אוכל

racheli24

New member
אוכל

שלום אני יודעת שבטח השאלה שאני ישאל נשאלה פה כבר מאות פעמים אז אני מתנצלת מראש אני די חדשה בעניין האימהות ולא כל כך יודעת מה לעשות הבת שלי בת שנה עדיין לא הוציאה שיניים בכלל ומסרבת לאכול בתוקף ירקות ניסתי את כל השיטות פירה , ירקות כמרך בבלנדר, תפן"א עם קוטג קציצות בשר עם רוטב בלי רוטב עגבניות וזה פשוט לא הולך היא מסרבת לאכול ולפעמים ברגע שהיא טיפה טועמת היא מקיאה . וכך זה נגמר שלבסוף לארוחת צהריים היא אוכלת מעדן שדווקא את כל סוגי המעדנים היא אוכלת בשמחה . אשמח אם תוכלו להציע סוגי אוכל שמתאימים לילדה בת שנה לשאין לה עדיין שיניים . תודה רבה

efratga

New member
השיניים לא קשורות לאוכל

אין לי המלצות קולינריות, אבל בגיל שנה היא יכולה לאכול הכל, רק שיהיה רך. גם כשיש שיניים, ילדים לועסים עם החניכיים חסרי השיניים (גם אנחנו לא לועסים עם השיניים הקדמיות וזה מה שיש בגיל הזה).

happy00

New member
הבת שלי גם בת שנה בלי שיניים

והיא אוכלת מגוון יפה של אוכל מעוך במזלג (
). למשל: פירות - בננה, אבוקדו מעוכים במזלג. פירות אחרים כגון תפוח ואגס מגוררים עם מגררת. מרק ירקות - ירקות מהמרק מעוכים במזלג, אפשר להוסיף גם אורז (נבלע בתוך התערובת המעוכה), קציצות הודו מבושלות במרק או ברוטב. אפשר גם להוסיף אורז לתערובת הקציצות. ביצה קשה מעוכה עם גבינה לבנה. גבינה לבנה + עגבניה מגוררת + חתיכות של לחם (בלי הקשה). פרוסת לחם עם ממרח כלשהו (חתיכות קטנות). כך שזה באמת לא קשור לשיניים. היא גם לא אוכלת בכלל אוכל טחון בבלנדר? וגרברים מוכנים?

racheli24

New member
אוכל

היא לא מוכנה לגעת בירקות , קציצות והדבר היחידי שהיא אוכלת זה את הפרינוק פירות בבוקר וזהו אז כבר מתחילות המלחמות ולבסוף אני תמיד נשברת והאוכל שלה לצהריים הוא מעדן . ניסתי את כל סוגי האוכל הטחון אבל ברגע שהיא רואה היא ישר רוצה להקיא ושהיא טועמת היא מקיאה . אפשר לתת ספגטי או אורז חתוכים לחתיכות קטנות ושהיא תנסה לבד לאכול ? אני כבר ממש אובדת עצות ובתור אמא פעם ראשונה הכול מלחיץ . תודה רבה

למעלה