אוי...

love angle

New member
אהההההההההההההההה../images/Emo124.gif

אבהמ"ב!!! רשי תיבות חדשות שהמצאתי במקום לכתוב כל פעם מחדש- אורלנדו בהחלט הכי מושלם ביקום!!!!!!!!

OByael

New member
יהה איזה הורס הוא... ../images/Emo42.gif

עם השיער המתנופףףף אהה חתיך ... חלומה של כל אישה

OByael

New member
היא לא יפה היא מהממת!! ../images/Emo42.gif

אני מקנאה אאאאאאה

love angle

New member
אני לא מבינה

מה כולם מוצאים בה? היא לא מכוערת- אבל אני לא חושבת שהיא מהממת או מדהימה באופן מיוחד.. היא נחמדה כזאת אבל מה שחשוב זה האופי.. ואם אורלי אוהבת אותה- בשבילי זה מספיק (לא שזה ימנע ממני לרצוח אותה ברגע שהם יהיו מאורסים
)

OByael

New member
רק שתדעו, גם את ../images/Emo42.gif

אם היא תמות, אורלי יהיה עצוב.. :,-( לא חשבתם??? ואם אתם תקללו אותה (כלבה, **** וכאלה) אז זה אומר שאורלי יוצא עם כלבה או (ו) ****... וזה ייביש (מתוך המילה בושה) את אורלי.. אתם רוצים ככה?? לאא! אז די! אני אוהבת את הטעם שלו ושהוא יעשה מה שהוא רוצה! כל צעד שלו מוצא חן בעיניי ומתאים לי ולו!! תודה מראש על ההבנה :). יעל!!!!!!!

love angle

New member
כן..

את צודקת, אבל כל הדברים האלה זה לא באמת, זה רק נועד לשמח קצת את הלב השבור שלי..
חחחח סתם.. אני בסך הכל ילדה עם הפרעה- אז אני מוזרה כזאת

love angle

New member
חחח

איזה מאמי- "תודה מראש על ההבנה :). יעל!!!!!!! " אהבתי את הסיומת.. שכנעת אותי!
(אל תשאלו אותי מה זה קשור כי זה לא)

OByael

New member
אה זה ../images/Emo42.gif

אני תמיד ככה P: כמו כל המנהלים האלה מהפורומים.. נדבקתי

LiNKiNPaRKiT

New member
בקשר לטעם של אורלוש שלנו...

אני לא הכי סומכת עליו...יש לו משיכה לפקצות בלודות וזונות...ואני לא מדברת רק על קייט הזאת...להזכיר לכם הוא גם איבד את בתוליו בגיל 14...שזה יחסית גיל צעיר לא?? ואל תשכחו שהוא כמה מיוחד שהוא לא יהיה הוא בכל זאת גבררר

OByael

New member
יש לי שאלה...../images/Emo42.gif

את תמיד רושמת "מרי" בכותרת של ההודעה.. עשית את זה קבוע או שאת כל הזמן זוכרת לרשום?

p r u d e n s

New member
LOL../images/Emo182.gif../images/Emo144.gif|מרי|

|מרי| הוא אייקון מאומץ, כמו השמש שלך... כמובן שאני לא יכולה לעשות את זה קבוע, אני רושמת את זה כל פעם מחדש

OByael

New member
חחחח ../images/Emo42.gif

זה מזה מעצבן... אגב... יש לכם אייקונים של לגולס??

love angle

New member
טוב..../images/Emo13.gif

אני רואה שאני יכולה לבקש תמונות ואתם תשימו אותם.. נחמד.. נחמד אני ינצל אתכם קצת טוב? סתם
, אני רק רוצה לדעת איפה אני יכולה למצוא תמונות של אורלנדו בגיל צעיר.. שהוא היה ילד או נער- אם בכלל אפשר

love angle

New member
איזה מותק!!!!!

יייייייייייייייייייייאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא אני משתגעת! במסגרת הריבים של מי יותר שווה ג'וני או אורלנדו שלי ושל חברה שלי, אז דברנו על זה שג'וני היה ממש מכוער שהוא היה קטן.. ואז חברה שלי אמרה לי שהיא בטוחה שגם אורלי היה מכוער שהוא היה קטן על בטוח! והבטחתי שאני יראה לה תמונה! חחח היא אכלה אותה- אם זה לא יפה אז מה כן?!

למעלה