אוכי אוכי

SuperDandi

New member
אוכי אוכי

שלום לכולם! בשנים האחרונות אני מאוד בעניין של מוזיקה יוונית אבל בעיקר מסחרית.. סרנגה, בועז טביב, והמקור היחידי שאני שומע זה נוטיס ספקיאנקיס.. ביום שישי האחרון חזרתי מקוס.. שם כולם חשבו שאני יווני וממש נדלקתי מהעניין.. קניתי גם הרבה דיסקים שם (מקוריים).. בכל אופן.. הייתי מעוניין לדעת איך כותבים ביוונית את השם של השיר אוכי אוכי ושל מי הוא בכלל? זה אחד השירים שאני הכי אוהב.. עוד בקשה.. השיר אלה אלה והשיר פתגוס.. כמובן שאתם יודעים מה המטרה שלי.. אבל אם אני ידע מי המקור ואני יאהב אותו אני גם יקנה את הדיסקים.. ד"א.. אני לא ממליץ לאף אחד ללכת לקוס! בודרום תהיה עדיפה או אם רוצים יוון אז קורפו או אי קטן אחר אבל לא קוס! אני יודע שזה לא קשור אבל מישהו ירצה לשמוע על אטרקציות מעניינות או בכל זאת ירצה לסוע לשם אז אני יכול לספר הרבה.. תודה! -נועם

rodedy

New member
דרך אגב

בחרת בנוטיס שהוא גם מצוין וגם יליד.........נכון קוס.

סיריוטי

New member
השיר אוכי אוכי

במקור של הזמר מיכאליס מנידיאטיס ביוונית אוכי אוכי - οχι οχι שזה אומר לא לא השם האמיתי של השיר הוא ליגו ליגו ת'ה מה סינית'יסיס תוכל למצוא את השיר בדיסק של מיכאליס מנידיאטיס - 14 כריסס אפיטיכיאס טו מיכאלי מנידיאטי

ל-SuperDanהשיר באנגלו/יוונית להנאתך

LIGO-LIGO THA ME SINITHISEIS סטליאוס קזנזידיס m'afineis tora pou ematha konda sou kai zw monacha gia ton erota sou ki eimai kommati apo tin kardia sou ochi ochi mi me paratas ochi ochi ki as mi m'agapas meine mazi mou kai mi m'agapiseis mono ta chadia sou na mou chariseis kai ligo-ligo tha me sinithiseis ochi ochi mi me paratas ochi ochi ki as m'agapas ti tha ginw mes sti zwi'an xipnisw ena proi kai kitaxw stin angalia mou,apo mesa na leipeis esi

סיריוטי

New member
חיים

הזמר ששר את השיר הוא מיכאליס מנידיאטיס לסטליוס אין ביצוע לשיר הזה השיר הולחן ונכתב ע"י אפוסטולוס קאלדראס במקור אני חושב שמנידיאטיס שר את השיר כמו שכתבתי כבר

ל-סיריוטי, המילים היסטורית נמצאים

אצלי, אני מאמין כמעט בוודאות שאתה צודק, אבל, אני אבדוק בכל זאת איך הגעתי לכך שכתבתי מה שכתבתי...על כל פנים תודה עבור ההבהרה..

ל-סיריוטי, האם ידוע מה קדם למה?

השיר התורכי המצ"ב olmaz olmaz bu is olamaz או השיר היוני שאנחנו מדברים עליו???

סיריוטי

New member
האמת

אני לא יודע בדיוק ואני לא מכיר את השיר שדיברת עליו ואם תוכל לשלוח לי אז תודה בדרך כלל היוונים מחקים מהטורקים את הלחנים אבל כתוב בדיסק שהשיר הוא של קאלדרס

SuperDandi

New member
תודה רבה רבה רבה רבה!

תודה לכולם! אם מישהו יודע מה בקשר לפתגוס (נגיניס.. פתגוס מגלוס..) ואלה אלה גם זאת תהיה עזרה מבורכת! תודה! -נועם

ל-סיריוטי את המידע לגבי השיר

שאבתי מהקישור למטה בחיפושי אחר מילות השיר, יכול להיות שאני טועה, אני לא בטוח... על כל פנים, לגבי הזמר אני עדיין מחפש...תודה על המידע הנוסף שהעברתה... http://sozluk.sourtimes.org/show.asp?t=ligo+ligo+tha+me+sinithiseis

למעלה