אוכל?

אוכל?

שלום. אני אלה אגב, אני שומרת ל4 ימים הקרובים על חומוס ונאפו, החמוסים של בת דודה שלי.......חומוס היא קינמונית בת שנה ו4 חודשים, ונאפו הוא סייבל בן 4 חודשים:) עכשיו, לפני כמה שעות הביאו אותם לפה עם כל הדברים שלהם, הנחתי את השקית עם האוכל בצד בינתתים והארנבון שלי הספיק לכרסם את השקית ולשפוך את כל האוכל...
אני לא יודעת איזה אוכל זה היה (זו הייתה שקית שקופה כזאתי עם סגירה למעלה, שמשתמשים להקפאה) ובת דודה שלי עכשיו בלי טלפון 4 ימים...:/ 2 שאלות: 1.אני אצתרך לקנות להם אוכל חדש, איזה אוכל מומלץ? אני יודעת שצריך אוכל לגורי חתולים, אבל איזה? יש סוג שמומלץ יותר, יש סוג שאסור? אקאנה לגורי חתולים זה טוב? 2.אני אוכל לקנות אוכל רק מחר בערב.....מה אפשר לתת להם לאכול עד אז? אני יודעת שחוץ מהאוכל הזה (שמערבבים להם עם אוכל לחמוסים) הם אוכלים מדי פעם קצת פרי או ירק, וחתיכת בשר לפעמים.......אבל לא הייתי רוצה לתת להם יותר מדי. דרך אגב, הנקבה (חומוס) משחקת כל הזמן עם הארנבונות שלי........הם נורא נהנות ביחד....:) יש טעם לנסות להרגיל גם את הזכר, נאפו לארנבונים? הם מעולם לא נפגשו קודם, והוא לא כלכך מחבב אותם...:/ או שלוותר מראש? תודה, וסליחה על המגילה:)

אפשר

עדין להשתמש באוכל...פשוט לשים אותו בקוספה או שקית אחרת. ובמקרה אם זרכתם את האוכל: עכשיו תאכילו אותם עם עוף מכובס לא אבל בשם פנים ואופן לא מתובל. מכובס כלומר: להשרות אותו במים חמים עד שהצבע היה לבן. אוכל של גורי חתולים יש בשפעה. אני משתמש בבייבי של רויאל. יש באקנה שהוא גם טוב. יש של סיאינס דיאט. ובשביל 4 ימים תיקני את האוכל במשקל הכי קל(=לא שווה לקנות יותר מדי אוכל) וכמובן שרצוי אוכל לגורי חתולים.ויש גם בהודעות נבחרות רשימה של אוכל אשר לא נעשה בו שימוש על בעלי חיים. ואולי אמא של בת תודתך יודע איזה אוכל הם אוכלים?(או מישהו אחר) אולי תביא למוכר קצת מהאוכל ואולי הוא ידע איזה? אולי תצלמי ותראי פה ואולי נוכל לזהות את הסוג. ובקשר לארנבים: חמוס הוא טורף. הם בויתו כדי לצוד ארנבים,זה יחסית נדיר שהם מסתדרים. עדיף שנאפו לא יהיה איתם בכלל לא. בקשר לחטיפים וצופרים את יכולה לקרוא בשאלות נפוצות. ויול להיות שהם ישלשו בגלל המעבר מסוג של אוכל אחר לשני. דודי.

../images/Emo122.gif

שרשמתי ש:"עדין להשתמש באוכל" כלומר שהאוכל שבשקית שהביא לך. זכרתם=זרקתם "יש באקנה"=יש את אקנה והפירוש של"ובשביל 4 ימים תיקני את האוכל במשקל הכי קל" יש שקיות של איזה 2 ק"ג אז עדיף אוכל בשקית בכמות קטנה. ואם יש לך רק אוכל של חמוסים זה היה בסדר.

אין לי של חמוסים

החנות שהם היו מזמינים ממנה את האוכל לחמוסים נמצאת בחיפה וסגורה עכשיו בגלל המצב, והאוכל לחמוסים שהיה נגמר...לכן כרגע הם אוכלים רק אוכל של חתולים. ושכחתי לציין- האוכל שנפל התמלא נמלים, לכן אי אפשר היה להשתמש בו...

מחר

תלכי לחנות חיוצ הקרוב לביתך. תקני אוכל של גורי חתולים(בייבי של רויאל,סאיינס דיאט,אקנה,) וזהו ניגמר הסיפור.

בשאלות

נפצות יש חטיפים ופרסים אני חושב שאפשר להביא להם. או שעם את מכירה מישהו שיש לו חמוס וקרוב אלייך תבקשי קצת אני בטוח שהם יסכימו.

לא מכירה

יש לי אפשרות להשיג איימס ללחתולים בוגרים (נו, במקרה אחר לא הייתי משתמשת בזה אבל כרגע אין ברירה
)...זה טוב? לפי הגיל של נאפו (4 חודשים) הוא עוד לא אמור לאכול של חתולים בוגרים אבל אני מניחה שרק למחר זה בסדר נכון??

זה

בסדר,עדיף את זה מאשר שלא יאוכלו אבל שלא יכאלו את זה לתוך הארוך. כי בגיל הזה הם זקוקים ליותר חלבון וכו'...

Sweet Fantasy

New member
זה בסדר אם במשך 4 ימים הם

יאכלו אוכל לחתולים בוגרים, לא יקרה כלום, אם בכל זאת את מתעקשת, ממליצה לקנות את הרויאל קנין יש באריזה ממש קטה של קילו אם אני לא טועה. ואם תחליטי לתת אוכל לבוגרים איימס זה מצויין, את יכולה להוסיף להם לתפריט עוף מכובש או מופשר כדי להשלים את החלבונים והשומנים, אבל ל4 ימים זה ממש אבל ממש לא נורא, אני לא הייתי רצה לקנות חדש אם את יכולה להשיג את האוכל לבוגרים. בהצלחה.

אין לי למי להתקשר...

וכבר זרקנו את האוכל, הכל היה מלא נמלים...אין לנו עוף בבית:( משהו אחר?:/ פירות וירקות יש לנו בשפע....הם קיבלו עכשיו צימוק אבל לא הייתי רוצה לתת להם יותר מאחד או שניים.....והם מחפשים אוכל...
בכל אופן תודה לך

WTR

New member
תשובות

1. אקאנה לגורי חתולים זה בסדר, אם את יכולה להרשות לעצמך כספית - אני ממליצה על "נוטרו צ'ויס" לגורי חתולים, טיפה יותר יקר אבל טוב יותר (לטעמי). על 2 כבר ענו לך
תראי, בעיקרון ארנבון הוא נטרף וחמוס הוא טורף. נדיר שהם מסתדרים, אז באמת יצא במזל. מה שכן, אל תתני להם להיות ביחד במקום שיש בו מקומות מסתור, כי חמוסה יכולה לגרור את הארנבונת לאנשהו שאת לא תגיעי, וחלילה לפגוע בה. אז שיהיו ביחד במקום פתוח וגלוי, ואך ורק בהשגחתם (לא להסיר את העיניים אפילו לשניה!) את יכולה לנסות לקרב את הזכר, כי הוא גורון, אז הסיכוי שהוא יסתדר איתה טוב יחסית, אבל שוב - השגחה השגחה השגחה!

תודה לכולם

חזרנו עכשיו, קנינו אקאנה לגורי חתולים (אין להם כמעט כלום שם בחנות, מזלנו שהיה זה) היום הם אכלו איימס (לא נראו לי במיוחד, הם הרבה יותר אוהבים את האקאנה) בקשר לארנבונים, נאפו כבר ניסה "לצוד" אותם (כשהם היו בתוך הכלוב...) כבר פעמיים אז ויתרתי....ממילא לא היה לזה הרבה סיכוי תודה לכל מי שניסה לעזור

WTR

New member
אקאנה ../images/Emo23.gif

בטח ריחמו על הכלבים שחיים במעבדות של איימס
תשגיחי על החמוסה, למרות שהיא מסתדרת איתם.. זה יכול להשתנות.

אין צורך../images/Emo3.gif היא איתן כל היום...

היא מתייחסת אליהם כמו גורות שלה.... בכלל היא לא חמוסה תוקפנית, היא מעולם לא נשכה אף אחד (היא רגילה לבני אדם מאוד, אולי בגלל שהיא מוחתמת...) היא חיה עם תוכי קוקטייל (ולנטינו היפיוף
) והם חברים הכי טובים....כזאת אהבה לא ראיתי
היא אוהבת את כולם החמוסה הזאת, ואני משוגעת עליה...
(והבעלים שלה בכלל...
)

WTR

New member
זה השם ולנטינו שעושה חיות יפות

או להיפך?
היא נשמעת משהו יוצא דופן.. אני דורשת תמונות של השניים! ובעיקר שלה עם התוכי והארנבונים!

למעלה