אוכל לחמוסים

gilky

New member
אוכל לחמוסים

שלום רב לכל החמוסים, שמי מאייקי ואני בן שנה וחצי. רציתי לדעת איזה אוכל אתם אוכלים בד"כ למנה עיקרית. האם זה אוכל מיוחד לחמוסים? או לגורי חתולים? מה מומלץ כאוכל איכותי והיכן ניתן לקנות אותו. אני אוכל פרו-פלאן לגורי חתולים ובא לי קצת משהו אחר....

Sweet Fantasy

New member
היי מייקי (וגיל?)

לפני שאני אענה אני אשמח שתספר על עצמך, ועל הבעלים שלך (
) בקשר לאוכל.. רוב בעלי החמוסים מאכילים את החמוסים שלהם באוכל איכותי לגורי חתולים, יש כאלה שקונים גם אוכל לחמוסים ומערבבים בין השניים. כיוון שרק לאחרונה חנויות החיות התחילו לייבא את האוכל של החמוסים לחנויות רוב המגדלים עדיין משתמשים באוכל איכותי לגורי חתולים. היום כבר ניתן להשיג את האוכל שלהם כמעט בכל חנות חיות, מה הבעיה? כיוון שאין ממש ביקוש האוכל דיי יקר. עם זאת אני מאמינה שבקרוב אם האוכל יהפוך לזמין יותר המחירים ירדו ויהיה ניתן להשיג אותו בקלות, לא כמו עכשיו. בקיצור לעניין אחרי שבילבלתי קצת בשכל על הבוקר
כל אוכל איכותי לגורי חתולים יתאים לחמוס (שמרכיביו צריכים להיות בנויים מ- 18% שומן ו-32% חלבון מן החי) מעל גיל שנה אפשר לעבור לאוכל איכותי לחתולים בוגרים. את האוכל ניתן להשיג בכל חנות חיות וגם בחנויות מקוונות (ראה קישורים בפורום) בתאבון

skarlet ohara

New member
למה את קוראת אוכלת איכותי לחתולים

בוגרים? אני רוצה גם כן לעבור מהרויאל קאנין בייבי קט לאוכל של בוגרים (הוא יותר זול?- סתם שאלה). אחרי הכל... גם מוסי חוגג בשבוע הקרוב שנה וחצי....

Sweet Fantasy

New member
אוכל איכותי בוגרים

זה אותם חברות , למשל קויאל קינן אבל לחתולים בוגרים וכן זה בדרקכ זול יותר.

למעלה