אוכל לחתולים

שרית(^_^)

New member
אוכל לחתולים

בעמותה למען החתול המליצו לי מאד על 9Lives במיוחד על הסוג המיוחד לשמירה על דרכי השתן (בעל PH נמוך) לחתולים מסורסים. ממה שאני יודעת (וגם בגלל העובדה שהוא זול יחסית ונמכר בסופרמרקטים) זה אוכל די בינוני ולא נחשב לפרמיום. האמנם ? מצד שני, אם הוא באמת אוכל טוב והרבה יותר זול מאחרים, אז אולי כן כדאי ? ובכלל, אני אשמח אם מישהו יודע ויכול לעשות קצת סדר בדירוג רמות המזון: פרו-פלן, טכניקל, איגל, אוריג´ינל רסיפי, נטורל רסיפי, פרופשיונל, רויאל קאנין, אימס, סיינס דיאט, נוטרא נאגטס, וויסקס, פריסקיז וכו´ ועוד משהו קטן ולא כ"כ קשור: בהמשך להודעות הקודמות על מוצרי היי-טק לחיות מחמד, יש לי חברים בארה"ב שיש לחתולים שלהם מתקן לשתיית מים שפועל כמעין מזרקה וכך המים גם עוברים סינון ולא נשארים עומדים כל היום, וזה גם מאד מעודד את החתולים לשתות הרבה, כי בד"כ חתולים מאד אוהבים מים זורמים. רעיון נחמד, לא ? (אני מצרפת תמונה) רק חבל שלא מביאים את כל הדברים האלה לארץ...

zoe1111

New member
באמת רעיון יפה

יש גם מיכלים לאוכל על אותו רעיון בערך.. בקשר לאוכל אני לא הכי מבינה בזה אבל לפי מה שהוטרינר שלי אמר איימס הכי טוב רויאל קנין גם טוב אבל פחות ופרופשיונל נחשב פחות טוב ממנו..

הקרפיון

New member
עוד שאלה על אוכל

האם משהו שמע ויכול לחוות דעה על אוכל יבש מסוג Eogle pack וכן על אוכל רטוב מסוג Tunicat שהחתולים שלי מאוד אוהבים אותו?

musmus

New member
לגבי אוכל לחתולים איגל

נחשב לאוכל יחסית טוב למרות שהוא לא ברמת סופר פרימיום שהיא הרמה הכי טובה שבה סאיינס דאייט פרו פלאן רויאל קנין וטכניקל (וגם אייאמס שרוצחים חתולים וכלבים) ועוד כמה. מבין אלו שלא ברמת הסופר פרימיום איגל נחשב הכי טוב. אני מתכוון להתחיל לקנות לחתולה איגל. לגבי האוכל השני אני לא מכיר

champ

New member
אני חושב שכבר דיברנו על איימס...

וקבענו פה אחד שיוקונובה איימס הורגת!!! אני ממליץ לך מאוד לנסות את פרו פלאן... Champ

musmus

New member
וכדאי להזכיר את פרוקטר אנד גמבל

חברת האם של אייאמס שגם היא רוצחת בעלי חיים ותראו כמה הרבה פרסומות יש להם בטלוויזיה לשמפו פנטן והד אנ שולדרס לתחבושות אולוויס ואולדייס לפרינגלס ציפס לחיתולי פמפרס ממש אינסוף פרסומות וזה פשוט נורא מי שעוד לא מכיר את הפלייר מוזמן להכנס לקובץ. רצוי שתפיצו אותו באימיילים

**לילך**

New member
ההמלצה שלי על אוכל לחתולים

אני נותנת לחתולים שלי טכניקל יבש לבוגרים ,שנחשב פרמיום ברמה טובה מאד ,נכון שפרופלן נחשב יותר טוב ויותר טעים ,אבל אחרי שניסיתי פרופלן חזרתי לטכניקל מהסיבה הפשוטה: החתולים שלי טרפו את הפרופלן בכמויות והשמינו מאד ,לעומת זה את הטכניקל הם אוכלים במידה נכונה. 9 LIVES נחשב אוכל ברמה הרבה יותר נמוכה ממזונות הפרמיום ,אולי הוא זול במחיר לק"ג אבל מה שקורה במזונות זולים שהחתולים אוכלים מהם בכמויות הרבה יותר גדולות ולכן העלות החודשית לא יותר זולה בצורה משמעותית. הדוגמא שלי: בעבר נתתי לחתולים לה קט יבש ,מסתבר שהם אכלו ממנו כמויות פיסיות יותר גדולות ולכן העלות החודשים שלי מאז שעברתי לטכניקל עלתה אולי ב10 ש"ח לחודש ,זה לא מהותי וממש שווה. כי מזון ברמה גבוהה הוא מזון יותר מאוזן ,מכיל יותר מרכיבים שחשובים לבריאות החתול י מקווה שישמור על הבריאות של החתולים שלי לטווח יותר ארוך.

שרית(^_^)

New member
תודה על העצות וההמלצות

אז אני בכל זאת אוותר על הרעיון של 9Lives. עושה רושם שטכניקל באמת הכי מומלץ מבין מזונות הפרמיום. בתאבון !

אני נותנת קטלי יבש. ניסיתי כל מיני

אבל זה בנתיים הכי טוב. שמצאתי וגם הוטרינר שלנו אמר שזה טוב

kittydoc

New member
אוכל לחתולים ובכלל

קודם כל תברחו מlives9 האוכל מכיל אבקת בצל דבר המסוכן מאוד לחתולים( גם לכלבים) הדבר בעל אפקט מצטבר ויכול לגרום לממות ע"י מחלה שנקראת heinz body anemia האוכל הוא בהחלט בעל רמה בינונית הסדר לפי ראות עיני יש כמה דרגות: קודם כל אין דבר שנקרא בתזונה סופר פרימיום חברות שונות מנסות לתפוס שוק ולכן החלו לקרוא לעצמם סופר פרימיום ללא צדק !!! פרימיום: איימסת סיאנס דיאט ופרו פלן הדרגה הנמוכה מזה:טכניקל ראשון אחריו נטורל רסיפי, רויאל קנין,פרופשיונל,איגל,אוריגינל רסיפי, מתחת נוטרא נגטס ויסקס ופריסקיז לא לדבר על מזונות נחותים יותר ששואפים לאפס מבחינתי!!!!!!!!!!! לגבי המתקן שאת מציינת ניתן להזמינו דרך חוברות או האינטרנט!

visitor

New member
אני אשרשר הודעה לכאן ../images/Emo45.gif

יש לי שאלה גם כן בנוגע לאוכל. אם חתול אוכל אוכל יבש רואיל קנין ואוכל משומר של לא חברה ידועה (אבל הכי יקרה בסופר) האם זה בסדר או שכידי לתת גם אוכל משמור של אחת מהחברות שציינתם. פשוט אין כאן אוכל משומר של החברות האלו, או שאולי יש ואני צריכה למצוא... בכל מקרה מה אתם חושבים?

אפרת ר

New member
יש אוכל משומר פרימיום!

יש לאיימס וסיינס דיאט אוכל משומר, וניתן להשיג בארץ. יש גם לפרו-פלאן אבל לא ראיתי הארץ, הבאתי מחו"ל- והחתולים שלי לא ממש מתלהבים ממנו. הם מעדיפים פנסי -פיסט...

שרית(^_^)

New member
ושוב ../images/Emo51.gif ל kittydoc

סוף סוף עשית לי סדר בבלאגן... וגם תודה על האזהרה לגבי 9Lives האמת היא שכשהחתול הבוגר שלי היה עדיין גור, נתתני לו במשך כמה חודשים 9Lives יבש לגורים
אח"כ עברתי לאיימס ואח"כ לפרו פלאן, אבל המשכתי לתת לו ולגור השני 9Lives רטוב (שימורי עוף וסלמון בתוספת ויטמינים) מדי פעם, וקצת הדאגת אותי... אני מאד מקוה שהנזק המצטבר שדיברת עליו הוא בסדר גודל של שנים ולא של חודשים...

שבתאית

New member
העמותה למען החתול מייבאת את זה

(היבואנית - מנהלת העמותה, ריבי מאייר), אז ייתכן שיש להם גם אינטרס כלכלי של קידום מכירות בהמלצה על סוג זה. ואגב, המחירים והשירות שלהם לא משהו, ומניסיוני - הם משופעים רצון טוב בפה, בדיבור, אבל בשעת מבחן תמיד נבצר מהם לעזור. כמה חבל.

למעלה