אוכל כל הזמן

Venom

New member
אוכל כל הזמן

יש לי בעיה, אומנם אני לא ממש שמן, אבל זה מפריע מאוד. אני כל הזמן אוכל, וזה רציני. רק אוכל זה מה שיש לי בראש - ביום ובלילה. אני חייב עזרה דחוף, לפני שיהיה מאוחר מידי.

עילית33

New member
בריחה

אם אתה עסוק בצורה כפייתית בחשיבה על אוכל, סביר להניח שאתה "בורח" מתכנים אחרים המאיימים להציף אותך. חשיבה כפייתית על נושא מסוים בד"כ מסיה אותנו מהעיקר ( הקשה להתמודדות) אל הטפל. אם אתה מרגיש שאתה חייב עזרה - פנה לקבל אותה במהירות.

גרא.

New member
ונום,יתכן ואתה סובל מבולימיה,אבל

לפני התייחסות קצרה שלי,פרט לפחות בן כמה אתה.אם אתה כבר מבוגר,מה קורה איתך בעבודה,בחברה וכדומה.

SHIRITA13

New member
מזמינה אותך להשתתף בפורום

לרזות בראש אחר כאן, בתפוז.

Venom

New member
16

אני בן 16. בולימיה? ממש לא.... בולימיה זו לא המחלה שמקיאים? אני לא מקיא, אני פשוט אוכל, וזה בדרך כלל נובע משיעמום, שאני מול הטלוויזיה או שמשעמם לי אני חייב לאכול, פשוט חייב. עכשיו שיעמם לי ואכלתי ארטיק, ב-אחד ועשרה יש "נני" בערוץ 3, אז אני בטוח אוכל עוד ארטיק.

גרא.

New member
בולימיה זו הפרעת אכילה המאופיינת

על ידי התקפים של זלילה,המלווים לפעמים בהקאה רצונית..אכילת ארטיק רצופה בזו אחר זו,אינה כמובן בולימייה,אלא ממש כדבריך,משעמום..אז ונום נערי, פשוט חפש לעצמך עיסוקים יותר מענינים כמו פעילות גופנית: שחייה או כדורגל או אפילו גולות..בפעילות ספורטיבית אי אפשר לאכול.קח ספר מעניין,שחק משחקי מחשב,או גלוש באינטרנט..אם תעסיק את עצמך בפעילות מענינת,פשוט תשכח מהאוכל..בכף.

Venom

New member
אני עושה מספיק

אני עושה מספיק דברים, הבעיה היא שאני אוכל, זאת הבעיה. אני כל הזמן אוכל ואני לא יודע מה לעשות, בעיקר בלילה אני טורף בלי הפסקה... אמרתי שאני אוכל עוד ארטיק, אבל אכלתי עוד ארבע לחמניות עם חומוס...

למעלה