אוכל לכלב רגיש

geinav

New member
אוכל לכלב רגיש

בעקבות הקאות מתמשכות של הכלב שלי (ללא שינוי בהתנהגות, ללא ירידה במשקל וללא תופעות נוספות), התחלנו בסדרת בדיקות למנוע אפשרות של תולעת הפארק וכו', ובמקביל החלפנו לו את המזון ליוקנובה DERMATOSIS וטרינרי נגד אלרגיות. ההקאות נפסקו מאז, וגם הבדיקות חזרו שליליות
(כמובן שהוא יהיה במעקב בחודשים הקרובים) בכל מקרה - הכלב גדול (40 ק"ג) והמזון הזה עולה 280 ש"ח לעשרה קילו, אז כנראה שלא נאכל בעצמנו בשנים הקרובות... רציתי לשאול איזה מזונות נוספים קיימים לאותו צורך ומהם המחירים בערך, או האם יש מישהו שיכול להשיג את המזון הזה במחיר שפוי יותר. תודה רבה

yoyo80

New member
סיינס דיאט לקיבה רגישה - ש"ח 190 ל9 קילו

דרך מיקמיק ורעות של הכלבים. תרגישו טוב

ניסיתם מזונות שמתבססים על סלמון?

אמור להיות(באופן יחסי) יותר זול והוא נחשב למזון שלא עושה אלרגיות... גם כבש עדיף על עוף... אבל השאלה היא מה עושה לכלב שלכם את האלרגיה.. הרבה פעמים זה עוף אבל יכול להיות גם כל מרכיב אחר במזון כמו אורז או קמח תירס למשל.. ובלי שום קשר-רוצים לראות תמונות!!!

geinav

New member
הכלבלב לא מוכן לגעת בסלמון!

המזון הזה מסריח באופן יוצא דופן, והכלב ממש לא בררן בד"כ... גם הכבש וגם העוף לא היו לו טובים במיוחד. רגיש ומפונק

shirili

New member
מה עם כבש??

אולי תנסו כבש?? בכל מקרה יכול להיות שהוא כן יאוכל סלומון - תנסי כמה חברות פרופלן סלמון עולה כ- 270 שח ל- 17 ק"ג

RSPA

New member
כדאי תמיד לעשות חשבון

לכמה ימים מספיק השק. למשל השק של דרמטוזיס הוא אמנם 10 ק"ג אבל לכלב שלך הוא יספיק ל-34 ימים. זה לא שונה בהרבה מהמקובל גם במזונות אחרים עם שקים יותר גדולים וזה נובע מההבדל בכמות המזון היומית הנדרשת לכלב והריכוזיות של המזון. בדרמטוזיס הכמות הנדרשת לכלב שלך היא 290 גר' בלבד ליום. במזונות אחרים הכמות הנדרשת גבוהה יותר.

../images/Emo45.gif נכון מאד

שלא לדבר על העובדה שהאוכל שהוא אוכל הוא רפואי ואם אתם רוצים להחליף כדאי שתתיעצו עם הוטרינר לגבי חברות אחרות שיש להן ליין רפואי כמו סאינס דיאט, רואיל קנין (כמויות האכלה הכי גדולות וגם האוכל הכי יקר בשוק), פרו פלאן. ואני כבר אומרת לך שמבחינת חישוב של כמות האכלה יומית יוקנובה יהיה הכי קטן. מי שאולי יתקרב אליו זה סאינס דיאט. ואם לכלב טוב עם האוכל לא הייתי מחליפה = סוס מנצח לא מחליפים.

monty01

New member
מזון לכלבלב

נסה לברר על רויאל קנין (תשאל את הוטרינר ) היבואן הוא בית ארז במשמר השבעה .

veredtered

New member
שלום לך ../images/Emo13.gif

דרמטוזיס עולה קצת פחות במקומות אחרים - אולי 256, אם אני זוכרת נכון, אבל אולי המחיר עלה בשבוע האחרון ואני לא יודעת? בכל מקרה, הוא המזון הכי זול פר קילו מכל המזונות ההיפואלרגנים - למרות שקשה לקרוא לזה זול
. את יכולה באמת לנסות את המזונות ה'חצי רפואיים' למשל של סאיינס דיאט, או של רויאל קנין - מזונות הנמכרים בחנות חיות, לא אצל וטרינר, לקיבה רגישה. אם זה עוזר, יופי. אם לא, אין ברירה אלא להשאר עם המזון ההיפואלרגני - ויכול להיות שבהמשך הדרך אפשר יהיה לחזור לאוכל רגיל - נניח אחרי חצי שנה - לנסות שוב אוכל רגיל ולראות אם הוא חוזר להקיא. יכול להיות שבחצי שנה הזו דרכי העיכול שלו ישתקמו והוא יצליח גם לעכל מזון רגיל. אבל יכול להיות שלא... ושהוא יצטרך לאכול מזון רפואי כל החיים... בכל מקרה זה יותר זול מכל הבדיקות אצל הוטרינרים היקרנים האלה
. יש גם אופציה לתזונה ביתית - אם מענין אותך אוכל להפנות אותך למקומות המתאימים. נשיקות, ורד

geinav

New member
הו שלום לך ../images/Emo24.gif

מה זה תזונה ביתית? אשמח לדעת

למעלה