אוכל לעיניים

itay cohen8

New member
אוכל לעיניים

איזה אוכל בריא לעיניים? אודה לכם מאוד אם תענו לי בהקדם

itay cohen8

New member
מה בנוגע לברזל?

אני צריך להימנע מאכילת ברזל? באיזה מזון אינ יכול למצוא ברזל כמו נגיד פטרוזליה?

my sheep

New member
ברזל

יש המון בירקות, בעיקר ירוקים ואדומים, ובבשר. (זה לפי מה שאני יודעת...) וסתם סיפור חמוד: כשבדקו לי המוגלובין בשביל תרומת דם- היה לי 11.9, (מה שאומר- עשירית הנק' פחות ממה שמותר) חזרתי הביתה, ישבתי על קערה של סלט, אכלתי כמה קלחים של חסה, קינחתי את ה"סעודה" בצלחת מלאה חזה עוף, קמתי בבוקר, אכלתי עוד מלפפון, והלכתי לתרום דם... הלא יאומן קרה- ההמוגלובין שלי קפץ ל-13 נק'!!! אגב- אם רוצים להעלות את רמת ההמוגלובין בדם צריך להמנע מצריכת דברי חלב וקופאין.

The Cat Woman

New member
כל דבר כתום

גזר, עדשים וכדומה. יש בהם קרוטן והנ"ל מסייע לבריאות העיניים. אבל כמובן שאם בעיות ראייה הן דבר תורשתי, שום דבר לא יעזור. מנסיון

אמא נחה

New member
חייבת לשמוע../images/Emo70.gif

מאיפה בהאת את זה?? יש לי הערכה רבה אל הרמבם ואשמח לקבל את המקור. תודה,יעל

לפי ההלכה אסור להסתכל על הירח חוץ מ

זמן ברכת הלבנה וגם זה לזמן קצר העירקי משקר
איך אני יודעת את זה אומרת לכם את זה דוסית לשעבר בעלת תואר שני ביהדות!

ה מוזה

New member
דווקא מעניין אותי לשמוע

מאלו המצויים בהלכה וביהדות מעט יותר על הרמב"ם והרפואות שלו מזמינה אותך גילוינמרות אם תרצי ויודעת , לשתף אותנו במעט מחוכמתו תודה שחידשת לי על הלבנה אני מאוד אוהבת להביט בה בכל עת , למה אסור בכל העת להביט בירח? וברוכה הבאה

על הירח והרמבם

על הרמבם ...ביקשת לדעת קצת מחכמתו... בשביל לדעת מחוכמתו צריך לקנות ספר או לקרא עליו ... לי יש את הספר "מרפא הבושם" ובו הרבה תרופות סבתא יהיה קשה לי להקליד עליו אולי תחפשי בגוגל... בקשר לירח... יש איסור מפני שבעבר היו מאמינים במזלות וכוכבים ובקיצור עכו"ם = עובדי כוכבים ומזלות... לא ניראה לי שהיום מאמינים בירח... וזאת נקראת עבודה זרה... מקוה שהחכמתי אותך במעט מעט..

למעלה