אולה....

• פותח הנושא HnM
  • פורסם בתאריך

HnM

New member
אולה....

לה לה לה... מה קורה? אני חדשה חולה על ג'אג
ועוד הרבה דברים אבל בעיקר על הארם
איזה כיף 3 פרקים מוקלטים
אוףף זה לא כיף אני חוזרת למשתמש הרגיל שלי... באק אין אה מינט

shipper heart

New member
אווווווווווווווו איים באק הום בייבי

אתם לוידעים איך הצקתי לחברה שלי שבוע שעבר ביום שישי... כל היום עשיתי לה- עוד X שעות מתחיל ג'אג, עוד X שעות מתחיל ג'אג... ואז העירו אותנו ב6:20 ואמרתי לה- עוד לא נגמר ג'אג!!! ובלבלתי לה בשכל על WTP ועל שאר הפרקים....
התגעגעתייייייייי
יש לי את פאסטיים, LL ואדריפט מוקלטים חח...סבתא הקליטה את שלושתם למרות שביקשתי רק את פאסטיים.... מתוקה
בקיצר אני פה

harmless

New member
גל!!!1../images/Emo24.gif אוקי הרגע ראיתי

טופ גאן! והתפקיד הזה כל כך תפור על דייויד!!!!!! והוא גם נראה הרבה יותר טוב על מדים מאשר טום קרוז וגם בלי המדים! אתן קולטות איזה סצינות היינו מקבלות ??????????? דייויד משחק לו כדור עף חופים בלי חולצה וכולו מיוזע! דייויד בלי חולצה דייויד עם תחתונים, דייויד בסצינת מיטה, דייויד על אופנוע , דייויד מתמזמז על אופנוע! דייויד בפלייטסוט ודייויד בדרס וויטס (כמובן את אלה אנחנו רואים בסידרה גם ככה אבל תמיד אפשר עוד) תמיד נחמד לראות את הסרט הזה אבל זה הרבה יותר נחמד כשמדמיינים כל הסרט את דייויד במקום את טום קרוז! אוקיי עכשיו כשסיימתי עם זה (ותסלחי לי גל הייתי חייבת) אני יכולה להגיד לך את לא יודעת עד כמה אני שמחה שחזרת!!!!! התגעגעתי! רק שתדעי שכל הפיקים הפכו משעממים מוות חוץ מ- AMCG! רק שהוא לא מעדכן מהר מספיק! ויש היום ג'ינקס! אגב שימי לב שזה מתחיל היום ב- 3:30! הם מניאקים כל הזמן משנים לזה את השעה! בכל אופן אם את רוצה לדבר אני באיי סי

harmless

New member
הפרקים של היום

jinx- פרק נחמד, אהבתי אבל יש פה הרבה מדע בדיוני! ואני אפילו לא מדברת פה על הכביכול קללה שהייתה על הסקוודרון! אוקיי הארם עומד שם בחולצה חצי פתוחה ואף אחת- לא אנני ולא מאק ניסו לקרוע אותה ממנו???!!?!?!?!? שלא לדבר על המיסתורין הכי גדול שיש- איך לעזאזל הפקצה הזאת אנני הצליחה לתפוס לה לא טייס אחד אלה שניים! ועוד הארם מציע את עצמו והיא דוחה אותו????? כנראה יש פרקים שאני אף פעם לא אבין! בהחלט היה נחמד לראות את הארם טס שוב- and not to mention that i'm a sucker for an injured harm! it just makes him look ever sexier if that's even possible! heroes- אהבתי את הגישה של הארם למצוא את האמת אבל לא בכל מחיר. ההפסד לא חשוב לו כמו הכבוד של הנפטר. אהבתי איך שהוא הכניס לאבא- אין מה להגיד הוא בהחלט הרוויח את הנייבי קרוס! אהבתי איך שבאד התחיל להתלהב מזה שהוא יכול לקרוא להארם בשמו הפרטי- כמו איזה ילד קטן ומתלהב! כמובן שאהבתי את הארם עם גופיה....וכל הקטע שהוא ירה בבית המשפט ומה תקוע בתחת של מאק בפרק הזה???- וואי היא כזאת נוקשה! או שאולי זה בגלל החתול שהיה לה על הראש- אני שמחה שזה תוקן (בערך) בפרק שאחרי זה! במשך שנים ניסיתי לגלות את מי איי ג'יי מזכיר לי- בעיקר בפרקים הראשונים טוב נו בעצם בכל הפרקים עד שסוף סוף היום גיליתי!!!! הוא דומה לאקה!!! מנילס הולגרסון! 2 טיפות מים חחחחח crossing the line- הכי קל היה לשים מקרה של הטרדה מינית ולמרבה הפלא המקרה פה לא היה מבוסס בכלל. כן הטקס משפיל בטירוף אבל שוב היא יכלה להחליט לא לעשות את זה והיא יכלה לעזוב באמצע! שלא לדבר על זה שכל שאר הגברים רקדו סלואו ושאר דברים. אני מניחה שבכל זאת זה יותר משפיל לנשים מהסיבה הפשוטה שהן במיעוט. אהבתי שהם כביכול עשו השוואה בין מרלין לבית סקייטס. מרלין שמאשימה את כל העולם ואישתו בטעויות שלה- מעניין אם האשימה את אלוהים בזה שהיא לא הצליחה לנחות הפעם??... לבין סקייטס שהיא הריו הכי טובה שאולי מפריעה לה שהיא צריכה לאבד משהו מעצמה אבל היא מוכנה להקריב. אני שונאת את כל חברי הקונגרס שתמיד מתערבים בדברים שהם לא מבינים מספיק בהם. באד והארייט חמודים ממש אהבה ממבט ראשון- באד וכל הרמזורים שלו...הנשיקה המלווה בהרמת גבה המפורסמת של הארם. ואנחנו באמת יודעים איך הילדים שלהם יהיו- הארם ומאק בטח לא חשבו שהם יהיו הסנדקים שלהם יום אחד! ואז יש לנו את הארם שמרים את סקייטס בדרמטיות ומביא אותה למבטחים. ובתור בונוס אנחנו מקבלים הארם פצוע!!! כבר אמרתי שזה עושה אותו אפילו יותר סקסי?? טוב כדאי שאני אלך לישון עכשיו- לילה טוב! בעצם בוקר טוב!:)

harmless

New member
עוד משהו ששכחתי להזכיר

אף פעם לא שמתי לב שאנני גרה בלה הויה- כל הזמן הזה שהארם היה בלה הויה הוא אף פעם לא חשב לבקר את אמא שלו??????????? איזה בן!

Meitar1987

New member
יש לי שאלה,

על איזה פרק את מדברת? הוא היה בטלוויזיה? בערוץ 3?

harmless

New member
פרקים של העונה השניה שמשודרים

ביום שישי ב- 4 בבוקר

Meitar1987

New member
אההה.. תודה. ואת יודעת אולי -

איפה אפשר להוריד פרקים מעונות 7,8,9 שעוד לא היו בערוץ 3..

harmless

New member
הייתי אומרת לך אבל אז אני אצטרך

להרוג אותך............אסור לנו לדבר על זה בפורום

*מרים גבה*

"ובתור בונוס אנחנו מקבלים הארם פצוע!!! כבר אמרתי שזה עושה אותו אפילו יותר סקסי??" כן, את בכלל לא סאדיסטית...

shipper heart

New member
ולעוד המחשה, אפילו שהוא לא פצוע

קשה הוא דיסאוריינטד כזה *לא ממוקד כי יש לו זעזוע מוח לקשים מבינכם שלא ראו ATW2...אני אוהבת רק חלק מהפרק אבל זה עדיין פרק אדיר*
ואפשר גם לראות את התמונות אחרי אדריפט ואת התמונות בשייקדאון *418 אם אני לא טועה* ואת CB ואת גוסט שיפ...אוייי הארמי בגוסט שיפ!! יאמי

shipper heart

New member
שקד אתה דוגרי לא מבין כלום!

הארם פצוע זה אחד הדברים היותר שקסיים *חיחי סקסיים* שקיימים! כמובן שSL *הייתי אומרת CL אבל אין מצב* הארם פצוע זה אפילו יותר טוב... אני אראה את הפרקים מחר...שמתי אתמול להקלטה אצל סבתא *התעסקתי לה בוידאו עד שסידרתי את הטיימר* כי לא הייתה לי טלוויזיה פנויה בבית כי דלית ושלמה ישנו אצלי בחדר... יש לי 6 פרקים של ג'אג, פרק של ג'ואן ועוד 3 פרקים של שבתות שאני צכה לראות חח....זה 450 דקות
*שזה 7 וחצי שעות*

shipper heart

New member
תראה אני יכולה להבין אותך כי לראות

את מאק פצועה בפול אינגייג'מנט זה טראומה לכל החיים אבל בחייך! helpless/injured Harmy זה אחד הדברים היותר מתוקיים וסקסיים שקיימים...

למעלה