אולהההההההה

אולהההההההה

שלום אנשים קוראים לי יפעת וואני כמו רובכם היתאהבתי בח מסה ממבט ראשון אני מתה עליהןןןן וגם על ווסטלייף, איי ואן, ג'ניפר לופז המלכה! המורדים ,אטומיק קיטן, הכי גאים שיש ועוד רבים וטובים. אני לא הכי הרבה באינטרנט בזמן האחרון בגלל הבגריות וכאלה אבל אני ישמח להיצטרף לפורום בניהולה של ירדן שאני מתה עליך אבל את כבר יודעת את זה... בכל אופן אם יש לכם זמן וכוח ספרו קצת על עצמכם... LOVE YA ALL YIFAT

GlitterKitten

New member
י-פ-ע-ת!!!

לאן נעלמת לייי??? התגעגעתייי!!!! מה זה ככה ללכת בלי להגיד! חחחחח בזמן שלא היית פה הספקתי להתמכר לחמסה חחחח תהניייייי :)

אולההה מי אמור

אני פה לפעמים אבל לא מראה נוכחות לימודים את יודעת שונאתתתתת את זה היתה לי היום מתכונת בתנך! פויהההההההההההה אני גם משוגעת אליהן את לא תאמיני מה קרה לי הלכתי לקסטרו החדש ואת מי אני רואה במספרה? את פזית? לא היה לי אומץ ללכת עליה! חחחח חנלי הייתה גם איזה צחוקים דיברנו עם עידן יסקין וכימעט היתעלפתי (הייתי שרופה על היי פייב) וראינו את המורדים מהחלון (לפני כן הלכנו למלון של המורדים) איי היה יום כיף אבל אוף שלא צילמתי אותה לא היה לי אומץ!

GlitterKitten

New member
יאאאאאא מצחיקהההה

למה לא פנית אליה? חחחחחח היית מבקשת חתימה או משהו!! פחחחח טוב ...לא נוראא....בטוח תיהיה פעם הבאה!! ואת פוגשת את כל המפורסמים הא? אני תקועה לי פה בעכו חחח

למעלה