אוך תתעוררו ..יבש כאן

Galadriel 3000

New member
ככה...

1.מתי לראשונה ראית את אורלנדו? שרה"ט- אחוות הטבעת 2.מה לדעתך התספורת שהכי מתאימה לאורלי (רצוי לצרף תמונה)? פשש... שאלה קשה... מממ... אני אבסס את עמדתי כשודדי הקאריביים... (אני מניחה שאין כל צורך לצרף תמונה...) 3.איזה שיר הכי מזכיר לך את אורלנדו? השיר מהטריילר של אחוות הטבעת, השיר מהטריילר של שני הצריחים והשיר מהטריילר של שודדי הקאריביים
4.איזה סרט של אורלי את הכי אוהבת ?שר הטבעות. 5.דרגי את המשחק של אורלי מ1 עד 100.. 80. בעיות: ה you will dye before your stroke fell היה ממש ממש מוגזם, והוא גם אוהב לעשות פרצופים לא קשורים, למשל כשג'ק מעלה את ויל לדברצ'יק הזה מעל למים, אז ויל עושה כל מיני פרצופים... נלחץ כזה, וזה ממש לא טוב, סבלתי שם כל רגע! כבר היה עדיף שהוא ירגע וזהו... זה היה פשוט דפוק לאללה... (וואו כרגע שמתי לב שזה מה זה לא נשמע טוב...כל הקטע מה "למים") 6.עם איזה שחקנית הייתם רוצות שאורלי ישחק בסרט הבא שלו? (לא כולל שחקניות שהוא כבר שיחק איתם)שאלה למחשבה... 7.עם איזה שחקן הייתם רוצות שאורלי ישחק בסרט הבא שלו.(לא כולל שחקנים שהוא כבר ישחק איתם)כנ"ל 8.מה התסרופת שהכי לא מתאימה לאורלי? (הייתי אומרת לצרף תמונה אבל זה יהווה בעיה קטנה..) גלח (פויה) 9.תכונה טובה שאת אוהבת אצל אורלי?פחח... אממ... יש לו חוש הומור משעשע... (מאוד משעשע...) בראיונות ופרמריות וכזה... 10.תכונה רעה שאת לא אוהבת את אצל אורלי?לפעמים יש לו טעם מזעזע בנעליים... ולפעמים גם בטישרטים

../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

1.מתי לראשונה ראית את אורלנדו?בשר הטבעות 2.מה לדעתך התספורת שהכי מתאימה לאורלי (רצוי לצרף תמונה)?שיער ארוך חלק 3.איזה שיר הכי מזכיר לך את אורלנדו?וואי.. יש איזה שיר אחד שאני לא זוכרת איך קןראים לו... זה תמיד מזכיר לי את שודדי הקאריביים. נוו נכון יש זמר עם שיער חום עד הכתפיים ובקליפ הוא רוכב על אופניים כל השיר?!?! אז קיצר.. הוא הוציא שיר חדש שהוא הסתפר שם והרקע לבן כזה עם כוסיות שרוקדות 4.איזה סרט של אורלי את הכי אוהבת ?שר הטבעות בלי שום קשר לארולנדו 5.דרגי את המשחק של אורלי מ1 עד 100..אני קובעת את המשחק שלהם לפי סרטי פעולה. אני בנתיים לא יכולה לדעת איך משחק כי בשר הטבעות הוא לא מדבר בכלל אבל הוא עדיין בסדר גמור שם. ושודדי הקאריביים הוא משחק בסדר. בוו נגיד שיש שחקנים יותר טובים. אני אתן לו 50 6.עם איזה שחקנית הייתם רוצות שאורלי ישחק בסרט הבא שלו? (לא כולל שחקניות שהוא כבר שיחק איתם)נטלי פורטמן 7.עם איזה שחקן הייתם רוצות שאורלי ישחק בסרט הבא שלו.(לא כולל שחקנים שהוא כבר ישחק איתם)ברוס וויליס באיזה סרט פעולה עם הרבה אקדחים ודם 8.מה התסרופת שהכי לא מתאימה לאורלי? (הייתי אומרת לצרף תמונה אבל זה יהווה בעיה קטנה..)קרחת. 9.תכונה טובה שאת אוהבת אצל אורלי?שהוא כנה. לפי מה ששמעתי שהוא החמיא לעצמו בכך שהוא אמר: "כנראה שאני באמת כוסון אם כל הבנות קופצות עליי". כי בדרך כלל אנשים שהם יפים אומרים על עצמם שהם לא יפים כדי לא להישמע שוויצרים מניוקים. 10.תכונה רעה שאת לא אוהבת את אצל אורלי?לא יודעת. מה אני אמא שלו?!!?

ME NOW

1.מתי לראשונה ראית את אורלנדו? שר הטבעות 2.מה לדעתך התספורת שהכי מתאימה לאורלי (רצוי לצרף תמונה)?יש משהו בלגולאס שאין עליו! לא יעזור הוא בכל תיספרות כימעט ניראה חבלז אבל אין לגולאס זה פשוט סוף 3.איזה שיר הכי מזכיר לך את אורלנדו?שאלה יפה... ארם i want u britney של באסטד רק אורלנדו במקופ בריטני 4.איזה סרט של אורלי את הכי אוהבת ? שר הטבעות!!! ושודדי הקאריביים 5.דרגי את המשחק של אורלי מ1 עד 100..98 6.עם איזה שחקנית הייתם רוצות שאורלי ישחק בסרט הבא שלו? (לא כולל שחקניות שהוא כבר שיחק איתם)ג'ניפר לופזזזזזזזז 7.עם איזה שחקן הייתם רוצות שאורלי ישחק בסרט הבא שלו.(לא כולל שחקנים שהוא כבר ישחק איתם) שיין ווסט!!! 8.מה התסרופת שהכי לא מתאימה לאורלי? (הייתי אומרת לצרף תמונה אבל זה יהווה בעיה קטנה..)חח LOL ארם לא יודעת אני די אוהבת כל תיספורת שלו 9.תכונה טובה שאת אוהבת אצל אורלי? הוא ניראה לי בנאדם טוב כזה נחמד 10.תכונה רעה שאת לא אוהבת את אצל אורלי?לא מכירה אותו מספיק, בתור שחקן אבל לדעתי הוא צריך לבחור גם לשחק תבחור הרע יותר...

moran14h

New member
חח אופס ..מישום מה זה שירשר

לך אבל התכוונתי לשרשר לקשי ציידת הליפונים..

wicked witch

New member
גם אני רוצה!! ../images/Emo13.gif

1.מתי לראשונה ראית את אורלנדו? שר הטבעות אחוות הטבעת (כמה מקורי...חח) 2.מה לדעתך התספורת שהכי מתאימה לאורלי (רצוי לצרף תמונה)? כמו בתמונה 3.איזה שיר הכי מזכיר לך את אורלנדו? מוסיקת הנושא של "שודדי הקאריביים" 4.איזה סרט של אורלי את הכי אוהבת ? שודדי הקאריביים!!!!
5.דרגי את המשחק של אורלי מ1 עד 100.. 85 (הוא משתפר מסרט לסרט) 6.עם איזה שחקנית הייתם רוצות שאורלי ישחק בסרט הבא שלו? (לא כולל שחקניות שהוא כבר שיחק איתם) כריסטינה ריצ'י או ג'ניפר גארנר 7.עם איזה שחקן הייתם רוצות שאורלי ישחק בסרט הבא שלו. ג'וני דפ! כן אני יודעת שהם כבר שיחקו יחד אבל הם פשוט זוג מושלם! 8.מה התסרופת שהכי לא מתאימה לאורלי? (הייתי אומרת לצרף תמונה אבל זה יהווה בעיה קטנה..) הכל מתאים לו 9.תכונה טובה שאת אוהבת אצל אורלי? המממ... לא יודעת 10.תכונה רעה שאת לא אוהבת את אצל אורלי? ער הפרימיירה של שודדי הקאריביים הוא אף פעם לא היה בדיסני! חחח

moran14h

New member
אוך כריסטינה ריצ'י חמוטה והכל

אבל היא מזה מנייקית :היא שיחקה עם ג'וני 3 פעמים (זאת הקנאה מדברת)!!

מי זאת אורלי?../images/Emo41.gif

לא עניתי על השאלות של אורלי, כי אני לא יודעת מי זאת... 1.מתי לראשונה ראית את אורלנדו? "שודדי הים בקריביים" 3.איזה שיר הכי מזכיר לך את אורלנדו? לא יודעת

הבנתי מי זה... חחחח../images/Emo41.gif

1. "שודדי הים הקריביים" 2. שיער עד קצת אחרי האזניים (מצורפת תמונה) 3. לא יודעת..
4. "שר הטבעות", "שודדי הים הקריביים" אבל טיפ טיפונת יותא את "שודדי הים.." כי רואים את אורלי יותר
5. 100 מה לעשות הוא משחק מצויין ואני לא אומרת רק בגלל שאני מעריצה, אלא מפני שזה פשוט נכון.. 6. איתי
7. זה יהיה שולט עם עוד פעם ג'וני דפ, אבל זה לא כולל אז... טום קרוז מפני שזה ששניהם חתיכים וזה יהיה שולט
8. לדעתי, קירח... (אין לי תמונה) 9. אמיתי 10. שיש לו חברה

מרי בל

New member
שוב פעם התייבשנו -_-

ומה זאת אומרת שאורלנדו הוא סוס הרבעה בנד קלי? מה הוא בוגד בי? (חייה באשליות) ספרו לי דברים על נד קלי

פרפר15

New member
תראי אורלנדו משחק בנד קלי את האח של

נד והוא עושה את זה שם אם אחת שאני חושבת שיותר מבוגרת ממנו

I am the walrus

New member
אמממ....

1.בשר הטבעות הראשון 2.זה לא משנה התספורת הוא נראה טוב גם על בלונד וגם עם חום או תלתלים ו.. הכל 3.?! אההה יש לי: you're just too good to be true 4.שר הטבעות 2 (בינתיים....) 5.99 אף אחד לא מושלם טוב נו.. 100 הוא כן 6. אההה.... עם מרילין מונרו... כן אני יודעת שהיא כבר מתה... 7. עם אית'ן הוק השווה זה יהיה משהו 8...... 9. תכונה טובה- הכל כן כן 10. תכונה רעה- הוא צריך לאהוב יותר את ישראל.... ולבוא לפה למשל..!

black flower

New member
../images/Emo26.gif../images/Emo26.gif

1.מתי לראשונה ראית את אורלנדו? שר הטבעות-אחוות הטבעת 2.מה לדעתך התספורת שהכי מתאימה לאורלי (רצוי לצרף תמונה)?פזור רגיל 3.איזה שיר הכי מזכיר לך את אורלנדו?אמממ...אף אחד(?) 4.איזה סרט של אורלי את הכי אוהבת ?שר הטבעות 5.דרגי את המשחק של אורלי מ1 עד 100..85 6.עם איזה שחקנית הייתם רוצות שאורלי ישחק בסרט הבא שלו? ג'וליה רוברטס למרות שהיא מבוגרת מידיי בשבילו...(לא כולל שחקניות שהוא כבר שיחק איתם) 7.עם איזה שחקן הייתם רוצות שאורלי ישחק בסרט הבא שלו? פרדי ג'וניור(לא כולל שחקנים שהוא כבר ישחק איתם) 8.מה התסרופת שהכי לא מתאימה לאורלי? בלונד-שר הטבעות (הייתי אומרת לצרף תמונה אבל זה יהווה בעיה קטנה..) 9.תכונה טובה שאת אוהבת אצל אורלי? חחח תכונה טובה...כאילו אני והוא כמו אחים שאני יודעת מה התכונות הטובות והרעות שלו! 10.תכונה רעה שאת לא אוהבת את אצל אורלי? כנ"ל

בהחלט יבש כאן...

דרך נהדרת להחיות את המקום! הנה התשובות: 1. שר הטבעות הראשון 2. עם הקוקו ב"שודדים" 3. אמממ.... כרגע שום שיר 4. שודדי הקריביים 5. 95, כי אפחד לא מושלם 6. גוליה רוברטס 7. בראד פיט (בעצם הוא כבר משחק איתו, אז עם זה לא נחשב אז טום קרוז) 8. קצוץ/קרחת/מוהיקני........ 9-10. לא כל כך מכירה את אופיו אז.... אמממ.... לא אוביקטיבית.

moran14h

New member
נ"ש../images/Emo32.gif אממ ראיתי שיש כאן עוד

אנשים שגם אוהבים את ג'סיקה אלבה אז לכול המעוניינים ביום שבת יש סרט "אף פעם לא התנשקה" בשעה 21:00 וחברה שלי אמרה לי שג'סיקה שם אז לכל מי שרוצה..

למעלה