אוכלים סרטים

ש חף

New member
אוכלים סרטים

בעקבות סקיצות שאני עובדת עליהם - איזה סוג סרטים אהוב עליכם? כמה משקל אתם נותנים לפוסטר של הסרט? (יגרום לכם ללכת לראות או לא) אוהבים אימה? קולנוע או בית?

בולסים סרטים

המון זמן לא ראיתי סרט חדש... אוהבת כמעט את כל הסוגי סרטים אם התוכן שלהן מעניין, בעיקר לא אוהבת אימה [אוהבת אבל לא ישנה כל הלילה אח"כ] וסרטי מלחמה [מלחמה אמיתית לא כמו רוקי] לא ממש מושך אותי. הסרטים האחרונים שראיתי עד אתמול היו: אבא גנוב 1.2.3. נשיקה במצ"ח, [יהודה ברקן מרגש אותי תמיד אני כמעט בוכה בסרטים האלו], צ'רלי וחצי, נורית, גבעת חלפון... עד לרצח, המסכה 1.2. זהו בנייתים אבל המון זמן לא ישבתי ברצינות לראות סרט

איך הילי אומרת?

מרגש

מתה על סרטים ../images/Emo99.gif

איזה סוג סרטים אהוב עליכם?
קומדיות, דרמות, קצת מתח כמה משקל אתם נותנים לפוסטר של הסרט? (יגרום לכם ללכת לראות או לא)
משקל נמוך, זה לא מה שיקבע אם אראה את הסרט או לא אוהבים אימה?
לא ממש, מפחדת
קולנוע או בית?
תלוי בסיטואציה

עונה

איזה סוג סרטים אהוב עליכם?קומדיה, פעולה ומדי פעם אימה. כמה משקל אתם נותנים לפוסטר של הסרט? (יגרום לכם ללכת לראות או לא)נותן משקל כי זו בעצם ההכרות הראשונה שלי עם הסרט. אוהבים אימה?כן אבל במידה. קולנוע או בית?בית....

evilihi

New member
../images/Emo9.gif

בית - יש לי פה 400 סרטים בערך - ממש ספריה ביתית קטנה
הסרט האחרון בקולנוע שראיתי היה הארי פוטר האחרון (וזה ההארי פוטר היחיד שראיתי בקולנוע). לפני זה לא הייתי בקולנוע מאוגוסט שנה שעברה (שמרטפתי על ילדה בת שש אז ראינו מכוניות ומעבר ליער - מדובבים כמובן). פוסטרים אף פעם לא השפיעו עלי...אבל יש כאלה שנורא בא לי לתלות על הקיר..
אני מאוד אוהבת אנימציות...דיסנים זה האהובים עלי....הארי פוטר....לשר הטבעות לא התחברתי (בחיי שניסיתי, אפילו שרפתי יום כיפור בלראות את הסרט הראשון...שעמום מחץ)... אימה אוהבת מאוד
אם אפשר לקרוא לפרדי קרוגר אימה - ראיתי את כל הסרטים בגיל 10 יחד עם אחי שהיה בן 5... עוד לא ראיתי סרט אימה שהפחיד אותי...

טל205

New member
סרט טוב שראיתי

היה הרוזן ממונטה קריסטו.אחלה סרט. אוהב קומדיה,אימה אני אוהב לראות עם חברים.זה אחרת. לגבי הפוסטר אני נותן לו משקל אך רק כהתרשמות ראשונית.

למעלה