אוך יא דן יא דן

onlytrue

New member
אוך יא דן יא דן

אוך יא דן יא דן איך הלכת מאיתנו יא דן האיש והאגדה קרבן על מזבח האומה אוך יא דן יא דן איך הותרת אותנו יתומים יא דן מי האיש שימלא את נעליך הגדולות יא דן הותרת אותנו ללא מגן יא דן

onlytrue

New member
המשך ../images/Emo98.gif

אוך יא דן יא דן איזה נאומים יפים נאמת אלו שיחות ליליות עם אדלר קיימת אלו מניות קנית ומכרת אוך יא דן יא דן את החיילים במדים יפים הלבשת צעדו בשורות בתלבושות מדוגמות איך את המתנחלים בקלילות גרשת

bogii

New member
אותי זה לא מצחיק בכלל../images/Emo66.gif

ראשית זה לא מקורי, חיברת את חלוץ לריקוויאם של דן בן אמוץ ממש לא במקום בכלל לא מתאים איפה זה ואיפה זה רק שאת דן חלוץ אתם הורגים אותו כשהוא חי חלק מטעמים פוליטים וחלק מטעמים של ראיה שונה וחלק מטעמים זדוניים, מאידך לצטט משורר חרמנולוג מפולפל ומוכשר שוכן עפר ששגל קטינות באובסיסביות בעזרת חברים ולפי אמנון דנקנר אפילו עם מולידתו התוודה המלעון ששכב אז זה לא כבוד כל כך גדול, לטעמי האיש נאנס בילדותו ויש אפילו עוד אחד כזה שטרם יצא מהמגירה, הטעות שאני רואה אצל דן חלוץ שהתחבר ליועץ השקעות נבזה, אני רק מקווה עכשיו שכספי בכירים מדרגה מסויימת במערכת הצבאית יופקדו בנאמנות עיוורת, על מנת למנוע לזות שפתיים כך שקצינים בכירים יוכלו לפעול בראש שקט, כי כסף לא חסר להם ולא יחסר להם בחיים,

onlytrue

New member
גם אותי זה לא מצחיק

אם תראה את מצב חיל האויר שהותיר אדון חלוץ שאחת מהפרשיות שנחשפה בו היא שיגול קטינות ויש עוד הרבה(אם בדקת את הקישורים בסוף הפוסט שנפרד מדן חלוץ). הבעיה העיקרית עם דן חלוץ היא, שהוא התחבר עם עמרי שרון ופורום החווה שקדמו אותו לתפקיד מפקד חיל האויר ואחר כך לתפקיד הרמטכ"ל. בעייה נוספת היא היוהרה שגרמה לו לשליך לפח תכנית התמודדות עם חטיפת חיילים שצה"ל התאמן עליה במשך שנים ולהצהיר בפגישה עם אולמרט שחיל האויר לבדו יוכל לטפל בבעיה. אפשר לכתוב ספר על כל הדברים שציינתי בראשי תיבות אבל אניח למישהו מוכשר משנינו לעשות זאת תזכורת לפרשיות בחיל האויר -אונס וסירסור בילדה על ידי עשרות חיילים ישראלים ואמריקאים - ציור צלב קרס על מטוסים - המעילה של נגדים - בנק ההימורים בבורסה - פרשיות הסמים השונות

למעלה