אוכל, קדימה אוכל

ailag

New member
אוכל, קדימה אוכל

יכול להיות שכבר שאלתי את זה. אבל על אתמול עוד לא התלוננתי! פעמיים שלוש יצא לי לשתות תה לפני האימון, באותן פעמיים שלוש היה לי כאב בטן באימון והרגשה רעה, אתמול גם חולשה כלשהי - עשיתי בערך חצי אימון, כי כל הזמן התעייפתי אז עשיתי את התרגילים מול מזרונים.. ותה לא עושה לי ככה! (גם שתיתי שוקו, אבל גם שוקו לא עושה לי ככה!) (בימי ראשון יש לי זמן חופשי לפני האימון בבית קפה) לפני כמה שבועות שתיתי שם אייס קפה, גם לא עשה לי ככה. תה? למה תה? ולמה רק באימונים? הרי אם אני הולכת קצת אחרי שתית תה לא קורה כלום.. מישהו אצלנו גם טוען שלאכול בשר שעה לפני אימון יכול להיות קטלני. זה לא משנה לי כי אני לא אוכלת גם שנה לפני אימון
אז זה התה שעשה לי את זה? ממה להזהר בעצם? (פעם נזהרתי לא לאכול ממש 3 שעות לפני אימון, אבל גיליתי מאז שאני כבר יכולה)

ailag

New member
בעצם בטח שאלתי את זה בתזונה צמחונית../images/Emo3.gif

דווקא תה?

אני משתדלת לא לשתות קפה. (בגלל רגישות קלה לחלב...) כנרהא זה עוד משהו שצריכים להוריד מהתפריט לפני אימונים. (ואני הורדתי המון מהאוכל לפני אימונים)

SPIDER PIG

New member
../images/Emo121.gifחלב אמור להיות לא טוב לפי אימונים נראהלי

כלומר שוקו וקפה ושוקולד וכל מה שקשור אבל עליי גם זה לא כל כך משפיע, כנראה לכל אחד זה משהו אחר ואם שתית תה לפני אימון שלוש פעמים וזה עשה כאב בטן אז צריך פשוט להפסיק עם זה לפני אימון ><

ailag

New member
../images/Emo6.gif משפט חכם

אבל בבית קפה זה או זה או משהו ממותק מדי :) אבל אם אין ברירה אין ברירה. פשוט ביום ראשון אני לפעמים לומדת עד 7, ויש לי אימון ב-9 באותו מקום (לומדת באו"פ אז השיעור של יום ראשון הוא באליאנס. בכוונה בחרתי ככה) אז את השעתיים באמצע אני מעבירה שם - אתמול הכנתי שיעורים, בימים אחרים דברים אחרים. פריאור - שתיתי גם שוקו לפני האימון, אבל גם בעבר לא שמתי לב לבעיה מיוחדת עם חלב ואימונים. אם כי לפעמים אני רגישה (ובד"כ לא). מה שמוזר זה שבתה דוקא משתמשים בשביל להרגע אחרי ארוחה כבדה וכאלה. רגישות ללקטוז נשמע מפחיד.

המדריך שלי טוען

שחלב ומוצריו ככלל פוגעים בגוף והסידן שיש בזה זה מזערי ביחס לנזק שזה גורם..!והוא גם טוען כשהגוף פצוע החלב מאט את הריפוי..!

המאמן שלך צריך לקרוא קצת מחקרים

ולראות שלמה שהוא אומר אין שום גיבוי במציאות.

למעלה