אוכל לרצים

omerrosen20

New member
אוכל לרצים ../images/Emo58.gif

אני רץ 5 פעמים בשבוע 15 קילומטר ואחרי הריצה מתאגרף עוד 45 דקות. בגלל שאני מוציא המון אנרגיה אני מרגיש רעב תמידי. הייתי רוצה לדעת מה אני יכול לאכול במשך היום . כיום אני טוחן המון פירות,אבל זה רחוק מלהשביע אותי,ואני כל הזמן חושב על מה הדבר הבא שאני יכול לאכול. עוד בעיה שיש לי זה עייפות.פעם הייתי מסוגל לישון 5שעות בלילה ולישון בצהריים עוד איזו שעה כדי לצבור כוחות לאימון בערב,ועכשיו אני חייב לישון 7 שעות ולקראת השעה 2 אני כבר מרגיש שאני מתעייף,ואז אני הולך לישון לפחות שעה. איך אני יכול להרגיש עירני כל היום?

סוגיה קרובה לליבי

אתה יכול לאכול הכל. רוב המזון צריך להיות פחמימות (לחם ,פסטה,תפוח אדמה, וכמובן פירות) חשוב לאכול מוצרי חלב כדי לקבל חלבון (או תחליפים)לבניית השריר והעצם. גם בשר עוף ודגים מתאימים לבניית השריר וכדאי לאכול אותם. מבחינת שינה שעות השינה שלך הן סבירות וחשובות לשם התחדשות הרקמות שנהרסות באימון. העייפות בצהריים היא טבעית. אם אתה אוכל ארוחה גדולה בצהריים אתה יכול לשקול לוותר עליה ולאכול "משהו קטן" לפי בחירתך. להקדים את האימון ואת הארוחה הגדולה לאכול בערב. ישנם ממריצים כמו משקאות המכילים קופאיןוטאורין או רק קופאין,גוארנה(גם קופאין) וג´ינסנג. אבל מומלץ לא להשתמש בהם ולישון שינה נאותה. אני מצרף את האתר של RUNNERS-WORLD

KLIEGER

New member
תץוספי מזון לספורטאים

שלום ביכלתי לעזור לך לפתור את בעייתך. הנני מייצגת חברת אמריקאית שעובדת עם נסיון של 22 שנה ב-52. מדינות. עם רשיון של משרדי בריאות באותן מדינות. מוצרינו מנקים את הגוף מכל פגעי המודרניזציה (שומנים רוויים, צבעי מאכל, זיהום אויר, טוקסידים,כימיקלים, זרזים, הורמונים ועוד) ומשלימים לגוף וויטמינים מינרלים וחומצות אמינו. גוף נקי ובריא יודע לעשות את מלאכתו נאמנה. הרבה מהבעיות פשוט נעלמות ומתאזנות. אני אישית עובדת ומטפלת בבעיות שונות עם נסיון ותוצאות מוכחות כבר 7 שנים. ראה אתר: www.magicdiet4all.com ופנה/י לאסתי בטלפון: 04-9836734 052-663865 בברכה, אסתי

למעלה