אוכל team breeder לכלבים...

yukajo

New member
אוכל team breeder לכלבים...

אתחיל מלאחל שנה טובה ומוצלחת לכל חברי הפורום.

אני קוראת כאן הרבה אך לצערי אין לי כל כך זמן להיות פעילה (ילדה, 4 כלבים ובעל בחו"ל
).

רציתי להתייעץ לגבי האוכל team breeder לכלבים.
עד היום הכלבים שלי היו מקבלים אוכל ברמה גבוהה (אוריג'ן ואחרי שאזל בארץ n&d(.
עקב המצב הכלכלי אני נאלצת להתפשר ולקנות אוכל זול יותר, המליצו לי על האוכל הזה ורציתי לשאול ממי שמכיר שני דברים:
האם הוא באמת פשרה טובה או שזה אוכל גרוע ממותג ומוסווה?
מי שקונה, בכמה? נראה לי שאני משלמת יותר מידי(300 ש"ח ל 20 ק"ג), קראתי הודעה של סיווי מלפני פחות משנה ובה היה מדובר על 220 ש"ח, חשבתי אולי שווה להחליף חנות או אולי לפנות ישירות לספק(זקוקה ל 22 שקים בשנה +-
)
מודה מראש למי שיכול לעזור ולתת מידע.
שנה טובה ומתוקה

SNTQ

New member
האוכל מצויין, אצלנו מוכרים ב270₪ ל20 קג

אני לא חושבת שהספק (כצט) מוכר לפרטיים אבל שווה לנסות בכל החנויות עם המחסני ענק, שם זול יותר..
300₪ זה בהחלט הרבה, זה המחיר לצרכן ללא כל הנחה.

אגב הטים ברידר זהה במרכיביו לסיבאו, שמגיע ב15 קילו ולעיתים (אצלנו למשל) יש מבצע של 3 קילו מתנה. הטים ברידר הוא פשוט השק מגדלים שלו לפי כצט

yukajo

New member
אוף
!!!!

קצת מבאס לשמוע שספק קבוע שקנית אצלו תקופה כה ארוכה אוכל יקר ובכמויות עושה לך "הנחה" בכאילו, מאכזב אותי, כנראה שהגיע הזמן להחליף, יש אולי המלצות לחנות/מחסן באזור אשקלון

תודה רבה על ההמלצה והעצה

SNTQ

New member
אם את באזור יישובי גדרות/ראשלצ

את מוזמנת לרכוש מאיתנו

אני לא מכירה באשקלון אבל בטוח יש.. בטח באתר של כצט יש רשימת משווקים מורשים ותמיד אפשר להרים טלפון, כל מי שמביא כצט לחנות (יש להם הרבה מוצרים ומזונות) יכול להזמין לך טים ברידר..

sivi1964

New member
היי

אכן האכלתי תקופה בטים ברידר מזון מגדלים,והייתי מרוצה...הגעתי אליו בגלל שהוא מגיע בשקי מגדלים של 20 ק'ג,וזה השתלם לי.
האמת שאיני זוכרת עכשיו את המחיר,אבל יש מצב שזה מה ששילמתי...
אני קונה מהיפופוטם והם עושים עבורי מחירים טובים בגלל כמות הכלבתולים שבבית..

בכל מקרה,מציעה לנסות לעשות סקר שוק קטן,ולפנות לספקים גדולים(כמו היפופוטם למשל)שיכולים להוריד מחירים כי הם עובדים מול הקפי לקוחות גדולים...
גם לבדוק ישירות מול הספק זאת אופציה.

FR12

New member
סיוי

אפשר לשאול למה החלפת אם היית מרוצה ממנו?

sivi1964

New member
כי...

אני דוגלת בשיטה של החלפת המזון כל תקופה...

יש כאלו המצדדים בגיוון,וישנם כאלו שייצמדו לאותו מזון לאורך שנים...
הכלבים שמחים על הגיוון,ואני מנסה לספק להם סיבות לשמוח.

FR12

New member
דוגלת בשיטה

נשמע כ"כ קיבוצניקי

את בעצמך סיבה לשמוח, בלי קשר לאוכל

ndavidor

New member
חנות דוגסנס

היי,
ניסיתי כמה סוגים מהזולים יותר, אבל לצערי לכלבה שלי היתה צואה רכה, אז עליתי כל פעם קצת עד שהגעתי לטים ברידר שממש טוב לה. מתאים לכלבים יחסית גדולים (החתיכות גדולות והם מפצלחים את זה בהנאה) ולכלבה שלי זה יושב מצוין בבטן :)
בכל מקרה הגעתי לדוגסנס דרך האינטרנט, ומאז אני מזמינה אצלהם אוכל קבוע. לא יודעת איפה הם יושבים אבל איפשהו בדרום. הם עושים משלוחים, וטים ברידר עולה לי שם 259 ש"ח. הם גם שולחים עצם מפנקת כל פעם עם המשלוח. ממליצה עליהם בחום, לבעלים קוראים ניב ואפשר להתייעץ איתו על כל סוגי האוכל, מה שהם מכילים וכו'.

א-ב-ל
אני עכשיו מסתכלת באתר ורואה שיש טים ברידר עוף ואורז שעולה 259 ש"ח, וטים ברידר כבש ואורז שעולה 319 ש"ח.
http://www.dogsense.co.il/181780/בוגרים1
אז לא יודעת מה הספק שלך הציע לך, יש מצב שאם זה הסוג של הכבש אז הוא באמת זול יותר מהאחרים :)

בכל מקרה, ממליצה בחום להתקשר, דברי עם ניב אם יש לך שאלות על האוכל, הוא ממש מקצוען.
תמסרי לו ד"ש מנילי מתל אביב :)

בהצלחה וחג שמח!
נילי

yukajo

New member
אכן אחרי בדיקה זה אורז וכבש!!!!

אני כל כך רגילה שמנסים לרמות ולשקר ומאכזבים שלצערי מיהרתי לשפוט, מגיע לספק שלי חתיכת התנצלות כי הוא מספק לי אורז וכבש במחיר טוב של 300 ש"ח

עכשיו אני נזכרת שהוא אמר לי שיש רגיל ויש אורז וכבש ובגלל שהכלבים שלי אכלו אוכל פרימיום עדיף לעבור קודם לאורז וכבש כדי לראות שמגיבים טוב...
תודה לכל המגיבים והממליצים.
שנה טונה ומוצלחת

ndavidor

New member
אז עכשיו את חייבת להגיד מי הספק שלך

והאם הוא עושה משלוחים :)

למעלה