אולדון

אולדון

שמעו.. כמו שאמרתי, הייתה לי מסיבת בת מצווה. והיו לי ממש פשלות... אולדון (מסתבר שזה אולדון ולא אולדום) לא הייתה זמינה. אז הייתי צריכה לרכב על רעם. זה לא הלך טוב- רעם סירב להיכנס לקאנטר. אז, כשאולדון הגיעה היו בעיות עם האוכף והוא כל הזמן החליק וכו..
בכל אופן עליתי עליה והצלחתי לעשות לפחות קאנטר נורמלי. אבל אז.. היא התחילה להשתגע היא עלתה על שתי רגלים (ולמרות שבגלל זה בכלל התחלתי לרכב עליה-כן, אני אוהבת עליות על 2) והיו בעיות. מסתבר שהיא פוחדת מוות מקהל זר... היא לא נתנה לי לנווט אותה, ובגלל שאני שונאת לבעוט בה, בקושי בעטתי בה... בכל אופן, היא נרגע, אך הגיע הקטע שבו נתתי לכל ילד מהכיתה שלי סיבוב רכיבה. אולדון כנראה נורא נבהלה מכל האנשים והרעש. היא נתנה לילדה אחת לרכב עליה.. אבל משהו השתבש אחר כך. היא התחילה לעשות באקינג מטורף (כשאף אחד לא עליה.. למזלי) ואז עלתה על שתי רגלים ונפלה אחורה, קמה, עלתה על שתי רגלים ונפלה אחורה שוב ואז המשיכה לעלות על שתי רגלים כמו מטורפת. בהתחלה אני החזקתי אותה, אני בטוחה שהיא הייתה נותנת לי להרגיע אותה, אך המדריכה שלי אמרה לי לעזוב את המושכות ולתת לה לטפל בזה- האם יכול להיות שזה רק החמיר את המצב (המדריכה לא נהגה לרכב על אולדון). אני מעולם לא ראיתי את אולדון במצב כזה, הא התחרפנה לגמרי! מה יכל לגרום את זה? איך מטפלים בזה? מחכה לתשובות!.. U-
בה-ביי! נ.ב תאחלו לי בהצלחה.. יש לי תפקיד למסיבת יום ההולדת של בית סיפרי.. אני מקווה שילך לי טוב.. בכל אופן.. ביי!

למעלה