אוכל - מי יודע ?

poli1234

New member
אוכל - מי יודע ?

שלום לכולם ! האם אתן מכרות דיקלומים וסיפורים על דברי מזון ואוכל , לילדים בני שנה וחצי עד שנתיים? תודה רבה . פולי .

gili111

New member
דקלום../images/Emo21.gif

על המותניים ידיים שים את קולך אל תרים שב יפה ובמנוחה טובה תהיה הארוחה

אמא1

New member
דקלומים שקשורים באוכל

תפוח ירוק תפוח מתוק אני נוגס גס גס אני לועס עס עס ובולע לע לע איפה התפוח? מי יודע? ------------------------------ אוכלים ירוק / עשי וינשטיין -------------------------- סבתא אומרת שצריך לאכול ירוק כי מי שאוכל ירוק יכול לרוץ רחוק אמא אומרת שצריך לאכול לבן כי חלב וגביה חשובים לילד קטן אבא אומר שצריך לאכול הרבה כי להיות גדול כמוהו זה הכי טוב והכי יפה ואני אומר שצריך לאכול הכל בקערה ירוקה אני ממלא המון חלב לבן מוסיף שוקולד וסוכריות וגלידה עם פצפוצים שכולם וגם אני נהיה מרוצים ___________________________________ בלעתי גרעין/ רנה בן שחר ------------------------ לקחתי שזיף נגסתי בזהירות לעסתי לאט והפעם, קשה להאמין לא בלעתי את הגרעין לקחתי אפרסק נגסתי בזהירות לעסתי לאט וגם הפעם קשה להאמין לא בלעתי את הגרעין לקחתי בנה נגסתי בזהירות לעסתי לאט ובכל זאת, אני לא מאמין כנראה בלעתי את הגרעין

אמא1

New member
אופס, השניים האחרונים לא מתאימים

לגילאים שציינת
לא נורא, אולי יהיו לעזר לאחרות. דקלום נוסף - (שוב לא קשור לאוכל
) כוס עם חלב ביד אני שותה לבד לבד טיפ טיפה ועוד טיפה וטיפה על הרצפה

טלגל

New member
אמא1 כדאי לציין מי מקור הדיקלומים

שלך, אני יודעת שהראשון שכתבת וגם זה שלמעלה הם של מיריק שניר, כדאי שנקפיד על הזכויות של הסופרים, משוררים ומאיירים.

אמא1

New member
אני ציינתי את אלו שידעתי

עשי ויינשטיין, רנה בן שחר. האם לא לכתוב דקלומים או שירים שאני לא יודעת / זוכרת מי כתב אותם?
. והנה דקלום על פרפר שכתבתי אני, "פרפר,... מ-ה-ו-ד-ר, מתעופף...מתעופף יורד אל הפרח... בכנפיו מרפרף... שותה צוף... וממשיך לעוף.

poli1234

New member
תודה רבה !

תודה רבה לכולם .כל הדיקלומים נהדרים !לכל אחד אמצא שימוש .

למעלה