אוכל אצבעות??

מיקסי10

New member
אוכל אצבעות??

שתפו אותי..מה אפשר לתת לילדון כדי שהוא יוכל להנות מהאוכל אבל לא להיחנק ממנו... בן 7 חודשים, נטול שיניים. אוכל קצוץ/מעוך (נמאס לי לטחון...) הוא מת על בייביס. זה הדבר היחיד בינתיים שאני נותנת לו להנות ממנו לבד...

angelula

New member
כל מיני

פסטה קטנה קשה של לחם כל מיני דברים שחתוכים לקטן ואפשר לקחת לבד. גם אם אין שיניים הם יודעים לאכול.

מיקסי10

New member
פסטה הוא הוא יצליח ללעוס בלי שיניים??

טוב אולי אם אני ארצח אותה טוב...

angelula

New member
מסתכנת בפרסומת

אבל יש את הפסטה של מטרנה שמתוכננת בדיוק בשביל זה.

rnavina

New member
לדעתי אין בעיה לבשל כל פסטה קצת יותר, שתהיה

רכה ולא אל דנטה.

adip78

New member
אפשר לנפץ פה מיתוס? לא צריך שיניים כדי ללעוס

החניכיים מספיק חזקות. מכירה אישית ילד שעד גיל שנה ו5 לא בקעה לו אף שן. בגיל שנה ו4 ראיתי איך הוא מחסל שיפוד שלם (כמובן חתכו לו את הבשר לחתיכות קטנות). תתחיל בדברים רכים: ירקות מבושלים, עוף מכובס, ביצה מקושקשת, אורז, פתיתים, פסטה מבושלת יותר מידי וכו'. תני לו בחתיכות קטנות שיתחיל ללמוד איך תופסים ואיך מביאים לפה. מניחה שתצטרכי להמשיך עוד חודש/חודשיים עם אוכל מעוך עד שהוא יצליח לאכול ארוחה שלמה לבד.

מיקסי10

New member
אני יודעת שלא...

עידן הוציא שן ראשונה בגיל שנה ועד אז אכל כמעט הכל... הקטנצ'יק הזה משום מה עושה לי יותר סימנים של נחנק מאוכל...בגלל זה השאלה...לו נכון לכרגע אני לא יכולה לתת כל דבר...

פישים

New member
שנה ושלושה ודרך כלל החזיקה ביד רצועה

דווקא מחתיכות קטנות חששתי. לאחותה צמחו שיניים בגיל 8.4 חודשים ולאחיה בגיל 9 או 9.5, זה היה הרגע וכבר אני לא זוכרת. הוא רק עכשיו למד לתת ביס - אוהב חתיכות קטנות - תופס ומכניס לפה. הפסטה רגילה ...

esterika007

New member
חתיכות של ירקות (בטטה/ אבוקדו)

פסטה של מטרנה, בננה חתוכה לאורך (בהשגחה), אצבע מטרנה (בהשגחה), קשה של לחם עם טחינה וסילאן.

למעלה