תודה על העידכון
מעניין מי השתתף בתרגום. הספר כולל מתכונים מפורטים של ארבעה מאכלים קוריאנים קלאסיים, שהם מביין אלו שהכי מאפיינים את קוריאה: סאםגֵטאנג, פוּלגוגי, פיבימבאפ, ו-צ'אפצֵה. כולם מתאימים למי שאוהב אוכל כשר. ורובם טעימים מאוד ומומלצים בחום (אולי חוץ מצ'אפצ'ה שמרכיביו שונים קצת ממה שנפוץ בישראל) הספר מכיל גם הרבה מידע מעניין על אוכל קוריאני ועל התרבות הקשורה קשר הדוק לאוכל. בסוף הספר יש שיחון למסעדות בעברית. לא מומלץ להסתמך על מה שכתוב בעברית, כי לא יבינו חלק משמעותי ממה שתנסו משם, להבדיל מיפנית למשל בה אין הרבה תנועות ועיצורים, בקוריאנית יש לפחות שתי תנועות שאין להם מקבילה בעברית, ועוד כמה עיצורים שנשמעים זהים לדוברי עברית.