אוי.

Noa Tsror

New member
אוי.

אנחנו ממש לא יכולים להמשיך ככה =| המקום נהיה שומם מרגע לרגע... לא נכנסתי מאתמול בלילה ואין אפילו הודעה אחת חדשה!! ובכלל גם בתאל לא פה XD אנחנו חייבים לעשות משו. חייבים!! @_# לדעתי זה צריך להתחיל מפינות..., שיהיו לפחות 2 פינות ביום, זה סבבה זה סה"כ 14 פינות וגם לא חיב בדיוק.. ובמילא אנשים תמיד שוכחים... וזה גם לא חייבים להיות פינות רק על סימפל כי חלק כבר לא שומעים, אבל בלכל מי שרוצה שיהיה יום, ופינה... מי שיש לו רעיון לפינה שישרשר לפה..., אם הוא רוצה גם לעשות אותה אז שיגיד, ואם לא אז מישו שמוכן לקחת תפינה במקומו... מי שכבר יש לו פינה שיגיד איזה, ואיזה יום הוא רוצה... אולי זה יעזור לנו שוב לחזור להיות פעילים @_# 3>

SPFAN

New member
../images/Emo45.gif צודקת ../images/Emo9.gif

הממ אני יכול להציע פינה, כי אני ממש לא מתמיד
בכלמקרה, בפורום יוניבלוךואפרתגוש יש פינה כזו שלוקחים שיר, ואז שמים תמונות של אלמנטים מהשיר, ואז צריך לזהות מה זה
הנה, לדוגמא: http://www.tapuz.co.il/forums/main/Viewmsg.asp?forum=989&msgid=69801836 (זה לא מוסיף לי קישורים
)

Noa Tsror

New member
הוווו מגניב ^^

אני מוכנה לנסות ^^ אני ינסה לעשות פינה היום ^^

butiful angel

New member
ממש נחמד

אבל זה לא יהיה בעיה כי זה מילים באנגלית?.. או שעושים לפי הפירוש של המילים בעברית.. יש מבין?! אני אשמח לעשות פינה...אבל משו לא מסובך..חחחח

SPFAN

New member
חח זה לא משנה ../images/Emo3.gif

זה הרי תמונות ^^ ואם ירצו לכתוב מילים, אני מניח שבאנגלית

Noa Tsror

New member
כן.. =|

אבל דיברתי עם נועל'ה ^^ היא תבוא אלי, שירי [החמודעל'ה שנסעה איתנו], ואת והילה ^^ יהיה כיףףףףףף אווואואואאאאאא :)

#%#^#&../images/Emo99.gif|טמב|

חומשששש3> יא באמת הולכים להיפגש ^__^ -סליחה שתרמתי להפיכת הפורום לצ'ט -.- -

קרניjack

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif קדימה פינות!!!!

היו פה לאנשים מלאא פינות שהתפרקו איכשהוא, וכולם כתובות בלינק בדף הראשי של הפורום......... אז אני עושה את פינת השורה שלי וגם אני אעשה את פינת היצירות.זה משהוא שעושים בפורום MCR כאשר כל אחד מעלה איזה יצירה כמו שיר שלו או ציור שהוא עשה השבוע:)

butiful angel

New member
מבקשת רשוווות

לעשות את הפינה של מהעשה לי את השבוע.. אבל אם אני עושה אז יום חמישי...

MayLuvsDoug

New member
אני רוצה פינה!!! אני!!!1

אני יעשה שאלון שבועי כזה חביב לא ארוך מידי XD אני יעתיק אותו ברוב זדוניותי מפורום יבא"ג! נכון שאני יכולה????
רק תגידו יום.

Blue Puding

New member
אני מרשה לך אני מרשה לך

אני אפילו אומר לך יום!!! יום!
הוו..כמה שאני שנונה

למעלה