"אוכלי שפנים"

"אוכלי שפנים" ../images/Emo28.gif

לכל הקיבוצניקים שבינינו. האם חשבתם על ענף משק חדש? הנה תרומתי הצנועה . הכלאה בין שפן לתרנגולת. נקרא לזה שפנ-תר ?

ez2

New member
על זה שרנו בטירונות -

(טוב, עם התאמות קטנות) - עם שמן, גריז ומעט תרגולת יוכל השפן לז... גם תרנגולת.

שואלת בתמימות ../images/Emo2.gif

זהו פוטומונטג´ ? הייתכן ערבוב בן המינים ? ואם מדברים על אכילת שפנים אז.. אוכלים אותם לא רק בקיבוצים.. לדודה שלי מAZUR- היתה שפניה בשנות ה-50.. והיא הכינה מהם מעדנים... חבל"ז.

שקדי

New member
הלואי והלואי.............

למעלה מחמישים שנה אני על גבעת החטאים הזאת וטרם בא בדל שפן אל פי......... חזירים ........כן וכן דורבנים....אחדים שפנים.....לא יתוקן מייד..................

עיניים

New member
ולנו הייתה טירונות אחרת,,,,

כי אצלינו נהגו לומר: עם קצת רצון וקצת יכולת גם פיל יכול לזיין תרנגולת,,,,, תגיד, עז, אם אתה מתבייש לכתוב "לזיין", יכולת לכתוב: "יוכל שפן לעשות אהבה גם לתרנגולת"
חברים?

ez2

New member
עיניים יקירתי, בעניין הפיל כתבתי

שזה עם התאמות. ובעניין הלז...ן - זה יפה ככה לבייש אותי? ... [סמיילי של ככה] ...

עיניים

New member
אוייי, סליחה,,,,,,,,

לא התכוונתי לבייש,,,,, התכוונתי לומר לך לא להתבייש לומר את המילה הנפלאה "לזיין",,, המתארת את אחד הדברים היפים שניתנו לנו בחיים. לא ככה ??

magy

New member
יש לי השגות

לא חושבת שקיים המושג הזה........לזייייייייייייין אני חושבים ששניים מזדייייייייייינים אני לא מזויינת ואני לא מזיינת אני מזדייייייייייייייינת........ אם כבר מדברים על הנושא.......המזויין והנפלא הזה..............
)))))))))))

הרהור על בנינים ושפנים(כן קשור)

אני אישית אוהבת יותר את הבניין התפעל בהטיית הפועל. שי בו יותר שיתופיות, וזוגיות מאשר -הטיה של יחיד. ואישית לא ראיתי עוד שפן עושה אהבה. אבל מצד שני-מה אני מבינה בחיי הרגש של שפנים?

ez2

New member
גם לי יש אחת באותו נושא, אבל

יותר מהסקס שם אני מוקסם מהנוף. סקוטלנד או אירלנד? עם הירוק המרגש והשלווה הקסומה. מי יתנני ... [סמיילי של ירוק מרגש ושלווה קסומה] ...

magy

New member
גם אני מתה עליה.........עד כדי.....

בחילה..........סליחה......... רדיו, טלויזיה.....עיתונים.......הצגות (הבן).......מה לא???????????? אשתו של צ´אוסשקו..........

שקדי

New member
כמה שאתן חסכניות במילים........./images/Emo11.gif

ערב טוב לאפי וחונה.........ולכוווווווווווולם ואזהרה לידידיי תושבי חיפה....... יש ידיעות על מחבל המסתובב באזור חיפה.....רציני הפעם אנא ידידיי......שימרו על עצמכם למעני......למעננו

עיניים

New member
על זה אומרים הקיפודים,,,,,,,

- "טעות לעולם חוזרת" (אמר הקיפוד וירד מן המברשת),,, אבל "שפנתרן" נראה לי מדליק !
עין
מציצה לרגע ו צ ו ח ק ת

למעלה