אוי...

סיון b

New member
אוי...

האקס שלי מגיע למשרד אחרה"צ לכמה דקות. אני כבר לא אהיה כאן כשהוא מגיע. אני מנסה לשכנע את עצמי שזה טוב שאני לא אראה אותו, וקשה לי. אני לא מצליחה. כי אני כל כך מתגעגעת. כל כך רוצה לראות את הפנים היפות שלו עוד פעם... אויששששש....... סיון

אורלי_ל

New member
זה מצוין

יש דברים הרבה יותר יפים לראות בחוץ

סיון b

New member
אז זהו שכרגע

אני לא מצליחה לראות את שאר הדברים היפים. אולי את תצליחי לכנע אותי למה באמת זה טוב שאני לא אהיה כאן??? למה כשדיברתי איתו אז זה נשמע כאילו זה לא מזיז לו שאני לא אהיה???? למה אני כל הזמן עצובה?

אורלי_ל

New member
ולמה

זה מעניין בכלל אם זה כן מזיז לו לא מזיז לו אם תהיי או לא תהיי... ולמה את כל הזמן עצובה? כי ככה בא לך. בא לך? לא בא לך? אז תחשבי כשאת יוצאת החוצה בחורה יפהפיה, מתוקה, מקסימה, חייכנית, מתתתתתוקה כל כך הרבה יש לך, אז למה את מסתפקת בשאריות?! תסתכלי בראי איזה דבר זורח, שמש שכמוך צאי החוצה ותחייכי אל העולם מה זה משנה מה הוא חושב מה שחשוב זה את, יפה שלי, תתאהבי בעצמך, ותעשי לעצמך טוב קחי את האוטו ותסעי תחצי את נתניה בריצה ותיהני

rubber duck

New member
סיווני זוכרת את השקיעה מאתמול ../images/Emo13.gif

כל פעם שאת עצובה חישבי עליה - היה כלן כך יפה לראות עננים בצורות שונות והכל בין כתום אדום מיוחד שכזה
בכל מקרה אני בטוח שאת מחייכת
וזה חשוב
שרון

סיון b

New member
אורלי,

כל כך הרבה מחמאות בהודעה אחת, אבל אני עדין עצובה. עדין לא מרגישה טוב עם זה. כל כך רוצה לראות אותו. כל כך מתגעגעת אליו. כל כך הכל. וזה מזיז לי איך הוא נשמע כי אני אוהבת אותו עדין. אבל אורלי, אמרתי אתמול שאני מפסיקה לקטר. לא כל כך הולך לי. ננסה שוב מעכשיו.... תודה! סיון

סיון b

New member
את יכולה לשאול הכל.

מקסימום אני לא אדע לענות לך. אבל תשאלי.

sunrise of love

New member
או.קיי הנה השאלה

"למה כשדברת איתו אז נשמע כאילו זה לא מזיז לו שאת לא תהיי?"

סיון b

New member
אני חושבת שאני יודעת מה את חושבת

ואני ממש לא חושבת ככה. ואני לא עיוורת. הפסקתי להיות. אז התשובה שלי היא: כי הוא מציאותי. כי הוא יודע שהוא צריך להיות החזק מבין שנינו כדי שלא נקלע שוב לקשר מחודש שלא טוב לשנינו. כי לו זה באמת יותק רל מאשר לי. זו התשובה שלי ואתם מוזמנים לחלוק עלי, ויש לי ההרגשה שזה מה שתעשו עכשיו... סיון

סיון b

New member
זה יותר קל לו

מהסיבה שהוא מבוגר יותר. עם ניסיון הרבה ותר גדול משלי. הוא עבר הרבה דברים בחיים, ויש לו יותר כלים להתמודד עם הדברים האלה. הניסיון.... דבר שני, כן, הוא אהב אותי ויכול להיות שעדיין רק הוא היה עם שתי רליים על הקרקע, ואני קצת ריחפתי. אני התאהבתי מעל לראש, והוא לא. הוא תמיד היה יותר מציאותי ממני בקשר למערכת יחסים ביננו. הוא לא נסחף.

אורלי_ל

New member
בולשיט!!!

הוא פשוט נמצא עכשיו במצב שמתאים לו, ואת לא. בחורה צעירה ויפה כמוך, שמאוהבת בו, והא לא צריך להשקיע כלום בשביל זה. ואני באמת לא בקטע של לרדת עליו. זה פשוט נורא נורא נוח, למי שרוצה שקט תעשייתי, ונורא מחמיא שיש מישהי רחוקה שאוהבת.

סיון b

New member
את יודעת אורלי?

אני לא חושבת שאתם מנסים לרדת עליו. באמת שלא. ואני באמת יודעת שאתם לטובתי בקטע הזה, אבל אתם באמת לא מבינים מה היה כאן. ואתם באמת לא מכירים אותו. אם זה היה מישהו אחר הייתי מסכימה איתך. כבר הייתי בקטע באמת פגעו בי, ובהתחלה הייתי עיוורת למה שקרה. חברות שלי עזרו לי להתפקח, וזה היה כשעוד אהבתי אותו. כאן זה לא ככה. נכון שהמצב יותר קל לו, וזה לא בגלל מה שרשמת. כי באותה מידה - למה לו לא להמשיך את הקשר? הוא הרי רוצה קשר. לא הדוק, אבל הוא רוצה קשר. אם ככה הוא בכיף יכל להמשיך את הקשר שלנו בתמכונת שהיתה. של להיפגש כשבא, לשכב, לדבר בטלפון. הכל כמו שבא לו. אז למה מלכתחילה לסיים את זה אם אין לו רגשות ואם לא אכפת לו?

אורלי_ל

New member
כי הוא בנאדם

תראי, אני לא מכירה אותו אז אני יכולה רק לשער --- הוא לא חרא של בנאדם והוא לא רוצה למשוך אותך באף. מצד שני הוא גם לא רוצה כנראה לפגוע בך ולנתק את הקשר... אני יודעת שזה הכללה, אבל להרבה גברים קשה מאוד פשוט לחתוך. ויכול שהוא עדין אוהב אותך באמת... אולי אולי אולי, אבל זה לא משנה. מה את רוצה זה מה שחשוב. את המרכז של עולמך. לכי הלאה, יש כל כך הרבה דברים יפים בדרך.

sunrise of love

New member
אבל.......

אני שאלתי עליך ואת עונה "כי הוא..כי הוא....." זה שהוא הכי שיש בשבילך זה ברור מאוד. ואת, מה איתך??? תקראי שוב את השאלה שלי ותנסי לענו ב-"אני". ואם הכל כל כך נכון במה שהוא עושה אז..... למה את עצובה??? אני לא חולקת עליך כי מה שאת מרגישה -זה מה שנכון ואין בכלל ויכוח עלזה. אני מנסה לכוון אותך לכיוון מחשבה קצת שונה שאולי...מי יודע...אולי יביא אותך לקבל את הדברים בצורה פחות כואבת. מי יודע......... זה גם לא משנה מה נגיד לך . הי אם את לא מוכנה לשינוי, הוא לא יקרה.

סיון b

New member
סאני,

תראי אין לי דרך לענות על התשובה באני, בגלל שהשאלה זה עליו. אם היית שואלת למה לי זה יותר קשה, או למה לי זה יותר חשוב הייתי יודעת לענות לך. את שאלת למה נראה שלו זה לא מזיז. אין לי תשובה חד משמעית, אבל את מה שאני חושבת רשמתי כבר, וזה רק בהוא. לא יודעת לענות אחרת. ואני חושבת שזה נכון מה שהוא עושה. למה אני עצובה? כי זה קשה לי. כי אני אוהבת אותו ועצוב לי לא להיות איתו. זה כבר לא קשור אם הוא בסדר במה שהוא עושה או לא. וכן, אני באמת חושבת שהוא בסדר. הוא החזק יותר ואני לא מאימה אותו שהוא לא מתקשר אלי. או שהוא לא אומר לי השוא מתגעגע. ואת זה הבנתי רק אחרי שיחות חשובות שהיו לי עם אשת מקצוע. אני נעלבתי מזה בהתחלה והיא גרמה לי להבין כמה דברים. סאני, אני פתוחה לקבל גישה חדשה, אבל אני לא מוכנה שינסו להכניס לי לראש שהוא מניאק או לא אוהבת אותי או השד יודע מה, כי זה לא נכון. זה לא יעשה את זה פחות כואב בצורה הזו. עכשיו, מה היא התשובה שלך לשלאלה ששאלת. כי נראה לי שיש לך אחת.

אורלי_ל

New member
סיו

קודם כל אני שמחה לשמוע שאת לא מוכנה להשחיר את הדמות שלו. זה מראה על בגרות. אבל הוא גם לא קדוש. ולא גבר חלומות. הוא פשוט בנאדם, כמו כולם. וזה יכול לעזור לך אם תתמקדי בחולשות שלו, כי נראה לי שאת מעדיפה לא לראות אותן. במקביל תתמקדי באהבת עצמך, ובזה שאת שלמה לגמרי גם שאת לבד. כמו שדיפ-אושן כותבת על עצמה. אני מתה ללמוד ממנה.
ואז יהיה יותר קל לראות דברים בפרופורציות, וכשתהיי מוכנה לאהבה חדשה, תבקשי אהבה שתהיה לך טובה, מתאימה לך. מתה עלייך, יפיופה!

למעלה