אוכל לחתולים

דובי123

New member
אוכל לחתולים

מבקש המלצות על סוגי אוכל יבש החל מרמות גבוהות ועד רגילות אם אפשר לציין מחירים אז גם אודה מאד [אם יש שקים גדולים אז עדיף] תודה למשיבים מכל החתולים שלי

mahlena

New member
המלצה

נוטרה נגטס - סוג האוכל היחיד שהחתול שלי מסכים לאכול ואוכל גם בשמחה. קילו בנפרד עולה בסביבות 16 ש"ח, אך מומלץ לקנות בשקית גדולה - אני קונה במבצעים - 3 קילו ב-45 ש"ח או יש מבצע - ואני מתכוונת לנצל אותו עכשיו - 9 קילו ב-96 ש"ח ממש משתלם. הנה הלינק לאתר ממנו אני קונה למשל - כבר בדוק שהם טובים. תשאל/י גם בפורום של חתולים הם יותר מומחים שם. http://www.petshop.co.il/products.asp?id=7&subid=dry

דוגי

New member
אוכל טוב לחתולים

האוכל ברמה הגבוהה ביותר לחתולים זה של חברת איימס, אך זה מאד יקר- שק של 3 ק"ג עולה 80-90 ש"ח אח"כ יש 9לייף שזה גם מזון באיכות גבוהה וזה כבר הרבה יותר זול- חבילה של 7+ ק"ג עולה 90 והחתולים אוהבים מאד יש גם יותר זולים כמו מרטין או דינר ועוד. הכי כדאי שתשווה מחירים בין חנויות לבעלי חיים כי יש להם כל פעם מבצע על דבר אחר. אני משווה תמיד בין החנויות שיש באינטרנט כל פעם לחנות אחרת יש מבצע על משהו אחר

mahlena

New member
9 לייף ???

זה המזון (אמנם שמורים) שגרם לשילשולים חזקים אצל החתול שלי - הוא פשוט לא עיכל אותו...

אפרת ר

New member
יש כמה סוגים של אוכל שנחשבים טובים

חברות כמו איימס, טכניקל, סיינס דיאט, פרו-פלאן, ורואיל קניין מייצרות אוכל ברמת פרימיום. יש עוד מיליון חברות אחרות שמייצרות אוכל לחתולים אבל אני לא הייתי נותנת את האוכל לחתולים שלי. איימס נחשב למעולה , אבל חברת האם שלהם עושה ניסויים בבעלי חיים ולכן רבים נמנעים משימוש הזה. גם שמעתי לאחרונה שגילו בעיות בדרכי השתן שנגרמו מאכילת איימס - אני לא יודעת עד כמה זה נכון. אני נותנת לחתולים שלי פרו-פלאן, ומאז שהם טעמו את זה הם לא מוכנים לגעת בשום אוכל אחר. ככה גם הרבה בעלי חתולים שאני מכירה. המחירים של החברות האלו בדר"כ נעים בן 75-90 ש"ח ל 3 ק"ג, זה נשמע הרבה, אבל לדעתי שווה כל שקל. אוכל ברמות נמוכות יותר עולה כמובן הרבה פחות. למשל 9 ק"ג של 9 לייבס או פריסקיס עלה לי 75, ו 23 ק"ג של איגל פק עלה לי 160.

Easy_Rider

New member
לא להתקרב לטכניקל.

בינוני לחלוטין, תקראו מה שרשום על השקיות. יש שם רשימה של המרכיבים והערכים התזונתיים. כמה תירס כבר אפשר לאכול ...

Easy_Rider

New member
פחחחח... 2 חתולים שלא מוכנים לגעת

זה סימן, לא ? חוץ מזה בררתי קצת, נחשב בינוני לחלוטין.

**לילך**

New member
זה ממש לא סימן

אולי זה אומר שיש לך חתולים קצת מפונקים? גם לחתולים שלי יש העדפות שונות מהמקובל ,למשל סיאנס דיאט נחשב מזון מעולה ,אז מיקי וטושי לא אוהבים אותו ואחרי שהם טעמו סיאנס דיאט הם הקיאו הכל. ברמה הגבוהה של סוגי מזון , יש כמה סוגים שנחשבים יותר טובים מטכניקל ,אבל הוא עדיין נמצא בליגה העליונה של מזונות לחתולים.

**לילך**

New member
למה לא לקנות יוקנובה איימס ?

כי הם עושים ניסויים אכזריים ומיותרים בבעלי חיים !!! מצורף עלון מפורט בנושא ישנם הרבה סוגי מזון מעולים (עדיף מזון מסוג פרמיום כפי שפרטה אפרת) של חברות שלא עושות ניסויים בבעלי חיים אז אין סיבה לקנות איימס.

musmus

New member
והנה העובדות על חברת האם של אייאמס

חברת האם של יוקנובה אייאמס היא חברת פרוקטר אנד גמבל יצרנית שמפו פנטן פרינגלס ציפס והד אנ שולדרס

למעלה