אוי

Arel Frank

New member
אני לא חושב שהיא צריכה להתעלות

ואני לא חוש שהיא צריכה להשתוות לשלושה הראשונים, זה מאוד לא נכון. אני חושב שכל היופי הוא האבולוציה הזאת שלה כאומנית וההתפתחות שלה מזמן לזמן. אני לא רוצה עוד בויז פור פלה ואני לא רוצה עוד אמריקן דול, אני רוצה את הדבר הבא שהיא תעשה ואני בטוח שאם קושי או בלי קושי, הוא יהיה אלבום שיעמוד בזכות עצמו.

boy for pele

New member
לא אמרתי שהיא צריכה לשחזר את שלושת הדיסקים...

..הראשונים שלה. אמרתי שהיא לא תצליח לשחזר את איכותם, תוך שהיא עושה דברים אחרים, או מתפתחת כמו שאתה אומר. שלושת הדיסקים מבחינתי זה השיא שלה בכל הקריירה. נכון שהדיסק החדש הוא שיא לעומת כמה דיסקים שבאו לפניו, אבל הוא רק שיא מקומי.

Arel Frank

New member
אני פשוט לא רואה את זה ככה

מבחינתי כל שיא הוא שיא בפני עצמו ואני לא ממש ממהר להשוות בין השיאים האלה. כל אחד מגיע בנקודת זמן בחיים שלה ושלנו ווכה אני מתייחס לזה.

../images/Emo207.gif הבלוג של סנטה עודכן

אבל אין התחייסות להופעה המהממת.
והבלוגים האלה מטרידים את נפשי המעורערת גם ככה. אין לי מושג על מה היא מדברת.

shiray

New member
טוב, די ראיתי את זה בא...

אנחנו הרי ה-מקום לכתוב פוסט לאיזבל... אבל איך היא יכולה לכתוב ישראל כ"כ הרבה פעמים בלי לדבר עלינו?! כנראה צריך לחכות לקלייד או משהו (אמא, אני מדברת פה כאילו הפיצול הזה הוא הדבר הכי טריוויאלי בעולם)

rfranko

New member
ומסתבר ש Devils and Gods זה שיר מלא..

קבלו קישור ורדו לתאריך של ה-21 ביוני http://www.tagworld.com/isabeldocuments

TomeRatz

New member
הרגע כתבתי על זה הודעה

קיבלתי מייל עם כל השינויים, מעניין יותר עכשיו :)

Vivi Sparrow

New member
../images/Emo207.gifהפורום מופיע בעמוד הראשי

רק שכתוב איימס במקום איימוס... O_ם;

DeepThoughts

New member
זה אומר שהיא מדברת בכנות

והיא נראית לי חולה מישהו יודע משהו על זה? הרזון, השיער.. והיא כנראה לא רואה את עצמה מופיעה בענק יותר.. עצוב

shiray

New member
היא נראית פשוט ממש עייפה נראה לי...

טוב נו- שיער שופע מעולם לא היה לה, וכבר לפני כמה שנים הוא התחיל להראות ממש נורא (סאני פלורידה למשל). אולי זה הקטע של לצבוע איזה 30 שנה על הזמן+ פנים לתלתלים במשל כמעט כל חייה... ולגבי המשקל באמת שזה הפחיד גם אותי ממש! רק במסיבת עיתונאים קלטתי את זה, וגם זה רק בקטע ששידרו בנענע, ואז כשראיתי אותה מולי... היא פיצית! אבל לא יודעת, אני רוצה להאמין שיש לה מודעות גדולה למה מזיק לה ומה לא, וטאש די חינכה אותה לדאוג לעצמה... והיא הרי שומרת על המשקל כל הזמן. כשהיא עלתה 5 קילו מכל ההפלות והנסיונות להכנס להריון היא הרגישה לא בנוח עם הגוף שלה, ככה שהיא תמיד בדיאטות נטולות פחמימות וכאלה (ותודה לביוגרפיה שמדברת במשך פרק שלם על הדימוי שלה...), ועכשיו בכלל היא מוציאה איזה 73463243 קלוריות כמעט כל ערב... אולי אבל אני סתם נאיבית. לא יודעת.

רעוּת

New member
יו.

כשחיכיתי שהיא תגיע אלי בM&G היה לידנו כזה מאבטח, והוא לא הבין מה אנחנו כ"כ מתלהבים, אז אמרתי לו שיילך להחתים אותה על משהו ושימכור את זה, כי יום אחד כשהיא תמות זה יהיה שווה הרבה כסף!!!!! *הקרנות הקרנות הקרנות יש בשניידר*

FooK MI

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

רעות
כשאת תמותי אקבור אותך בפסנתר כנף כי אף ארון לא יוכל להכיל את שדייך
ונספר לכולם שזו פרפראזה על טורי

רעוּת

New member
כפרה עליך ../images/Emo9.gif

אני מוכנה למות רק אם תבטיח לי שתבוא להלוויה!!!!!! אחרת זה לא שווה. אוף, יוני, רוצה להיות אחי הקטן?!

למעלה