אולה מוצ'צ'וס =] היי =] אני חדשה=] ואני מכירה את ליאת =] המכונה גם סולרו.. מוחעחעחעח
נ נועית דור New member 23/6/05 #1 אולה מוצ'צ'וס =] היי =] אני חדשה=] ואני מכירה את ליאת =] המכונה גם סולרו.. מוחעחעחעח
F FunkyGiraffe New member 23/6/05 #3 תגידו, כפר סבאים מאיפה אתם בעיר? איפה לומדים? אני גר על ויצמן [רולז] עולה לט' בשז"ר
ס ס ו ל ר ו New member 23/6/05 #5 אני מבקשת, כפר סבאיות. אני מעדיפה לא לפרסם בפורום רחוב, אבל אני [הייתי] בנצבי שהתאחד עם אלון ואני עולה לי' עכשיו אבל עוד לא קבלתי ת'מכתב אז אנלא יודעת לאיזה תיכון אני הולכת, נעדכן אותך. וויצמן זה בהחלט רולז!
אני מבקשת, כפר סבאיות. אני מעדיפה לא לפרסם בפורום רחוב, אבל אני [הייתי] בנצבי שהתאחד עם אלון ואני עולה לי' עכשיו אבל עוד לא קבלתי ת'מכתב אז אנלא יודעת לאיזה תיכון אני הולכת, נעדכן אותך. וויצמן זה בהחלט רולז!
ע עוקפת מלמעלה New member 24/6/05 #7 ברוכה הבאה ../images/Emo13.gif קודם היה רוב ירושלמי פה ועכשיו נראה לי כפר סבא השתלטו רק פתח תקווה לא באים לבקר בפורום למרות שיש מלאא בשכבה שלי שאוהבים את מוקי, אם אתם מתקרבים לקן של הצופים אתם שומעים את הדיסק שלו בפול ווליום.
ברוכה הבאה ../images/Emo13.gif קודם היה רוב ירושלמי פה ועכשיו נראה לי כפר סבא השתלטו רק פתח תקווה לא באים לבקר בפורום למרות שיש מלאא בשכבה שלי שאוהבים את מוקי, אם אתם מתקרבים לקן של הצופים אתם שומעים את הדיסק שלו בפול ווליום.