת עדיין התפתחות... והאמת הייתי רוצה לראות יותר את האפקטים האלה כי זה פשוט לא הגיוני... כאילו עם כל מה שהארם עבר הוא אמור להתפוצץ... אבל לא.... טוףף לא חשוב חח

harmless

New member
הארם לא מתפוצץ כי יש לו מישהי בבית

שמרגיעה אותו- ואני לא מדברת על מאטי או ג'ן!

shipper heart

New member
הבנתי שאת לא מדברת עליהם כבר בשנייה

שקראתי את הכותרת חח... תראי גם למאק היה יכול להיות מישו בבית אבל היא מטומטמת...
what can we do?! oooh! i know! lets catch her and switch places....now!
it's much bette than waiting...

shipper heart

New member
ברור שאני יודעת אבל זה הרבה יותר

מצחיק אם חושבים על זה ככה
חחחחח היא וג'ן... למה ג'ן?! כי- א. אני אוהבת אותה ב. היא הסכימה לגור עם מאטי, בדירה שהיא בדיוק שני מטר מהארם
ולמרות שאצלם זה די אח ואחות ריליישנשיפ, עדיין... חחח בחורה חכמה

harmless

New member
כן לא סתם אני אוהבת את ג'ן!

ג'ן היא באמת דמות שאני אוהבת- בעיקר בגלל שהיא תמיד שיגעה את איי ג'יי וזה היה מאוד משעשע שלא לדבר על זה שזה דורש אומץ! והיא גם בן אדם טוב היא לא שקועה רק בעצמה כמו (הארייט , איי ג'יי וסטורג'יס השנה) איכפת לה מאנשים אחרים והיא מוכנה לתת מעצמה מעבר למה שהיא צריכה. מה הייתי נותנת בשביל לשמוע את השיחות שלה ושל מאטי על הארם- וואי בטח השיחות האלה היו ממש מעניינות! אגב מה דעתך שנמשיך עם השרשור הזה כמה שיותר רק כדי לראות עד לאן זה יכול להגיע????? הענין מאוד משעשע אותי.......

shipper heart

New member
חחחחחחח איך אהבתי כשהיא שיגעה את

איי ג'יי! היא הוציאה אותו מהכלים!! בעיקר עם כל הניסיונות להחזיר את הארם LOL ובסוף זה גם עבד...היא פחות או יותר הסיבה שהוא חזר לג'אג
היא בכלל לא שקועה בעצמה...אם היא הייתה שקועה בעצמה היא לא הייתה מוכנה לעזור *להארם, למאטי, לאיי ג'יי עם החתונה...ארגגגגגגג מרדית' הזונה!*. חוצמזה שהיא כזאת חמודה! כאילו היא ממלאה ממש טוב את התפקיד כמחליפה של טיינר אבל אצלה הדגש הוא על דברים אחרים ולא על לרכל ולעקוב אחרי אנשים חח...כאילו...גם...קצת אני מניחה אבל פחות חח... טיינר היה חמוד וחטטן והרבה יותר ליקק לאיי ג'יי *ואל(!) תתחילי
* ולג'ן יש אומץ להגיד את האמת בפרצוף... וכאילו אני ממש חושבת שצכים לכבד אותה על זה. וכמו שאמרתי יש לה גם דמות ממש ממש חמודה... אפשר לאהוב אותה הרבה יותר בקלות מאשר את מאק למשל חח... גם לה היו צרות בעבר אבל היא לא מתנכלת להארמי!! חחח היא חושבת עליו כגארדיין אנג'ל שלה
וווווווווואאאאאאייייייייי זה היה יכול להיות כל כך, כל כך שווההההה חח... כמה העברות מידע בטח יש שם!! זה היה יכול להיות כלכך מצחיקקקק
lets do that

shipper heart

New member
לילה טוב עולם

*מה שלום כולם...אני יורד מהחוטיםםםםם אני כבר ילד אמיתייייי כמו כל הילדיייםםם*
לפנות בוקר @@@ לי

למעלה