אוכל לפי נושאים

laimor

New member
אוכל לפי נושאים

בוקר טוב לכולן, מקנאה בפורום שלכן, אני מהפורום העגול וחוץ מלאכול אין כח לכלום.. רציתי לשאול אתכן, אולי יש לכן רעיון (הרוב פה בנות לא?) יש לי קבוצת בנות שנפגשת אחת לחודש ומזמינות הרצאה וכו'.. וכל אחת מביאה משהו לאכול, ותמיד אנחנו קובעות נושא לאוכל (אוכל חלבי, אוכל איטלקי, אוכל בצבע ירוק וכו'..) יש למישהי רעיון (כמובן אפשר יותר מאחד) למפגש הבא? תודה, לימור

Rebeccan

New member
מתי המפגש הבא ?

אולי אפשר להתאים את המזון לפי התאריך למשל - מזון לפי צבעים מזון לפי רכיב מסוים עיקרי - שיהיה בכל המתכונים מתכונים נשמח לספק - גם המבשלים וגם המבשלות בפורום פרינצסה
בגן הפרחים

laimor

New member
המפגש הבא לפני ראש השנה

מה המאכלים של ראש השנה? שאפשר יהיה לגוון?

Rebeccan

New member
סימני ראש השנה

מציינים את החג במספר סימנים - יש הבדלים בין עדות ויש גם סגנונות שונים של הכנת המאכלים
סלק - ירוק או אדום - שיסתלקו אוייבנו
גזר - שתיגזרנה עלינו גזירות טובות
קרעה / קישוא / דלעת - שיקרע רוע גזר דיננו
ראש דג / ראש כבש - שנהיה לראש ולא לזנב
רימון - שנהיה מלאים מצוות כרימון
ביצי דגים / שעועית וכו' - שנרבה ונפרה
תמר - שתתחדש עלינו שנה מתוקה
תפוח בדבש - שנה מתוקה אפשר לאלתר כל מיני דברים הקשורים לחג - בלי שזו תהיה ארוחת חג ממש למשל - עוגת מנגולד וקישואים של חיים כהן (אם תרצי אקשר לך ת'מתכון) או עוגת תמרים (יש לי מתכון מצוין) או סלט גזר - משולב בתפוח או משולב באגוזים (אם כי נוהגים שלא לאכול אגוזים) או באננס או עוגת תפוחים / תפוחים ממולאים אפויים בתנור[ או סלט וולדורף בצירוף גרגרי רימון (יוצא נפלא
או לחם ורוד - אילנית12 הביאה מתכון היום - לחם משולב בסלק או או או או - הרבה רעיונות ... אם זה מענין, נאתר לך מתכונים מתאימים אגב - חלבי או בשרי או לא חשוב
פרינצסה
בגן הפרחים

laimor

New member
אה, עדיף חלבי

סה"כ זו ארוחת ערב של סכין ומזלג, עדיף משהו קליל יותר מבשר. אני מאמינה ש"אשתמש עוד בשירותייך המדהימים", שוב תודה!

Rebeccan

New member
../images/Emo92.gif מוזמנת ../images/Emo24.gif

ואם תעברי בין המתכונים בפורום - בטח תמצאי המון רעיונות אם תרצי מתכון ספציפי ... רק לבקש פרינצסה
בגן הפרחים

yifatushc

New member
ראש השנה?

אסוציאציה ראשונית ומיידית אצלי היא עוגות דבש!!
וגם עוגת תמרים לחה לחה ונימוחה תוכל לעשות את העבודה מצוין. את מוזמנת להעזר במאמרי הפורום, והן במנוע החיפוש שלנו, ותמצאי שלל רעיונות. וכמובן נשמח לענות לכל שאלה נוספת!
יפעת

ורד 34

New member
אולי אפשר לעשות אוכל לפי נושא

ההרצאה. כלומר הרצאה על אומנות אוכל מציורים. הרצאה על פנג שווי, אוכל לפי העקרונות שלהתורה. הרצאה על צבעים, אוכל ציבעוני. הרצאה על פרחים, אוכל מפרחים. ודרך אגב זה מאוד טעים.

laimor

New member
רעיון נחמד

רק שההרצאה הבאה היא על זוגיות וסקס (אי אפשר בלי...) אז מה אפשר להכין?

ורד 34

New member
אני יודעת ששוקלד הוא מעורר תאוה

צדפות. אפשר להכין בעצם כל מיני סוגי מזון ולהגיש אותם בצורת...... לבבות, מיטה, ועוד רעיונות שמרעיונות שונים. אני חושבת שגם תותים זה מעוררי תאוה. פירות יבשים. מיצטערת אבל לא ממש מומחית בנושא.

למעלה