אולהההההההההה היי בנותת פורום חמוד.. על מה מדברים פה?? בנות כמה אתן?? ספרו לי.. תודהה ביו'ששש
צ צופי17 New member 29/4/06 #1 אולהההההההההה היי בנותת פורום חמוד.. על מה מדברים פה?? בנות כמה אתן?? ספרו לי.. תודהה ביו'ששש
א ארנiן הJיק החדש New member 29/4/06 #2 שלומשלום! קוראים לי ארנון ואני בן 17 (כמוך...), בפורום הזה מדברים על כל מה שרוצים. דרך אגב אני הבן היחיד בפורום אז נא לתת כבוד(חח)
שלומשלום! קוראים לי ארנון ואני בן 17 (כמוך...), בפורום הזה מדברים על כל מה שרוצים. דרך אגב אני הבן היחיד בפורום אז נא לתת כבוד(חח)
א ארנiן הJיק החדש New member 1/5/06 #9 אז צופי... ספרי קצת על עצמך... מאיפה את,מתי היה 17, משמעות השם...וכל מה שמסביב
צ צופי17 New member 8/5/06 #11 על עצמי סיפרתי כבר..אז.. עכשיו על הכינוי.. יש לי חברה מאוד טובה כמו אחות.. שבגלל שאנחנו מכירות אחת את השניה ממש טוב אז כול מילה שאני באה להוציא מהפה היא אומרת לפני וככה ההפך..אז אנחנו קוראות אחת לשניה צופי..מלשון צפויה..הכול צפוי אצלנו.. חיח חפרתי.
על עצמי סיפרתי כבר..אז.. עכשיו על הכינוי.. יש לי חברה מאוד טובה כמו אחות.. שבגלל שאנחנו מכירות אחת את השניה ממש טוב אז כול מילה שאני באה להוציא מהפה היא אומרת לפני וככה ההפך..אז אנחנו קוראות אחת לשניה צופי..מלשון צפויה..הכול צפוי אצלנו.. חיח חפרתי.
מ משוגעת על הטירוף New member 30/4/06 #3 ברוכה הבאה פורום בהחלט חמוד [רוב הזמן...] הפורום הוא על הקומיקס בנות שהיה בראש 1 ובסלולר אני זהבית בת 15[עוד חודשיים]
ברוכה הבאה פורום בהחלט חמוד [רוב הזמן...] הפורום הוא על הקומיקס בנות שהיה בראש 1 ובסלולר אני זהבית בת 15[עוד חודשיים]
צ צופי17 New member 30/4/06 #7 אממ על עצמי.. אז ככה אני עוד 6 חודשים בת 18!! קוראים לי עדי.<חח שלום כיתה א'> אני מחולון.. ו.... ו... ו... זהו נראה לי..סורי חזרתי משופינג קשה להפעיל ת'מוח<אממא יצאתי בלונדה > בקיצור..מקווה שיהיה פה כיף כיופק.. ביו'ששש
אממ על עצמי.. אז ככה אני עוד 6 חודשים בת 18!! קוראים לי עדי.<חח שלום כיתה א'> אני מחולון.. ו.... ו... ו... זהו נראה לי..סורי חזרתי משופינג קשה להפעיל ת'מוח<אממא יצאתי בלונדה > בקיצור..מקווה שיהיה פה כיף כיופק.. ביו'ששש