אוכל לכלב עקשן

meli beli

New member
אוכל לכלב עקשן

יש לי סטר אירי בן שנה וחצי והוא פשוט לא רוצה לאכול! אנחנו כבר מיואשים - החלפנו אוכל, נתנו תוספות והוא מריח וישר הולך לו מהמטבח.. חטיפים הוא כן אוהב, אבל כמה אפשר לתת לו חטיפים? הוטרינרית בדקה אותו מכל כיוון ואמרה שהוא בסדר.. אבל הוא לא רוצה לאכול, הרעבנו אותו 3 ימים עדיין לא אכל.. נתנו רק בשר וגם נמאס לו אחרי יומיים.. אנחנו עכשיו פותחים במסע אחר אוכל יבש טעים - עד היום קיבל כבש ואורז של נוטרה צ'ויס וגם דגים ואורז. חייבת לציין שהכלבה השנייה בת 4 טורפת הכל בלי בעיה! יש למישהו רעיון?

תוםשפר

New member
אני יכול להגיד לך שאת טועה

את מחליטה מה הוא אוכל לא הוא! את הבעלים שלו לא הוא הבעלים שלך!@ את מרגילה אותו לבשר ואחרי זה כשיגיע הדוגלי היבש הוא יעדיף את מה שאת אוכלת!

Adi522

New member
מוכר לי ..

כשפומה הייתה קטנה היא גם לא הסכימה לאכול. מה שעשיתי בסופו של דבר זה לקנות אוכל רטוב, משהו שהוטרינר נתן לי וערבבתי את זה יחד ולאט לאט הורדתי את האוכל הרטוב זה עבד! מקווה שיעזור
בהצלחה

לא להתייאש

כשהבאתי את אייס הוא לא רצה לאכול שבוע. ניסיתי כל מיני דוגמיות ו..כלום. עד שבסוף שמתי לו 3 קערות עם 3 סוגי אוכל שונים ולא הזזתי אותן. בסוף הוא אכל אחת מהן. מילאתי שוב והוא אכל ממנה שוב. את השק הזה קניתי והוא התרגל לאכול ממנו. גם אני לא האמנתי שאני מחליטה אבל בסוף זה ככה. הרי הוא לא ירעב למוות. בכל זאת נתתי לו 3 אפשרויות בחירה ולא היתה לו ברירה אלא לבחור אחת מהן.

הוא יפיוף ../images/Emo140.gif

כפי שנאמר, את קובעת מהו מזונו של הכלב ולא הוא. אם "תפתרו" את בעיית אנינות הטעם שלו ע"י חטיפים או מנות בשר- רק תחמירו את הבעיה. מה שאת עושה כרגע הוא ללמד את הכלב שאם לא יאכל- הוא יקבל צ'ופר. והוא הולך בדיוק רב אחרי ההוראות שלך, ומתוגמל כראוי. כשאנחנו עברנו ממזון טעים מאוד למזון איכותי יותר אך פחות טעים- גילי לא אכלה ארבעה ימים. אני לא התרגשתי, והיום, את אותו המזון היא אוכלת בתיאבון רב. מזונות בעלי טעימות גבוהה מאוד- בנטו קרונן (חדש בארץ, ייבוא מבלגיה), נוטריסורס (ארצות הברית). שניהם איכותיים מאוד. הדרך הקצרה ביותר לפתרון הבעיה היא לא להתיחס אליה. הניחו לו קערת מזון פעמיים ביום למשך עשר דקות, ואז הרחיקו אותה ממנו. גם אם הוא חוזר למקום הקערה ומרחרח- לדבוק בזמנים שלכם. לא להתייחס. בלי צ'ופרים, בלי בשר, בלי חטיפים. הוא לא ירעיב עצמו למוות- בסוף הוא יאכל. זה תלוי רק בכם.

למעלה