ללוש המאמוש
New member
אוכל?
שלום. אני אלה אגב, אני שומרת ל4 ימים הקרובים על חומוס ונאפו, החמוסים של בת דודה שלי.......חומוס היא קינמונית בת שנה ו4 חודשים, ונאפו הוא סייבל בן 4 חודשים
עכשיו, לפני כמה שעות הביאו אותם לפה עם כל הדברים שלהם, הנחתי את השקית עם האוכל בצד בינתתים והארנבון שלי הספיק לכרסם את השקית ולשפוך את כל האוכל...
אני לא יודעת איזה אוכל זה היה (זו הייתה שקית שקופה כזאתי עם סגירה למעלה, שמשתמשים להקפאה) ובת דודה שלי עכשיו בלי טלפון 4 ימים...:/ 2 שאלות: 1.אני אצתרך לקנות להם אוכל חדש, איזה אוכל מומלץ? אני יודעת שצריך אוכל לגורי חתולים, אבל איזה? יש סוג שמומלץ יותר, יש סוג שאסור? אקאנה לגורי חתולים זה טוב? 2.אני אוכל לקנות אוכל רק מחר בערב.....מה אפשר לתת להם לאכול עד אז? אני יודעת שחוץ מהאוכל הזה (שמערבבים להם עם אוכל לחמוסים) הם אוכלים מדי פעם קצת פרי או ירק, וחתיכת בשר לפעמים.......אבל לא הייתי רוצה לתת להם יותר מדי. דרך אגב, הנקבה (חומוס) משחקת כל הזמן עם הארנבונות שלי........הם נורא נהנות ביחד....
יש טעם לנסות להרגיל גם את הזכר, נאפו לארנבונים? הם מעולם לא נפגשו קודם, והוא לא כלכך מחבב אותם...:/ או שלוותר מראש? תודה, וסליחה על המגילה
שלום. אני אלה אגב, אני שומרת ל4 ימים הקרובים על חומוס ונאפו, החמוסים של בת דודה שלי.......חומוס היא קינמונית בת שנה ו4 חודשים, ונאפו הוא סייבל בן 4 חודשים