אוכל בלי מקרר

tamarhp

New member
אוכל בלי מקרר

בקרוב בע"ה נעבור דירה ואולי המקרר החדש יגיע באיחור. אני צריכה רעיונות לדברים שאפשר לאכול בבית במשך כמה ימים בלי מקרר...

האם יהיה לך גז וכאלו?

מקסימום את יכולה לבשל באותו היום ולאכול באותו היום, כי חם עכשיו וזה בעיה. רעיונות, פירות וירקות כמובן, אפשר תבשילי חיטה וכאלו שיחזיקו מעמד שעתיים/שלוש בחוץ טונה עם ירקות סלט טונה, ממרח צמחי בטעם כבד, שוקולד, חלווה, חמאת בוטנים, כעיקרון אם יש לך מכולת קרובה עדיף שתקפצי פעמיים ביום ותקני דברים ותאכלו באותה הארוחה. תלחצי את החברה שיביאו לך , תאמיני לי שאפשר, אנחנו הלחצנו וקיבלנו מקרר בתוך יומיים מהקניה למרות שלא היה בחנות. פסטה את יכולה לבשל, סלט פסטה גם, פיצה לאפות ולאכול תוך שעה, לקנות מגשי פיצה מוכנים, ולאכול בחוץ , שווארמה וכאלו.............

tamarhp

New member
יש לנו תנור וגז אבל

אני לא יודעת איך זה בדירה החדשה ואם נוכל לחבר מיד וכו'.. ובנוגע למקרר - אנחנו גרים ביש"ע ובחברות הובלה בד"כ מגיעים ליש"ע רק פעם ב7-10 ימים... הבעיה היא גם שהדירה מתפנה כמה ימים לפני שהחוזה שלנו נגמר כך שלא נוכל להביא את המקרר החדש לפני שנכנס כי יהיו שם דיירים...

אוכל שלא צריך קירור

כל השימורים למיניהם: טונה, סרדינים, אפונה... קבנוס סנדביצים עם ממרחים שלא צריכים קירור פירות וירקות יסתדרו כמה ימים בלי מקרר אם עדיין לא יהיה חיבור לגז אפשר לאפות דברים בתנור / טוסטר - לביבות, פשטידות, תפוחי אדמה, עוף... רק לאותו יום (וכשאין ברירה יש דברים שאפשר לעשות אפילו בטוסטר משולשים)

את יכולה להכין פוקצ'ה בתנור או

לטגן לחם עם ביצה, זה נהדר לאותו היום וגם טוסטים מכינים באותו הרגע, וגם טוסט עם פסטרמה זה אפשרי. נקנקיות עם פתיתים, תעשי חצי חבילה מקסימום מכל דבר. ציפ'ס, יכול להחזיק כמה שעות, שניצלים כמה שעות. הבעיה שנורא חם אז כמה שעות זה גג שעתיים/שלוש. ירקות בשפע את יכולה להכין..........פשטידה תחזיק לך בחוץ חצי יום לפחות , ללא גבינות גם תחזיק 3/4 יום. מקסימום תאלתרי אין ברירה. יש גם רסק תפוחים בקופסאות שימורים שאפשר לאכול, ועוד כל מיני כאלו בשימורים תעשי סיבוב במחלקה זאת ותראי

למעלה