אוכל כשר בלרנקה

מצב
הנושא נעול.

דובן

New member
אוכל כשר בלרנקה

אוכל כשר בלרנקה
אנחנו הולכים על פדיוס אם מישהי יודעת אם יש מלון עם אוכל כשר או מסעדות כאלו בלרנקה נשמח לדעת כי אנחנו הולכין להיות שם כנראה 3 ימים היינו שמחים לדעת גם כמה עולה מלון נורמלי שם

rachel or

New member
אפשר להשיג מחבד אבל נורא יקר

אוכל כשר בלרנקה
אנחנו הולכים על פדיוס אם מישהי יודעת אם יש מלון עם אוכל כשר או מסעדות כאלו בלרנקה נשמח לדעת כי אנחנו הולכין להיות שם כנראה 3 ימים היינו שמחים לדעת גם כמה עולה מלון נורמלי שם
אפשר להשיג מחבד אבל נורא יקר
אנחנו לקחנו אוכל מהארץ קורונפלקס מנות חמות לחם פסטרמה..... רחלי

rachel or

New member
אנחנו היינו בהולידי אין כי יצא לנו

המשך
הייתי מאוד שמח לדעת מה ז"א יקר. כמה זה עולה? מלונות עדיף בניקוסיה
להיות שבת וזה די יקר אבל שווה חדר מרווח נקי ויפה כולל מקרר וקומקום חשמלי תה קפה וסוכר סידרנו לנו קומה נמוכה (אנחנו דתיים ואין מעלית שבת) אם אתם לא שומרים כשרות אז יש במקום ארוחת בוקר אנחנו לקחנו ירקות ופירות משם. יש מלונות סמוכים ב200 שקל פחות ללילה קחו בחשבון שאתם אמורים לפנות את החדר עד 1200 והטיסה יוצאת רק ב-10 בלילה לכן שילמנו עוד חצי יום וקיבלנו את החדר עד שיצאנו בערב כך יכולתי לנוח להרגע ולהתרענן לפני הנסיעה חזרה ואולי זה היה אחד הפרמטרים החשובים בהצלחה. לקחנו איתנו השגחה מפועה והיא קנתה מחבד , מצה חתיכת שניצל ועוד משהו עלה 100 שקל שווה לקחת פסטרמות שימורים לחם מרקים קורונפלקס וכדומה איתכם שתיה ירקות ופירות ניתן לקנות במקום אך גם בקבוק מים מינרלים או קולה די יקר שם. אם את מבינה אנגלית ללא תרגום אז אנחנו מוצאי שבת יצאנו לסרט ניתן גם לצאת ליום טיול מודרך אבל זה יקר עלה לי ולבעלי 500 ש"ח. המון בהצלחה ומקווה שתצליחו גם להנות מהטיול. רחלי

rachel or

New member
דרך אגב מאחר ומוניות ותחבורה זה גם

להיות שבת וזה די יקר אבל שווה חדר מרווח נקי ויפה כולל מקרר וקומקום חשמלי תה קפה וסוכר סידרנו לנו קומה נמוכה (אנחנו דתיים ואין מעלית שבת) אם אתם לא שומרים כשרות אז יש במקום ארוחת בוקר אנחנו לקחנו ירקות ופירות משם. יש מלונות סמוכים ב200 שקל פחות ללילה קחו בחשבון שאתם אמורים לפנות את החדר עד 1200 והטיסה יוצאת רק ב-10 בלילה לכן שילמנו עוד חצי יום וקיבלנו את החדר עד שיצאנו בערב כך יכולתי לנוח להרגע ולהתרענן לפני הנסיעה חזרה ואולי זה היה אחד הפרמטרים החשובים בהצלחה. לקחנו איתנו השגחה מפועה והיא קנתה מחבד , מצה חתיכת שניצל ועוד משהו עלה 100 שקל שווה לקחת פסטרמות שימורים לחם מרקים קורונפלקס וכדומה איתכם שתיה ירקות ופירות ניתן לקנות במקום אך גם בקבוק מים מינרלים או קולה די יקר שם. אם את מבינה אנגלית ללא תרגום אז אנחנו מוצאי שבת יצאנו לסרט ניתן גם לצאת ליום טיול מודרך אבל זה יקר עלה לי ולבעלי 500 ש"ח. המון בהצלחה ומקווה שתצליחו גם להנות מהטיול. רחלי
עסק יקר עדיף לדעתי מלון בניקוסיה אבל תבררי אם סוכנת הנסיעות שלך

דובן

New member
המשך

עסק יקר עדיף לדעתי מלון בניקוסיה אבל תבררי אם סוכנת הנסיעות שלך
המשך
תודה רבה כמה לקחו על מלון ללילה ( אני יודע שזה משתנה אבל שיהיה לי מושג של סדר גודל) כמה שווה המטבע המקומי יחסית לשקל? מישהי יודעת אם מותר להכניס לקפריסין בשר וירקות?

אדוינה

New member
בהצלחה!

אוכל כשר בלרנקה
בהצלחה!
דובן,בהצלחה גדולה!!! נשמח אם תספרי לנו קצת על עצמך!!

ayoosh

New member
ברוכה הבאה../images/Emo140.gif

אוכל כשר בלרנקה
ברוכה הבאה

לא חושבת שיש אוכל כשר בלרנקה או ניקוסיה- מדובר על נסיעה קצרה ושהות לא ארוכה, אתם יכולים לקחת הכל איתכם [אנחנו וידאנו שיש מקרר בחדר (כמובן- בתוספת תשלום) ולקחנו הכל]. היינו שם גם בשבת, ולנו יש ארוחות קבועות לשבתות בחו"ל, הצ'ופר הפעם היה שלקחנו גם מוצרי חלב ופסטרמה... כמובן שאין בעיה לקנות שם ירקות ופירות. לגבי מלון בניקוסיה אני יכולה לומר לך איזה לא... אנחנו ישנו באקסלסיור- והוא ממש ממש לא מומלץ (מלוכלך, ישן, מזרונים מזעזעים, נמלים וכו'...). אגב- אם לא יורד גשם, המלונות המומלצים ע"י פדיוס (יש שלהם מן דף כזה)- נמצאים במרחק הליכה סביר (10 דק')מהמכון.

פיש10

New member
מלון בניקוסיה

אוכל כשר בלרנקה
מלון בניקוסיה
אנחנו שהינו בהולידיי - אין שהוא מרחק הליכה מפדיוס. המלון אינו זול , עלה לנו 150$ ללילה אבל ברמה גבוהה ויש מקרר מיני בר בחדר שניתן לאפסן בו מוצרים שלכם. לפדיוס רשימת בתי מלון משלהם תבקשי שהם ישלחו לך או אני מוכנה לשלוח לך באם תצייני אי-מייל שלך. בהצלחה!!!

ברוכים הבאים ל../images/Emo82.gifנו החם../images/Emo140.gif

אוכל כשר בלרנקה
ברוכים הבאים ל
נו החם

כרב ענו לכם על רוב השאלות אז לא נותר לי אלא לאחל לכם: ברוכים הבאים

sagivkr

New member
ברוכה הבאה../images/Emo39.gif

אוכל כשר בלרנקה
ברוכה הבאה

שיהיה לך בהצלחה! יפעת

זהבית א

New member
תודה

ברוכה הבאה

שיהיה לך בהצלחה! יפעת
תודה
תודה רבה על התשובות, אנחנו מתוכננים על תחילת פברואר, בגלל קריסמס זה מתעכב קצת, אבל הכל לטובה, בנתיים צוברים כוחות לאחר כל הטיפולים המתישים. האם מישהו יכול להמליץ לנו על חברת נסיעות טובה, מה המצב היום לגבי הבאת המוקפאים לארץ , האם צריך לתאם מראש אם המכס או משהו כזה ?

מצב
הנושא נעול.
למעלה