זהו פוטומונטג´ ? הייתכן ערבוב בן המינים ? ואם מדברים על אכילת שפנים אז.. אוכלים אותם לא רק בקיבוצים.. לדודה שלי מAZUR- היתה שפניה בשנות ה-50.. והיא הכינה מהם מעדנים... חבל"ז.
למעלה מחמישים שנה אני על גבעת החטאים הזאת וטרם בא בדל שפן אל פי......... חזירים ........כן וכן דורבנים....אחדים שפנים.....לא יתוקן מייד..................
כי אצלינו נהגו לומר: עם קצת רצון וקצת יכולת גם פיל יכול לזיין תרנגולת,,,,, תגיד, עז, אם אתה מתבייש לכתוב "לזיין", יכולת לכתוב: "יוכל שפן לעשות אהבה גם לתרנגולת"
לא חושבת שקיים המושג הזה........לזייייייייייייין אני חושבים ששניים מזדייייייייייינים אני לא מזויינת ואני לא מזיינת אני מזדייייייייייייייינת........ אם כבר מדברים על הנושא.......המזויין והנפלא הזה..............
אני אישית אוהבת יותר את הבניין התפעל בהטיית הפועל. שי בו יותר שיתופיות, וזוגיות מאשר -הטיה של יחיד. ואישית לא ראיתי עוד שפן עושה אהבה. אבל מצד שני-מה אני מבינה בחיי הרגש של שפנים?
ערב טוב לאפי וחונה.........ולכוווווווווווולם ואזהרה לידידיי תושבי חיפה....... יש ידיעות על מחבל המסתובב באזור חיפה.....רציני הפעם אנא ידידיי......שימרו על עצמכם למעני......למעננו