אוכל וראטלין

אוכל וראטלין

קראתי בפורום השכן, שהסיבה שצריך לאכול לפני נטילת הראטלין הינה שהראטלין מדכא תאבון, האם עוד סיבות בריאותיות שבגינם יש לאכול? ומי שרוצה לרדת במשקל... האם יכול לוותר על הארוחות ?

לא!!!!!!!!!

הבטן שלך תכאב כאילו רמבו השתמש בך בתור שק אגרוף. חייבים לאכול לפני רטלין. ולא יודעת איך זה אצל אחרים אבל אצלי כדי שהרטלין יפעל טוב צריך לאכול קצת מידי פעם לנשנש קרקר או משהו. ובבוקר אני צריכה פחממות ולא יודעת למה אבל יש חטיף תמר בננה שהכי טוב לי - מומלץ בחום לתת לילדים - זה לא דורש הכנה וזה כיף לאכול וזה גם מכיל תוספות ויטמינים חשובים. אם אתה רוצה לרזות תנשנש משהו דל קלוריות

zivadina

New member
בבקשה לא להסחף

אצלי, אחרי מספר שנים של ארוחת בוקר דשנה לפני ריטלין, ילדיי החליטו שלא רוצים ארוחת בוקר. כך עברה לה חצי שנה של חוסר אכילה מן הקימה בבוקר עד סביבות 16:00. אני לא אומרת שזה טוב, אבל כן אומרת שהילדים בריאים ושלמים ובכלל לא "שחיפים" או חולניים. עכשיו מצאנו פתרון: כל ילד מקבל אקטימל על הבוקר. הצעיר שותה את הריטלין עם האקטימל (טעם תות שדה). חוזר מבית הספר, אוכל רק ב-16:00, וממשיך לחוג כדורסל. בערב הוא אוכל ארוחה כל שעה, בערך. לא נרשמה ירידה בכושר או בבריאות או במשקל.

למעלה