אולה

NeMo 3

New member
אולה ../images/Emo9.gif

אני מחפשת הופעה ספציפית של מוקי של השיר "מדברים על שלום" שבסוף יש לו קטע [פריסטייל?] מעולה, הוא אומר שם משהו על מאיר אריאל, ועפר תוחכם, לא בדיוק זוכרת... יצא לי לראות את זה כמה פעמים בטלויזיה אבל אני לא מוצאת את זה בשום מקום. בכל אופן, אם מישהו יודע על מה אני מדברת או איפה אפשר לראות את זה אני אשמח לתגובות :) תודה. ד"א- מה אתם אומרים על לשיר באיזשהו טקס לזכר רבין את "מדברים על שלום"?

The Macker Girl

New member
זה לא ממש פריסטייל

זה כבר שנים אותו בית...
בואי אליי ל-ICQ, אני אשלח לך - 171770893

רק שבק

New member
זה פשוט.. אני זוכר בע"פ, קבלי את המילים :

"ומדברים..ומדברים..ומדברים... אומרים שהאדם הוא רק אפר ועפר. ואם זה כך, אז אנו עושים הרבה רעש בשביל אבק. מאיר אריאל קרא לזה "בוץ מתוחכם". אז לא פלא ש"אדם בתוך עצמו נחנק" (יענו על "אדם בתוך עצמו הוא גר") כבר כהו אוזנינו מלשמוע ועיניינו מלראות איך לתפארת החיים הקמנו אחלה בית קברות האמת היא רק אחת אבל יש לה מליוני צורות מליוני פנים, מליוני שמות (ואז חוזרים לשיר) ויש אנשים שלוקחים בעלות על אלוקים יש נאבקים בועטים ושורטים כמה מאיתנו באמת מקשיבים? כולם מדברים על שלום, מדברים על שלום... פזמון..

shiepki

New member
***../images/Emo207.gif אני מחפש בנרות את הגירסה

האקוסטית של "רק תגידי לי" מההופעה האנפלאגד. מישהו יודע איפה יש?

shiepki

New member
ברוך השם

תנסה אתה להיות מפקד צוות בתותחנים ברמת הגולן ונראה אם ימצאו אותך הרבה :] דווקא כמעט באתי לשאנן סופ"ש שעבר! קיצר יש לך את מוקי?

The Macker Girl

New member
גם אצלי

מקווה שאני אספיק להתחבר מחר... העבודה מתישה אותי
לילה טוב....

למעלה