אוכל קר????

26יפעת

New member
אוכל קר????

אמא שלי יורדת עלי שאני משקיעה כל כך הרבה בפשוש שלי ודווקא באוכל אני מקפחת. אני לתומי נותנת ליובל את האוכל בטמפרטורת החדר והיא טוענת שיהיה לו יותר נעים אם אחמם קצת, מה דעתכם? דרך אגב, אני פשוט חשבתי שעדיף שיתרגל לטמפרטורת החדר מה שלא יחייב אותנו לפרצדורות מסובכות כשאנחנו מחוץ לבית.

האוכל ../images/Emo78.gif

אחד הדברים שאני ובנזוגי לא מסכימים עליו הוא בנושא האוכל החם/קר שמוגש לעופרי. ארוחות בוקר וצהריים הוא אוכל בגן אז אין בעיה. הבעיה מתחילה בארוחת ערב: אני חושבת שהאוכל שמוגש לו צריך להיות חם - כי ככה זה פשוט טעים יותר, וגם אני אוהבת לאכול חם אז אני לא רואה שום סיבה שהוא יאכל פחות מחם. ואילו בנזוגי היקר טוען כי זה ממש לא משנה עם האוכל חם או קר והוא נותן לו אוכל פושר (יש לציין כי בנזוגי גם אוהב אוכל פושר..) חלב של לילה אני נותנת לו רק חם כי זה פשוט לא נראה לי טעים קר... אני חושבת שאת פשוט צריכה לעשות מה שאת מרגישה, לשמוע אחרים ולשמוע עצות אבל בסופו של דבר ההחלטה שלך. אבל בנושא הלצאת החוצה, ברוב המקומות שיוצאים אליהם היום יש אמצעי חימום (מיקר, תנורים וכ"ו) ותמיד אפשר לחמם אוכל.. שבוע טוב אמא של עופרי

קרן משם

New member
אנחנו לרוב יוצאות מהנקודה

שבפגיה הם קיבלו זאת בטמפרטורת החדר לא? (לפעמים שמו את הבקבוקים במיכל חימום אבל הוא חימם ממש על מינימום) אני עד היום מחממרת לילדים את הדייסה אבל גיליתי רק לפני חצי שנה שליאור אוהבת את האוכל יותר קר...עכשיו תשאלי אך גיליתי? תמיד אבת תמיד היא היתה משאירה שאריות רבות מהאוכל החם ועושה קונצים את הקר היא מחסלת, ממש כך! ליהיא לא סובלת את האוכל חם ואם אגיש לה חם היא תירק את זה. מתי לעומת זאת מקבל אך שמגישים לו רק שלא יהיה רותח כמובן. את משחקי הבדיקה כמובן שקל יותר לעשות בגיל מתקדם יותר. לדעתי זה בהחלט עניין של טעם...עד אז אני לא הייתי מתפשרת ומינימום מחממת קצת ,אני חיממתי ימים, שבועות וחודשים בתוך סיר על מים רותחים את הבקבוקים שלהם ולא במיקרו...אז אמרו שזה לא טוב לקטנים. במקרה שאתם בחוץ אני לא הייתי עושה מזה סיפור גדול...אז בהחלט הייתי נותנת איך שזה...אבל אני מניחה שהעיקר הוא בבית, לא? אם יתאפשר לך תנסי לשחק עם האופציות שציינתי וראי את תגובתו...אולי אולי תהיה לו גם דיעה בנושא (כמו שלאמא ואבא יש)

חמים ונעים

גם אני משתדל להגיש לטמפרטורה קצת יותר גבוהה מטמפ החדר. אבל אל תקשיבי לנו. מי אמר שאנחנו צודקים ואת טועה? גם עם מיליון איש יגידו לי שאני שיכור אני לא אלך לישון... הוא אוכל ואוהב את זה? סבבה. לא אוכל- אז צריך לחפש איך לשפר. זה הכל.. ובתאבון....

../images/Emo65.gifלגבי האוכל, קודם כל אם הילד

אוכל את האוכל בטמפרטורה שזה מוגש לו כיום, אז אפה הבעיה....
גם אני כמו קרן חושבת שלכל ילד יש את ההעדפה שלו
/
אצלנו למשל מאור לא יכול לאכול אוכל שהוא מאוד חם ולכן אני מגישה לו את האוכל בטמפרטורת החדר , לעומתו אופק הבלסן
יכול לאכול את האוכל ישר מהסיר /מחבת/טוסטר/בלי שום בעיה. אז אם הילד אוכל כמו שזה מוגש כעת, אני לא מוצאת שום בעיה....... גלי

בבית אוכל חם ובחוץ קר

בבית, אנחנו מכינים את האוכל חם בהנחה שהוא טעים יותר כך. גם בפגיה שלנו האוכל ניתן חם (בהלל יפה). וכשיוצאים לטייל אני מצטיידת בבקבוקים עם מים חמים להכנת ה"חלב" ומחית ירקות+כנפיים קרה בתקוה שאוכל לחמם. את ה"חלב" הבננות שלי אוכלות חם או קר, ואת הירקות תמיד הצלחתי לחמם אבל אני לא מאמינה שיהיה ביקוש למנה כשהיא קרה, אני מניחה שעוד תהיה לי הזדמנות לבדוק את העניין. ולסיכום לא נראה לי שזה ממש עקרוני לפספוסים, אז אם אפשר להכין חם למה לא??? וכשאי אפשר, כשהם רעבים, הם אוכלים יפה מאוד בכל טמפ'.

26יפעת

New member
תודה על התגובות

בעקרון גם אותי מה שהנחה זה מה שנתנו בפגיה (לרוב בטמפ' החדר). לדעתי ליובל יש עדיפות = כמה שיותר מהר! ולא כ"כ משנה לו איך. דרך אגב כשתכוונתי בחוץ, לא התכוונתי במסעדה או אצל חברים אלא בטיולים או בקניונים :)

למעלה