אוכל

מאיר72

New member
אוכל

בנות יקרות שלום רב יש לי בן בגיל שנתיים ועשרה חודש,מאז היותו בן שנה לערך הוא אוכל את אותו תפריט ללא רצון לשנות(ניסיתי כמעט את כל האפשריות) וכלום לא עוזר הוא לא מוכן להכניס לפה כדי לדעת אם טעים או לא זוהי שנה ראשונה בגן ועד היום הוא לא אוכל ארוחת עשר ,ולכן אני מוציאה אותו מוקדם קרי לפני 13:20 כדי לתת לו לאכול את המעט שהוא אוהב מאחר והתפריט דל אפשר לציין אותו כאן: בבוקר ובערב דייסת סולת שוקו, טוסט+גבינה ,פרינוק תפוחי עץ+בננה(הוא אוהב גם אני) צהרייפ:פתיתים או איטריות (לא צבעוניות ז"א ללא תוספת רסק או דבר דומה )נקניקיות(אני מקפידה לתת לו נקנקיות ללא שומן טראנס ללא צבע מאכל וכו' כמה שפחות קטסטרופות באוכל) חלבון של ביצה קשה לפעמים נקניק מסוג מסויים,לפעמים כף או שניים לכל היותר גלידה לעיתים רחוקות קצת גבינת שמנת זהו. אני מבקשת את עזרתכם מה אוכל לעשות כדי לשנות מצב זה(בדחיפות) נ.ב בני הוא ילד בריא ומקסים תודה אמא של אוריה

n o a p

New member
לפי דעתי זה יעבור

לפי דעתי הלא מלומדת את ממש לא צריכה להתרגש מזה, ובטוח שלא להוציא אותו יותר מוקדם מהגן בשביל שיאכל את האוכל הספציפי שלו. דווקא להפך, תשאירי אותו בגן עד למתי שהוא אמור להשאר, שיתמודד שם עם ארוחת צהרים, יכול להיות לזה השפעות מאוד טובות עליו, ילדים בקבוצה אוכלים הרבה יותר טוב (משהו בלחץ החברתי כנראה), הוא יחשף למאכלים חדשים שבדרך כלל הוא סירב להם וגם את לא תיהיה באיזור, אז כל הדינמיקה שהוא רגיל אליה בשעת האוכל משתנה ואולי הוא יתחיל לאכול. תזכרי תמיד, ילד לא מרעיב את עצמו, תגישי לו אוכל בריא ואחרי כמה ימים שאולי הוא יתמרד הוא יאכל בסוף כי הוא יהיה רעב.

למעלה