אוכל

• פותח הנושא in12
  • פורסם בתאריך

in12

New member
אוכל

הכלבה שלנו בת שנתיים וחצי
בשנה הראשונה אכלה אוכל פרמיום, ואחרי שלב של השנה הראשונה
צמצמתי בהוצאות.

יש לה ריח עדיין, ונשירה טבעית
אני קונה לה אוכל באיכות מינוס והיא מתפקדת טוב.

מחפש המלצה על אוכל אחר מוכר (בונזו - כדאי ?)

אשמח לשמוע מה דעתכם (מצטער , לא הכי מאוהב בה- עדיין היא רק חיה, ילדיי יותר חשובים).

be_roo

New member
אין על מה להתנצל, אתה דואג לה ומאכיל אותה במזון שעבר את כל

האישורים ואמור לספק לה תזונה מאוזנת.
יש יותר טובים? תמיד יש. גם אנחנו לא תמיד אוכלים רק את מה שבריא והכי טוב לנו.
ונתקלתי בכלבים שמתו בשיבה טובה אחרי שאכלו בונזו ודוגלי כל חייהם.

החוכמה היא להיות עירני ולשים לב אם יש איבוד או עליה דרסטים במשקל, ולהגיב בהתאם עם שינוי מינונים.

אין לי המלצה ספציפית אך עקרונית ככל שאחוז החלבונים במזון גבוה יותר, הוא נחשב לאיכותי יותר.

אז במסגרת התקציב שלך נסה לאתר את המותג עם הכי הרבה חלבון. אפשרות נוספת היא לקנות את מה שבאותו זמן במבצע. וחסכון נוסף משיגים אם קונים שקים גדולים, בתנאי שיש פח סגור היטב לאחסון בלי שיתקלקל.

גם בני האדם הם סוג של חיה

אם תקנה אוכל לא איכותי אז הוצאות הוטרינר בעתיד יהיו גדולות בהרבה.

כמובן שגם הכלב יסבול מתת תזונה מאוכל ירוד, יש סיבה למה אוכל זול וזה בגלל העיניים היפות שלנו, יש שם זבל פשוט מאוד.

שירן ל11

New member
באיזה מותג אתה מאכיל עכשיו?

אני כן מאמינה שמזון איכותי יותר תורם לבריאות של הכלב, אני רואה את זה על הכלב שלי. שאימצנו אותו קיבלנו שק של בונזו מהעמותה, והכל היה עושה קקי 4-5 פעמים בטיול והיה רזה. כשהעברנו הדרגתית ל-GO (מזון די יקר האמת), המעבר לא היה הדרגתי- הוא ברר את הגרגרים ואכל רק מה-GO. הפרווה שלו נהדרת והיציאות ירדו ל-1 בטיול.
במזונות זולים יש הרבה תירס ופחמימות ריקות שלעיתים הכלב בכלל לא יכול לעכל, ולכן הוא עושה הרבה קקי.
כתוב לנו מה האכלת פעם, במה אתה מאכיל עכשיו, ומה התקציב- ונוכל להמליץ על מזון באיכות טובה וחנויות עם מחירים טובים.
שנה טובה!
ד''א סולחת לך, אבל אני מאוהבתתתתת בכלב שלי ובכלל בכלבים מילדות, כי ילד זה לא תחליף לכלב
לכולם יש מקום במשפחה

למעלה