אוכל לכלבים ......????

n a a m o o n

New member
אוכל לכלבים ......????

יש לי כלבה בת 7 מסוג לברדור ממש ממש שמנה שוקלת 47 ק"ג ולכן היא בדיאטה וגם כלב לברדר פירנאי מעורב בן שבעה חודשים שצריך לשמור שהוא לא ישמין כי יש לו נטייה לכך , למישהו יש רעיון לאוכל שגם טוב ומזין ולא יקר מדי המתאים לשניהם כמובן עם שליטה במינונים ? קצת קשה לקנות לכל כלב את האוכל שלו כי הם אוכלים אחד מהשני ....... בנוסף הם נורא אוהבים לשבת בחול בגינה במיוחד שחם , הם ממש קופצים מעל לגדר ונכנסים לגינה , מה עושים ? (החול מביא להם מלא קרציות ) למרות שיש להם גם אמפולות וגם קולר אבל חייבים כי אנחנו במושב .........

shirili

New member
אין דבר כזה מזון לשני הכלבים

היות והאחד הוא זקוק עדיין למזון גורים והשני למזון עבור כלבים מבוגרים או דיאט. מה שאת כן יכולה לעשות זה להתפשר ולתת לשניהם מזון עבור כלב בוגר שזה בשביל שניהם יהיה אמצע למרות שאני לא ממליצה לך לעשות זאת בגלל שכל אחד זקוק למשהו שונה. אני לא רואה שום ביסה לכך כי כך או כך את צריכה לקנות להם מזון ופשוט תקני 2 שקים עבור חודשיים במקום שק אחד לשניהם כל שבועיים

לגור גדול כמו פירינאי

בשום פנים ואופן לא לתת אוכל כלשהו מלבד מזון לגורים מגזע גדול. אם זה היה כלב קטן - עוד מילא. אבל גור גדול חייב לבנות את העצמות בצורה הטובה ביותר, כדי למנוע בעיות בעתיד.

shirili

New member
המזון לגלב גדול הוא בתוספת של גלוקוזמין

אפשר לתת גם בכדורים

n a a m o o n

New member
אבל....

הבעיה היא ששניהם אוכלים ביחד אחד לשני מהכלים אז אין הפרדה ..... אני ממש לא מבינה באוכל לכלבים יש למישהו שמות של אוכל שהוא ממליץ עליו שמתאים לגור ואוכל אחר שמתאים רק לשמנה ?

shirili

New member
אז זה לא בסדר שאת לא משגיחה

את צריכה לתת להם לאכול בניפרד איך שאת רוצה אפילו לסגור או לקשור אותם איפשהו לכמה דקות ואחרי 10 דקות להרים להם את הקערות עד הארוחה הבאה. טוב יותר שיש פיקוח מי אוכל כמה ולמה... אני אישית אוהבת לדעת בדיוק כמה כל כלב אוכל ופשוט להיום עם עין פקוחה תמיד. אני לא מבינה את העקשנות שלך !! זה כמו לתת לך דייסה שאת בעצם צריכה לאכול מזון מוצק.

אז שלא יאכלו אחד לשני מהכלים

תאכלי בתורות, או בנפרד, או שתשגיחי עליהם ותנזפי אם אוכלים אחד מהשני.

shirili

New member
בוודאי שכן

אם זאת התשובה שאת רוצה אז הנה זה רק בשבילך. לשאלות מפ....יש תשובות מפ.... סורי!

n a a m o o n

New member
אני ממש לא מבינה למה את תוקפת אותי

סך הכל שאלתי שאלה ותודה רבה לכל מי שהשיב ...

למעלה